Putin talks about The World Order – New Rules or a Game without Rules

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 24 oktober 2014
- NewsVoice redaktion

Russian President Vladimir Putin is delivering a speech (October 24, 2014) at the plenary session of Valdai International Discussion Club a forum involving the world leading experts at foreign and domestic policy.

Att Ryssland är i färd med att återuppbygga någon slags imperium – det är helt grundlöst”, sade den ryske president Vladimir Putin på fredagen. De försämrade relationerna med väst beskrev han i stället som helt och hållet USA:s fel. / Erik de la Reguera, Dagens Nyheter

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice