Säkerhetsexpert försäger sig – “Det är enkelt att placera en bilbomb som vi gjorde”

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 2 september 2014
- Torbjörn Sassersson red.

https://www.youtube.com/watch?v=oEJeBxW6TA8

Juval Aviv - Foto: Fox NewsSäkerhetsexperten Juval Aviv tycks försäga sig i direktsändning i Fox News. Han sa att: “och det är enkelt att placera en bilbomb som vi gjorde”, han stakar sig men fortsätter med orden: “som hände i London och som händer i Irak och Israel på veckobasis”.

“And it’s easy to put a Truck Bomb as we did… as happened in London and happens in Iraq or Israel on a weekly basis.”

Bombdåden i London den 7 juli 2005 var en serie bombattentat som var riktade mot Londons kollektivtrafik. Strax före klockan nio på morgonen detonerade bomber ombord på tre tåg i Londons tunnelbana och en timme senare sprängdes en buss i centrala London.

Juval Aviv (1947-) är en israelisk-amerikansk säkerhetsexpert, konsult och författare.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Det dettonerade även bomber på tåg som enligt myndigheterna gick, men som i själva verket var inställt. Inte illa det. Detta var icensatt för att få med England i krig.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *