Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Forskare varnar för fluor till barn – medvetenheten dämpas

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 1 september 2014
- Torbjörn Sassersson

Swisch-donera till NewsVoice

brainAlternativmedia har varnat för fluor i tandkräm och dricksvatten mycket länge. SvD publicerade tidigare i år artikeln: “Forskare varnar för fluor till barn”. Det finns en stark koppling mellan fluor och barn som får diagnoser som autism, dyslexi och adhd, hävdar forskare i en studie som publicerats i Lancet Neurology.

Text och kommentar: Torbjörn Sassersson | Uppd. kl 19:45, 2 sep

Vår stora oro är att barn över hela världen utsätts för okända giftiga kemikalier som i tysthet urholkar intelligensen, orsakar beteendestörningar, stympar deras framtida färdigheter och skadar hela samhällen, kanske allvarligast i utvecklingsländer, skriver Harvardforskaren Philippe Grandjean tillsammans med Philip Landrigan, från Icahn School of Medicine.

Den etablerade forskningsvärlden reagerar som väntat med tvivel.

År 2006 publicerade forskarna en lista på fem kemikalier, som påverkar hjärnans utveckling: bly, kvicksilver, arsenik, PCB:er och toluen. Nu har de lagt till ytterligare sex ämnen på listan, tex fluor. Forskarna menar att barn som får fluor i dricksvattnet får sänkt intelligens, rapporterar CNN.

NewsVoice kommentar: Medvetenheten kan sitta i tallkottkörteln

HalogenerForskning och rön presenterad i alternativmedia hävdar att tallkottkörteln i hjärnan skadas av fluor [länken är endast en service till läsarna som genom googling kan bilda sig en egen uppfattning. /red anm], ett grundämne nära besläktat med klor i halogenserien. Båda är mycket reaktiva med organiskt material som tex nervsystem och hjärna.

Halogenerna är en grupp grundämnen i periodiska systemets grupp 17. De är giftiga i grundämnesform. De reagerar lätt med andra ämnen och bildar gärna negativa joner. Halogenerna är fluor, klor, brom, jod och astat. / Wikipedia

Fluor kan dämpa medvetenheten

Att fluor kan skada vår förmåga till medvetenhet har diskuterats i många år. Det är även intressant att tallkottkörteln anses vara kopplingen mellan kropp och själ inom esoteriska kunskapstraditioner.

British scientist Jennifer Luke published a study which found that fluoride deposits tended to accumulate in the pineal gland and calcify it. In addition, a 450 page review on fluoride toxicity published by the National Research Council in 2006 reported that fluoride produced a range of negative side effects including “decreased melatonin production” and “other effects on normal pineal function, which in turn could contribute to a variety of effects in humans.”

Not just scientists, but mystics too have explored the effects of the pineal gland within us (from different angles): physically, it plays an important role in regulating sleep patterns and sexual development; spiritually, it is said to be a connection between the body and the soul, and is referred to by some as our “third eye.” Either way, when the pineal gland is calcified by sodium fluoride, it obviously cannot function properly. This could have grave effects both physically and spiritually upon humanity. / “The effects of fluoride on consciousness”

Parallell till narkolepsiskandalen

Effekten i form av medvetenhetssänkning var tydlig i narkolepsiskandalen. Barn och ungdomar förlorar medvetenheten, faller ihop och orkar inte vara aktiva. Den skadliga substansen anses då vara det giftiga grundämnet, kvicksilver i Pandemrix-vaccinet. Visselblåsaren från CDC och dr Andrew Wakefield är även de inne på samma spår, att trippelvaccin kan generera autism, en sjukdom som också skadar medvetenheten i form av autism.

Text: Torbjörn SasserssonDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq