CDC-insidern dr William Thompson varnar havande kvinnor att låta injicera sig med tiomersalvaccin

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 september 2014
- Torbjörn Sassersson

Dr William Thompson en seniorforskare vid amerikanska myndigheten CDC framför varningen att havande kvinnor som utsätts för tiomersal (eng thimerosal), som innehåller den mycket giftiga tungmetallen kvicksilver, riskerar ökad risk att få barn som får autism och ticks (ofrivilliga kroppsryckningar).

“There is biologic plausibility right now to say thimerosal causes autism-like features”. / Dr William Thompson

Över 5 miljoner svenskar lät frivilligt injicera vaccinet med tiomersal/kvicksilver åren 2009-2010 eftersom Pandemrix från GlaxoSmithKline (GSK) innehöll tiomersal.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • 16 May 2015, Mike Adamas, NaturalNews

  Why vaccine mandates racially discriminate against African Americans

  The push in California to eliminate vaccine exemptions has garnered the attention of the African American community, which is finally waking up to the fact that vaccines are destroying black lives at a potentially higher rate than white lives. Though vaccines aren’t technically prejudiced, and the debate seemingly irrelevant in terms of race, the truth about this genocidal agenda known as “vaccination” is finally gaining mainstream attention thanks to the coming together of both blacks and whites to fight this universal evil together.

 • Alex Jones gjorde igår en längre intervju med Dr. Wakefield och John Rappaport om avslöjandet av myndigheternas och läkemedelsbolagens bedrägeri och om den nu uppkommna situationen efter William W. Thomsons avslöjande – sevärt.
  https://www.youtube.com/watch?v=yztEGrT1oMY#t=147

  Det skulle vara mycket intressant om någon svensk alternativmedia kunde göra en telefonaintervju med Inger Atterstam (SvD) och/eller Karin Bojs (DN) och ställa lite närgångna frågor om hur de ser på Thomsons avslöjande, vilka konsekvenser det får för deras tidigare tvärsäkra påståenden om konspirationsteorier och bluff, och hur de tänker berätta för sina tidningsläsare om CDC’s bedrägeri.

 • Why does CDC recommend pregnant women be injected with mercury-filled flu vaccines?

  NaturalNews. If you believe what the government says, vaccines for influenza have been thoroughly tested and shown to help prevent the flu, as well as complications from the flu, in pregnant women and their unborn babies. But if you look at the actual science behind these specious claims, including the package inserts included with virtually every flu vaccine, you will quickly see that none of this is true, and that flu vaccines have never been shown to be either safe or effective in pregnant women.

 • Ingen verkar veta hur många kvicksilveratomer man injicerar med varje dos vaccin. Som gammal biokemist finner jag det lätt att ta reda på.
  Atomvikten av en kvicksilveratom är 200. 200 g kvicksilver = 1 mol
  Dosen man injicerar är 5 µg merthiolat/thiomersal som innehåller 2,5 µg kvicksilver
  Antalet mol kvicksilveratomer man sprutar in är 2,5 µg/200=0,000 000 012 5 mol
  Avogadros tal är 602 000 000 000 000 000 000 000= det antal molekyler en mol innehåller
  Antalet mol * Avogadros tal ger antalet atomer kvicksilver i en dos som blir 2,5 µg/200*6*10^23 = 7 525 000 000 000 000 eller 7,5*10^15 eller 7 500 biljoner atomer kvicksilver i en dos vaccin.
  Antalet celler i en vuxen människa är omkring 50 biljoner (5*10^13), ett 7 kg barn 5 biljoner celler
  Antalet kvicksilveratomer per cell blir då 7,5*10^15 dividerat med 5*10^13 =150 kvicksilveratomer per cell hos vuxen, 1 500 kvicksilveratomer per cell hos 7 kg barn.

  Varsågod och svälj.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *