AIDS-sjuk botades med homeopatisk behandling

13

Homeopati

“Det är ett mirakel. Knappt jag tror det själv, säger Linda 44, när hon berättar att alla symptom på AIDS och TBC är borta.”

Linda åt starka bromsmediciner, fick behandling mot TBC och antisvampmedel, men den skolmedicinska behandlingen misslyckades. Hennes immunförsvar slogs ut med CD4-värdet nere på 3. Linda mådde mycket dåligt och hade gått ned i vikt. Hon hade TBC, kliande utslag, svamp i munnen, mådde illa och kunde inte äta.

Text: Torbjörn Sassersson

Idag har Linda tillfrisknat med hjälp av homeopati. Trots vittnesuppgifter och teknisk bevisning att homeopati fungerar fortsätter etablissemanget, skolmedicinen och massmedia att underrapportera och ge noll “cred” till dessa framgångar. Därför känner många inte till homeopatin som hotar den etablerade läkemedelsindustrins existens.

homeopati, Christer FuglesangJeremy SherrHomeopaten Jeremy Sherr (Dynamis.edu) som arbetar för ”Homeopathy for Health in Afrika” gav Linda homeopatmedicinen zincum C 12. Sherr har varit i Tanzania i fem år och hjälpt tusentals människor med HIV och AIDS att blir friska och komma tillbaka till livet.

På fyra månader ökade Lindas T-celler från 3 till 150, och hon har inga symptom längre vare sig på AIDS eller TBC. Hon kan äta och mår bra igen. Tilläggas bör att Jeremy Sherr och medarbetare aldrig säger att patienterna ska sluta med sina skolmediciner. Så hon äter fortfarande bromsmedicin för HIV. Men berättar vid 4-månaders uppföljningen att hon är klar med TBC-terapin. / Dagens Homeopati

Gruppen ”Homeopathy for Health in Afrika” gör ett fantastiskt jobb, skriver Dagens Homeoapti. Inte bara att de hjälper AIDS-patienter att få hälsan tillbaka, de kan också bevisa med laboratorieprover att patienterna mår bättre.

Linda berättar med egna ord om hennes upplevelse före och efter homeopatisk behandling

Relaterat

Se när skeptikern och den svenska astronauten Christer Fuglesang tar en överdos av ett homeopatisk sömnmedel och får svårt att prata i direktsändning.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Red
Red
Gäst
19 oktober 2014 kl 21:15

Marina, som trots allt är homeopatexpert, får ha sista ordet i denna debatt om denna fallbeskrivning. DagensHomeopati.se lägger löpande ut sådana här fallbeskrivningar som visar att homeopati fungerar och att metoden sprids i världen baserat på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Micke
Micke
Gäst
19 oktober 2014 kl 17:51

Immunotherapy of HIV-infected patients with Gc protein-derived macrophage activating factor (GcMAF)

Use of Silver Nanoparticles in HIV Treatment Protocols: A Research Proposal

Method of curing AIDS with tetrasilver tetroxide molecular crystal devices

Birgitta Otterström
Gäst
19 oktober 2014 kl 16:21

Något dunkelt är det väl ändå ? Varför tar hon fortfarande bromsmedicinen om hon blev sjuk av den ?

Red
Red
Gäst
Reply to  Birgitta Otterström
19 oktober 2014 kl 18:59

Förmodligen för att hon någonstans tror på bromsmedicin. Ofta har dessa mediciner en trygghetseffekt på patienter och har de biverkningar tror patienter på dem ännu mer. Det så vi tycks funka psykologiskt. Vi måste även ha i åtanke den enorma programmering av samhället som pågått sedan 1980-talet kring HIV/AIDS.

Marina Szöges
Reply to  Red
19 oktober 2014 kl 20:02

Anledningen till att hon fortfarande äter bromsmedicin är att; om homeopaterna i Tanzania säger åt patienter att sluta med sina bromsmediciner skulle motståndarna få en anledning att attackera. Om man ser videon så får man också veta att hon även går till en läkare. Jag skulle tro att man är ytterst försiktig att blanda sig i patienternas
bromsmediciner. Dessa är en sak mellan patienten och hennes läkare.

Jag tycker det är synd att de äter bromsmediciner, för helt klart om vi tar kvinnan som exempel här ovan, så fungerade inte bromsmedicinerna. Jag har flera artiklar på Dagens Homeopati som visar samma; Patienter som blivit dåliga trots/pga bromsmediciner, som sedan tillfrisknar när de får homeopati.

Red
Red
Gäst
19 oktober 2014 kl 13:51

Biggan, du bör se dokumentären House of Numbers. Av 23 kvinnor med HIV som fick “bromsmedicin” dog 20 av AIDS eftersom “bromsmedicinen” de fick saboterade deras immunförsvar. Det är ingen hemlighet att så sker. Läkarna är öppna med det.

AIDS betyder endast att immunförvaret kollapsat, inget annat.

De tre kvinnor som inte tog “bromsmedicnen” är friska och fick aldrig AIDS, enligt dokumentären.

HIV/AIDS är kanske det största medicinska bedrägeriet genom tiderna om dokumentären har rätt.

Det betyder isf att kvinnan i artikeln helt enkelt blev sjuk av bromsmedicinen, men den homeopatiska medicinen kunde neutralisera bromsmedicinens skadeverkan.

Biggan
Biggan
Gäst
Reply to  Red
19 oktober 2014 kl 15:26

Ursäkta, men hur förklarar du att så många HIV-positiva i Sverige kan leva någorlunda normala liv? Går de kanske till homeopater i smyg?

Biggan
Biggan
Gäst
Reply to  Biggan
19 oktober 2014 kl 18:21

The Lancets recension av filmen gör knappast att jag blir mer sugen att se den: http://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099%2809%2970316-0/fulltext

Red
Red
Gäst
Reply to  Biggan
19 oktober 2014 kl 18:56

Om de HIV-positiva inte tar bromsmedicin förstör de inte sina immunförsvar. Nobelpristagaren Luc Montagnier som fann HIV-viruset säger att HIV är tämligen enkelt att bota. Han menar att näring, antioxidanter och immunförsvaret eliminerar HIV. Det är samma sak med forskare på KI som jag varit i kontakt med som säger att HIV är ett virus som immunförsvaret enkelt tar död på.

När det gäller Lancet så är den tidningens renommé inte längre det bästa eftersom de precis som BMJ och andra “fina” medicinska tidskrifter visat sig vara styrda av politiska intressen likväl som läkemedelsbolagens intressen (som säljer bromsmedicin).

Marina Szöges
Reply to  Biggan
19 oktober 2014 kl 20:18

@Biggan.
Med tanke på att HIV-sjuka i väst inte insjuknar i samma utsträckning som afrikaner, kan bero på (om man nu ska tro att bromsmediciner fungerar) att det finns färre “stammar” av bromsmediciner i Afrika än i väst. Där har du svaret.

Och den som tror att bromsmediciner är det enda botemedlet för AIDS, borde uppröras över att HIV-sjuka i Afrika får sämre bromsmediciner.

Marina Szöges
19 oktober 2014 kl 12:42

Biggan. Det är inget fel på rubriken!
Hon åt bromsmediciner och var INTE symptomfri. Hennes vita blodkroppar DC4 var nere på 3 = Bromsmedicin hon åt fungerade inte.

Sedan efter homeopatisk behandling stiger CD4 till 150 och hon mår mycket bättre. Tittar man på videofilmen framkommer det klart och tydligt hur hon mådde före och hur hon mår efter homeopatisk behandling. Det Jeremy Sherr med medarbetare gör i Tanzania är en stor sensation. Men det är ingenting som skrivs i tidningar eller kablas ut som nyhet på Radio och TV.

En annan sak som våra nyheter inte heller berättar, är att HIV och Aidssjuka i Afrika får färre sorters bromsmediciner att välja mellan. I väst om en patient blir immun mot en sort, finns flera sorter att ta till, än vad de har i Tanzania, vilket betyder att det kan bli som för kvinnan här ovan, att bromsmedicinerna inte längre fungerar.

Här finns fler artiklar att läsa om homeopatisk behandling av aidsjuka i Afrika: http://dagenshomeopati.se/?s=aids

Spito
Spito
Gäst
19 oktober 2014 kl 08:23

“Tilläggas bör att Jeremy Sherr och medarbetare aldrig säger att patienterna ska sluta med sina skolmediciner. Så hon äter fortfarande bromsmedicin för HIV.”

Med andra ord är ingenting bevisat och det finns ingen anledning att hålla för rimligt att homeopati gjort någon ting i det här fallet.

Ett sätt att testa det här vore att dubbelblint ge en grupp bromsmedicin och homeopati och en annan bromsmedicin och placebo. Och sedan se om det är någon skillnad mellan grupperna.

Alternativförespråkare brukar dock inte vilja göra den här typen av vetenskapliga test utan nöjer sig i stället med enstaka succéanekdoter.

Biggan
Biggan
Gäst
19 oktober 2014 kl 08:04

Rubriken är väl fel? Hon äter bromsmediciner och är symtomfri (i likhet med många andra HIV-positiva). Att bromsmediciner förhindrar AIDS-sjukdomarna är ju ingen hemlighet? Om hon däremot skulle vara botad från HIV genom homepati vore det en stor sensation.