Säkerhetsexpert försäger sig – ”Det är enkelt att placera en bilbomb som vi gjorde”

1
168

Juval Aviv - Foto: Fox NewsSäkerhetsexperten Juval Aviv tycks försäga sig i direktsändning i Fox News. Han sa att: ”och det är enkelt att placera en bilbomb som vi gjorde”, han stakar sig men fortsätter med orden: ”som hände i London och som händer i Irak och Israel på veckobasis”.

”And it’s easy to put a Truck Bomb as we did… as happened in London and happens in Iraq or Israel on a weekly basis.”

Bombdåden i London den 7 juli 2005 var en serie bombattentat som var riktade mot Londons kollektivtrafik. Strax före klockan nio på morgonen detonerade bomber ombord på tre tåg i Londons tunnelbana och en timme senare sprängdes en buss i centrala London.

Juval Aviv (1947-) är en israelisk-amerikansk säkerhetsexpert, konsult och författare.

Text: NewsVoice


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Det dettonerade även bomber på tåg som enligt myndigheterna gick, men som i själva verket var inställt. Inte illa det. Detta var icensatt för att få med England i krig.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här