Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Läkaren Jan Pilotti fick utmärkelse för insats i humanismens tjänst

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 september 2014
- NewsVoice redaktion

Jan Pilotti - Foto: Börje PerattLäkaren Jan Pilotti fick onsdagen den 17 september 2014 Humanism & Kunskaps utmärkelse för sina förtjänstfulla insatser i humanismens tjänst. En mindre och symbolisk prissumma överlämnades inför en fullsatt föreningssal.

Motivering:

”För sitt engagerade arbete med ungdom, sin gränsbrytande forskning om medvetandets dimensioner och sitt mod att pröva nya vägar”

Utdelningen av utmärkelsen skedde i samband med ett föredrag om upplevelser och erfarenheter från den stora medvetandekonferensen ”Toward a Science of Consciousness” i Tucson Arizona från april 2014. Tre medlemmar i HK sponsrades av föreningen Sällskapet för parapsykologisk forskning (SPF).

Hela kvällen blev mycket lyckad och åhörarna visade sin uppskattning för både innehåll och de nya idéer det gav. Att tre deltagare på detta sätt ger sina intryck kan i bästa fall skapa en dynamik och det var just så det blev.

Föreningen Humanism & Kunskap | Foto: Börje Peratt



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq