CDC-insidern dr William Thompson varnar havande kvinnor att låta injicera sig med tiomersalvaccin

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 september 2014
- Torbjörn Sassersson

Dr William Thompson en seniorforskare vid amerikanska myndigheten CDC framför varningen att havande kvinnor som utsätts för tiomersal (eng thimerosal), som innehåller den mycket giftiga tungmetallen kvicksilver, riskerar ökad risk att få barn som får autism och ticks (ofrivilliga kroppsryckningar).

”There is biologic plausibility right now to say thimerosal causes autism-like features”. / Dr William Thompson

Över 5 miljoner svenskar lät frivilligt injicera vaccinet med tiomersal/kvicksilver åren 2009-2010 eftersom Pandemrix från GlaxoSmithKline (GSK) innehöll tiomersal.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq