Barnvaccinationerna minskar kraftigt i USA – Minskad risk för atypisk mässling och autism

publicerad 1 oktober 2014
- av Torbjörn Sassersson red.
Vaccin mässling autism

InfoWars rapporterar att vaccinationerna av dagisbarn i USA minskat dramatiskt och myndigheterna är helt ställda. Sedan 1950 har antalet vaccin till barn under 6 år ökat med 414%. I USA har även autism ökat med epidemiska mått.

Mässling pekas ut som en farlig sjukdom trots att de flesta födda före 1970 hade mässlingen som en del av barndomen. Det handlade om blott en veckas sjukdom som naturligt och permanent stärkte immunförsvaret.

Mässlingsvaccinerade barn får atypisk mässling

För att lyckas med denna införsäljning av vaccin använder myndigheterna spridandet av oro bland föräldrarna i USA precis som myndigheterna gör i Sverige. I denna skrämsel blandas vanlig mässling ihop med atypisk mässling (AMS) som är farlig, men utan att berätta att de som får atypisk mässling är de som redan är vaccinerade mot mässling!

Det har framkommit att trippelvaccinet mot bla mässling ökar risken för autism eftersom mässlingsviruset transformeras så att utbrottet går in i kroppen istället för att blomma ut på huden. Den mycket farliga atypiska mässlingen uttrycker sig i tex tarmsystem och ibland i hjärnan. Konsekvensen blir hjärnskador eller nedsatt mental funktionalitet av typen autism eller asperger.

Nyligen avslöjade en anställd (dr William Thompson) vid amerikanska CDC, en myndighet som motsvarar svenska Smittskyddsinstitutet, att han medvetet dolt data om att trippelvaccin ökar risken för autism hos svarta barn med 340%. Mainstream media har helt mörkat denna medicinska whistleblower av Snowden-mått.

NewsVoice har rapporterat om CDC-avslöjandet i separata artiklar 

Dr Andrew Wakefield var en av de läkare som först gjorde iakttagelsen att barn med autism har mässlingsvirus i tarmen. Misstanken är att mässlingsvaccin transformerar mässlingsviruset så att det angriper kroppen på djupet.

Se NewsVoice videointervju med Andrew Wakefield

Text: Torbjörn Sassersson


Relaterat

Det stora missförståndet kring mässling och vaccination

Mässlingsvaccinets oavsiktliga konsekvenser – mässlingen ökar i välvaccinerade befolkningar

Vaccinernas verkliga verkan – många människor insjuknar allvarligt trots gott om antikroppar

MPR-vaccinet kan starta en autoimmun reaktion – Wakefields fynd om sambandet mellan tarmskador och autism bekräftat

”Alla mina barn förändrades efter trippelvaccinet och fick diagnosen Asperger”


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *