Livsmedelsverket nomineras till Årets förvillare även 2014

  2

  Margarinexpert LivsmedelsverketLivsmedelsverket nomineras åter till Årets förvillare. Myndigheten fick debattpriset 2013 bland annat med motiveringen: ”för flera decennier av hälsofarliga kostråd och kostriktlinjer med uppenbart stöd av industrin snarare än oberoende forskning”. Ungefär samma motiveringar har inkommit i år från kostmedvetna medborgare som längtar efter en hälsomyndighet att lita på.

  De ger kostråd så att både friska och diabetiker blir mer sjuka (får amputera kroppsdelar) och måste ta mer medicin eller avlider. Det tycker jag är dåligt av ett statligt verk. / Anita Fahlander (typ2 diabetiker)

  Läs mer om motiveringarna


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  2 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Bo Valhjalt
  Gäst
  25 augusti 2014 kl 16:42

  Välförtjänt- Ett privar företag maskrt som myndighet!

  Mayne Sundewall Hopkins
  Gäst
  25 augusti 2014 kl 13:49

  Ja ..suck, man kan verkligen hålla sig för skratt!! 🙁