Skandalen om hjärnskador pga vaccin får spridning

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 september 2014
- Torbjörn Sassersson

DEBATT. Alex Jones sammanfattar de senaste händelserna runt nya avslöjanden om hur trippelvaccin (MMR) ökar risken för hjärnskador hos barn. I slutet av augusti 2014 gick dr William Thompson från “Centers for Disease Control and Prevention” (CDC) ut offentligt om information som tidigare mörklagts av den amerikanska myndigheten som visar en tydlig koppling mellan trippelvaccin och autism.

NewsVoice hade nyligen premiär för en dokumentärfilm som visar hur media och etablissemanget i Sverige, USA och England under 15 års tid försökt avleda uppmärksamheten från sakfrågan genom att smutskasta den läkare – Andrew Wakefield – som först varnade för kopplingen mellan vaccin och hjärnskador.

I denna presentation av Alex Jones sammanfattas nuläget och han intervjuar även Andrew Wakefield och författaren Jon Rappoport.

Alex talks about the danger of vaccines with Dr. Andy Wakefield in-studio. Wakefield, a British former surgeon and medical researcher, left the Royal Free Hospital after he was criticized by the medical establishment for his research demonstrating a link between the MMR vaccine and autism. Alex also talks with author Jon Rappoport.

Etablissemangets taktik för att sanera bort problemet med vaccinskador från det offentliga rummet består ofta av att man pekar ut kritiker mot vaccin och läkare som varnar för vaccinskador som om det bara handlar om outbildade människor, charlataner, “anhängare” av subversiva grupper och fuskande läkare/forskare.

Sanningen är att:

  • Vaccinindustrin vill inte förlora årliga miljardintäkter.
  • Vaccinindustrin vill inte ersätta vaccinskadade människor över hela världen.
  • Den etablerade läkarkåren skäms för sin ovetenskapliga övertro på vaccin.
  • Företrädare på hälsomyndigheter klarar inte av att hantera verkligheten att de i över 60 år utsatt hela populationer för mycket skadliga vacciner innehållande giftiga tillsatser. 

Text: Torbjörn Sassersson

Alex Jones repport on MPR-vaccin, sep 2014


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq