Läkaren Jan Pilotti fick utmärkelse för insats i humanismens tjänst

0
384

Jan Pilotti - Foto: Börje PerattLäkaren Jan Pilotti fick onsdagen den 17 september 2014 Humanism & Kunskaps utmärkelse för sina förtjänstfulla insatser i humanismens tjänst. En mindre och symbolisk prissumma överlämnades inför en fullsatt föreningssal.

Motivering:

”För sitt engagerade arbete med ungdom, sin gränsbrytande forskning om medvetandets dimensioner och sitt mod att pröva nya vägar”

Utdelningen av utmärkelsen skedde i samband med ett föredrag om upplevelser och erfarenheter från den stora medvetandekonferensen ”Toward a Science of Consciousness” i Tucson Arizona från april 2014. Tre medlemmar i HK sponsrades av föreningen Sällskapet för parapsykologisk forskning (SPF).

Hela kvällen blev mycket lyckad och åhörarna visade sin uppskattning för både innehåll och de nya idéer det gav. Att tre deltagare på detta sätt ger sina intryck kan i bästa fall skapa en dynamik och det var just så det blev.

Föreningen Humanism & Kunskap | Foto: Börje PerattLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer