Modern medicin och hur cancer botas naturligt – “Your First Line of Defense” – Del 2

publicerad 15 oktober 2014
- av NewsVoice

Ty Bollinger fortsätter sin utforskande resa genom USA i sökandet efter svar på frågan om varför cancer uppstår. I del 2 intervjuar han flera läkare om hur immunförsvaret fungerar, “the first line of defense”.

Du kan inte få cancer om du har ett intakt immunförsvar. Om du har cancer har du inte ett intakt immunförsvar. / dr Rashid Buttar

Läs mer om dokumentärserien i 11 delar

Dokumentärserien: Del 1 | Del 2Del 3 | Del 4 | Del 5 | Del 6 | Del 7 | Del 8 | Del 9 | Del 10 | Del 11


Så här kan du stötta Newsvoice

 • industrihampa, marijuana är ju samma växt. hona samt hane i växtfamlijen cannabis. sen hör ju förbudet med cannabis som gröda ihop med vår enorma miljöförstöring. men eftersom du har så lite material så har du inte hela bilden klart för dig. jag har ju mer än 600 GB fördelat på nästan 35.000 filer, fakta artiklar, vetenskapliga dokumentärer. m.m. sverige största samling. har även en stor encyclopedia om bara cannabis som medicinalväxt från 1800-talet och fram till våra dagar, m.m.. när du har så mycket som mig så ser du allt i ett större perspektiv. men det gäller ju att kunna samanställa allt så att det får ett innehåll.

 • Om man kopierar Texten ovan filmen som inte visas, och klistrar in den på youtube så kommer du rätt på fimen ifråga. Prova med att klistra in texten på youtube,:

  Sanjay Gupta Marijuana Not Only WORKS BETTER Than These Narcotics IT’S SAFER

  mvh Stefan

 • Jag har svårigheter med att kunna visa filmerna. då det blir ogiltiga länkar helt plötsligt..
  Ber så mycket om ursäkt för att det blir så, vet ej vad jag gör för fel,, vissa länkar fungerar, andra inte. det gör mig frustrerad.

  För jag har så mycket som jag skulle vilja berätta för er om nyaste medicin forskningen som bedrivs runt om i världen.

  Varför vi har fått den samhälle vi har idag. har jag större artikel på min hemsida med filmer. som förklarar det http://endocannabinoider.bloggplatsen.se/2014/04/13/10653267-miljoforstorningen-pa-var-unika-planet/

  jag har även flertal artiklar samt filmer som handlar om medicin forskningen,

  Men om du börjar med “miljöförstörningen som första artikel så ser du sammanhanget bättre om vad det hela handlar om, och varför vi har fått det samhälle vi har idag.

  mvh Stefan

  • Jag är åtalad för hampa… narkotikabrott(-sling)… jag skulle hjälpa en granne som hade cancer.

   Jag skrev om henne här:

   https://newsvoice.se/2014/01/27/vad-kan-skolmedicinen-egentligen/comment-page-1/#comment-22758

   Polisen tog mig, gjorde kroppsvisation nere på stan, och en annan var i mitt hem med polishund. Rättegång på tisdag. Jag som är mot allt vad droger heter, och varit medlem i IOGT ett antal år. Synd och skam. 25,2 gram vanlig hampa. Jag ska betala till brottsofferjouren också… – så sjukt.

   Varför har du den inledningen på sidan som länken ovan går till, om det ska handla om hampa? Bra annars…

   Det blir som det vanliga samhället, att de ofta smyger in den feta lögnen, själva syftet, i en kontext som kan vara ok, eller ska verka intressant. Eller som de gör, smyger in agendan för att omstöpa samhället i stort, som svt i program som förr kunde varit helt “normala”, men nu används till att vända upp och nmed på allt, själva livets grund.

   De skapar program som på ytan ska handla om något… som Idol, att sjunga, gifter sig…, bla ha, bla ha – men som bara är ett paket för att programmera in med det nya, “sådana symboler” – för att på så sätt normalisera det främmande och perverterade genom daglig programmering, via dövande nonsesprogram.

   Du tror på vetenskap – den som ljuger oss rätt i ansiktet:

   “Vetenskapen är tydlig och säger att mänskliga handlingar är den dominerande orsaken till klimatförändringarna i modern tid.”

   “United Nations Secretary-General Ban Ki-moon : Now Is the Time to Act on Climate Change.” – postar från de vidrigaste redskapen i agendadrageriet.

   “Vägen till en klimatsmart värld…”

   Du har lett in dig själv lite på ett sidospår och pseudoscience och mister också då trovärdighet.

 • Varför vi har fått det samhälle som vi har idag beror på flera orsaker.
  Den största orsaken är all desinformation som dom ger oss, skulle vilja kalla det för en annan form av hjärntvätt. även Joseph Goebbels förledde ju sitt folk. se bara hur det gick i Tyskland, ett finare ord är PR = Propaganda

  Om man får höra en sak tillräckligt många gånger, gärna från flera olika källor så blir det sagda sant och ingen ifrågasätter om det verkligen är sant.

  En slags hjärntvätt, nu i efterhand ca 80 år senare kan man konstatera att det var bara en stor lögn för att dölja sanningen, inte värnade dom om vår omtanke när dom lyckades förbjuda Marijuana/cannabis/hampa i alla dess former.

  Det var ekonomiska skäl som låg bakom allt, en konspiration av gigantiska mått.
  Skulle jag vilja kalla det, som skapade en värld av lögner.

  När man tittar på droginformationen som vi i Sverige serveras med så står det så här:

  Förteckning I: Droger som i Sverige anses sakna medicinskt värde, till exempel heroin, cannabis och hallucinogener. Dessa är förbjudna att tillverka, importera eller sälja

  och vi i Sverige följer ju dom federala lagarna från USA, samt att vi har ju blivit så amerikaniserade i Sverige.. vi tar ju många seder från USA, både på gott och ont.

  Sanjay Gupta Marijuana Not Only WORKS BETTER Than These Narcotics IT’S SAFER

  https://www.youtube.com/watch?v=-ErzvWyjTf0&index=9&list

 • Lite information från mig skulle vara bra tror jag, så att det blir mer av fakta än gissningar.

  Ska svara björn på hans frågor, det är ju så här det ligger till.

  Ett intakt imunförsvar betyder ju att du kan bekämpa sjukdomarna på egen hand, det är ju enkelt uttryckt så här… Det är signalsubstanser som styr våran kropp,

  Vi tillverkar egna cannabinoider, i vår egen kropp som på fackspråk heter “Enodcannabinoider ,och vid brist på nån signalsubstans så uppstår det en snedfördelning som gör att du blir lättare mottaglig för olika sjukdomar, men kan du tillföra kroppen mer ammunition, som i detta fallet är.”Signalsubstanser” så hjälper du kroppen att reparera sig själv.

  Det behöver du inte vara raketforskare gör att förstå !

  Scientific Research and Real Facts about the Cannabinoids in Cannabis
  https://www.youtube.com/watch?v=hHnQ-YAqAsA

  Denna film visar vad det handlar om egentligen, varför vi har får gift istället för medicin som verkligen botar..

  What If Cannabinoids in Cannabis Cured Cancer & Other Diseases?
  https://www.youtube.com/watch?v=hpVNtCyj2TY

  Vänliga hälsningar Stefan.

 • Här uppstår det frågor. Vad skapar ett intakt immunförsvar? Om immunförsvaret är försvagad hur kan man återställa det?

  Nästa fråga blir om termen immunförsvar är korrekt? Immun – Försvar! Hur låter det? Är Universum fientligt? Måste varje organism ta sin plats, genom att försvara sig och oskadliggöra andra organismer för att kunna leva? Handlar detta rentav om konkurrens?

  —–

  Eller så existerar egentligen ingen immunförsvar så som vi lärt oss. Tänk om det existerar bara din sanna natur, ditt sanna jaget, tänk om du låter dig dras i konflikter och handlar mot ditt inre och ditt sanna jag så hindrar du energin att strömma igenom din kropp och då skapar du förutsättningar till sjukdom.

  Tänk om det är så som David Icke säger: “Kärleken är allt som finns allt annat är en illusion” eller i boken med samma titeln beskriver han att i varje liten del av skapelse finns hela Universum. Det skulle betyda att allt som finns – finns redan i varje människa. Sen är det upp till var och en att leva och skapa sitt liv så att man med sitt sätt bereder vägen för välbefinnande eller sjukdom….

  Wilhelm Rech definierar detta på följande sätt: “Den universella närvaron av hälsa är ett fullkomligt byggande och ombyggnad av den individuella verkligheten – Den universella existensen av sjukdom är det störda skapande av verkligheten.”

  En annan läkare definierar sjukdomar så här: “Inga sjukdomar existerar! Alla sjukdomar är ett resultat av en andlig /själslig/ biologisk konflikt!”

  Mer på länken: http://ivansbj.blogspot.se/2014/08/germanische-neue-medizin.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *