Modern medicin och hur cancer botas naturligt – Dokumentärserie med Ty Bollinger – Del 1

9
2262

I denna dokumentärserie på 11 delar som distribueras fritt över nätet med start igår avslöjas vad läkare redan vet, men inte alltid vill erkänna: att läkare inte utbildas om kostens betydelse för att förebygga och bota cancer, att kemoterapi är farligare än cancer, att cancerindustrin är en affärsverksamhet på en extremt lönsam cancermarknad och att cancer istället botas med naturliga och milda metoder som bygger på immunförsvarets principer.


Text: Torbjörn Sassersson

Ty Bollinger I dokumentären får man följa amerikanen Ty Bollinger, som förlorade 7 familjemedlemmar i cancer, under hans resa genom USA för att finna svar på en rad frågor om cancer. Han möter 28 doktorer, 11 forskare, 9 personer som tillfrisknat från cancer samt myndighetspersoner som talar fritt utifrån från sin kunskap och erfarenhet. Fungerande metoder för att bota cancer redovisas. Vissa medverkande personer bryter mot tystnadsplikten med avsikten att få ut sanningar som är obehagliga, men nödvändiga att sprida.

Dokumentärserien: Del 1 | Del 2Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8 | Del 9 | Del 10 | Del 11

Följ Ty Bollinger på Facebook

Hemsida där du själv kan följa dokumentärserien: TheTruthAboutCancer.com

Ty Bollingers bok:  Cancer – Step Outside the Box 

Trailer


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

9 KOMMENTARER

 1. Hej, vore det inte bra om man kunde få ngn slags svensk text till videorna, det är nog många som skulle vilja veta mer på svenska.

 2. RED!

  Många av filmerna går inte att titta på, står “privat” när man försöker spela.
  Hoppas det går att få tillbaka, väldigt intressant vad de pratar om, jag som snöat in på naturopatmedicin fann dessa väldigt intressanta.

  • Det är Ty Bollinger som styr till 100% av hur filmerna visas. Han lägger dem ibland tillgängliga för alla och ibland stänger han den möjligheten. Varför vet bara han.

 3. Skulle också vilja ha svensk översättning, Behandlar just nu gubbens prostatacancer på naturlig väg, Hans PSA har gått ner från 9.7 till 6.2 på 6 månader. Vill veta mer om naturlig behandling av PC men är dålig på engelska

 4. Ja, svensk text skulle behövas, men hur? Någon måste göra arbetet och det är svårt att finna någon som vill göra det gratis. Även Ty Bollinger måste kontaktas. Han kan vilja ha ersättning för att filmen görs mer tillgänglig språkmässigt i ett land. Han har lagt ned enorm mycket privat tid på utredningen och filmarbetet. Han har även stora utgifter. Är det någon som vill projektleda detta?

  NewsVoice kan endast gör filmerna tillgängliga, puffa för dem, skapa medvetenhet om dem.

 5. Det verkar som man skall gå in här och sedan registrera sig med namn och E-post adress för att få se alla filmer.

  Hemsida där du själv kan följa dokumentärserien: TheTruthAboutCancer.com

 6. Läkarna tittar inte på helheten. Mat skall vara din medicin. Läkemedels industrin tjänar väldigt stora pengar på att människor äter kemiska läkemedel som bara förstör oss. Tack för att filmen finns, hoppas att flera filmer kommer om andra sjukdomar också. Vi måste bygga upp samhället och titta på helheten, att behandla människan, är det viktiga och har alltid varit det viktigaste.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här