LA Times: Napa earthquake images: Roads buckled, facades crumbled, wine smashed

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 augusti 2014
- NewsVoice redaktion

Napa California 6.1 Earthquake 2014LA Times. A magnitude-6.0 earthquake near Napa, Calif., shook the San Francisco Bay Area early Sunday, and images of damage from the quake — the largest to hit the area in almost 25 years — began flowing in.

Napa Fire Department Operations Chief John Callanan says the city has exhausted its own resources extinguishing six fires, transporting injured residents, searching homes for anyone who might be trapped and answering calls about gas leaks, water main breaks and downed power lines. / LA Daily News

Read more | Photo: Daily News


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *