AIDS-sjuk botades med homeopatisk behandling

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 oktober 2014
- Torbjörn Sassersson

Homeopati

”Det är ett mirakel. Knappt jag tror det själv, säger Linda 44, när hon berättar att alla symptom på AIDS och TBC är borta.”

Linda åt starka bromsmediciner, fick behandling mot TBC och antisvampmedel, men den skolmedicinska behandlingen misslyckades. Hennes immunförsvar slogs ut med CD4-värdet nere på 3. Linda mådde mycket dåligt och hade gått ned i vikt. Hon hade TBC, kliande utslag, svamp i munnen, mådde illa och kunde inte äta.

Text: Torbjörn Sassersson

Idag har Linda tillfrisknat med hjälp av homeopati. Trots vittnesuppgifter och teknisk bevisning att homeopati fungerar fortsätter etablissemanget, skolmedicinen och massmedia att underrapportera och ge noll ”cred” till dessa framgångar. Därför känner många inte till homeopatin som hotar den etablerade läkemedelsindustrins existens.

homeopati, Christer FuglesangJeremy SherrHomeopaten Jeremy Sherr (Dynamis.edu) som arbetar för ”Homeopathy for Health in Afrika” gav Linda homeopatmedicinen zincum C 12. Sherr har varit i Tanzania i fem år och hjälpt tusentals människor med HIV och AIDS att blir friska och komma tillbaka till livet.

På fyra månader ökade Lindas T-celler från 3 till 150, och hon har inga symptom längre vare sig på AIDS eller TBC. Hon kan äta och mår bra igen. Tilläggas bör att Jeremy Sherr och medarbetare aldrig säger att patienterna ska sluta med sina skolmediciner. Så hon äter fortfarande bromsmedicin för HIV. Men berättar vid 4-månaders uppföljningen att hon är klar med TBC-terapin. / Dagens Homeopati

Gruppen ”Homeopathy for Health in Afrika” gör ett fantastiskt jobb, skriver Dagens Homeoapti. Inte bara att de hjälper AIDS-patienter att få hälsan tillbaka, de kan också bevisa med laboratorieprover att patienterna mår bättre.

Linda berättar med egna ord om hennes upplevelse före och efter homeopatisk behandling

Relaterat

Se när skeptikern och den svenska astronauten Christer Fuglesang tar en överdos av ett homeopatisk sömnmedel och får svårt att prata i direktsändning.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq