Partiet Enhet fick fler än 10 gånger fler röster än förra valet

-

OPINION. Med valresultatet 6277 röster, vilket är 10 gånger fler än förra valet, är Enhet nu det tredje största partiet utanför riksdagen.

Enhets visioner och politik för ett samhälle på människans och naturens villkor vinner gehör hos väljarna. Valresultatet är på 6277 röster. Valet 2010 resulterade i 632 röster vilket innebär att valresultatet för 2014 gav 10 gånger så många väljare som röstade på Enhet. I storlek kniper därmed Enhet åt sig tredje platsen för partierna utanför riksdagen.

“Vi landar med god marginal som Sveriges 11:e största parti. Vi har fler än tusen medlemmar och en utbyggd lokal organisation som vida överstiger vad vi haft tidigare. Valrörelsen har gett oss möjligheter att kommunicera Enhet på sociala medier och genom torgmöten och homepartyn, men också genom traditionella medier, primärt genom insändare men mot slutet har också journalister fått upp ögon och öron för vår existenslinje, meddelar Georg Svensson, riksdagskandidat och styrelseledamot i Enhet.”

UTVÄRDERING AV ENHETS VALKAMPANJ

Enhet ber nu om dina synpunkter på Enhets valkampanj. Svara senaste fredag den 26 september. Svaren kommer att sammanställas i en slutrapport som kommer att utgöra underlag för det fortsatta arbetet inom Enhet och för nästa valkampanj.

Dela med dig dina synpunkter genom att fylla i formuläret

Text: Enhet

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

3 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lennie
Lennie
Gäst
11 december 2014 kl 01:26

Om de skulle fortsätta växa i samma takt som Sverigedemokraterna gjort under 2000-talet, så skulle de komma in i riksdagen år 2026.

zecharia
zecharia
Gäst
27 september 2014 kl 20:36

Enhet hyllar fortfarande olikhet vad avser ekonomiska ersättningar.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
25 september 2014 kl 11:09

Enhet på delad plats med Feministiskt initiativ Katten Filips parti och Vetenskapliga partiet alltså. Alla fick 0 mandat i riksdagen 0-0-0-0: http://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/09/16/valfusk-feministiskt-initativ-35-pa-delad-pleliku!ats-med-vetenskapliga-partiet/

Kunde ex. varit 10-5-6-4-2-1 -Kuckeliku!

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV