Partiet Enhet fick fler än 10 gånger fler röster än förra valet

3
322

personer-glada-EnhetMed valresultatet 6277 röster, vilket är 10 gånger fler än förra valet, är Enhet nu det tredje största partiet utanför riksdagen.

Enhets visioner och politik för ett samhälle på människans och naturens villkor vinner gehör hos väljarna. Valresultatet är på 6277 röster. Valet 2010 resulterade i 632 röster vilket innebär att valresultatet för 2014 gav 10 gånger så många väljare som röstade på Enhet. I storlek kniper därmed Enhet åt sig tredje platsen för partierna utanför riksdagen.

Vi landar med god marginal som Sveriges 11:e största parti. Vi har fler än tusen medlemmar och en utbyggd lokal organisation som vida överstiger vad vi haft tidigare. Valrörelsen har gett oss möjligheter att kommunicera Enhet på sociala medier och genom torgmöten och homepartyn, men också genom traditionella medier, primärt genom insändare men mot slutet har också journalister fått upp ögon och
öron för vår existenslinje, meddelar Georg Svensson, riksdagskandidat och styrelseledamot i Enhet.

UTVÄRDERING AV ENHETS VALKAMPANJ

Enhet ber nu om dina synpunkter på Enhets valkampanj. Svara senaste fredag den 26 september. Svaren kommer att sammanställas i en slutrapport som kommer att utgöra underlag för det fortsatta arbetet inom Enhet och för nästa valkampanj.

Dela med dig dina synpunkter genom att fylla i formuläret

Text: Enhet  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Om de skulle fortsätta växa i samma takt som Sverigedemokraterna gjort under 2000-talet, så skulle de komma in i riksdagen år 2026.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här