Rapport: Den globala uppvärmningen är ett hot mot USAs nationella säkerhet

5

climate changeNy rapport utpekar den globala uppvärmningen som ett omedelbart hot mot USAs nationella säkerhet.

I ett av sina starkaste uttalanden hittills om behovet av att förbereda sig för klimatförändringen, har USAs försvarsdepartement i veckan släppt en rapport som säger:

In one of its strongest statements yet on the need to prepare for climate change, the Defense Department today released a report that says global warming “poses immediate risks to US national security” and will exacerbate national security-related threats ranging “from infectious disease to terrorism.

Källa: Pentagon: We Could Soon Be Fighting Climate Wars

Text: Jens Rundberg

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
LJJ
LJJ
Gäst
13 januari 2016 kl 14:26

Allt som kontrollfreaksen i usa:s regering upplever att de inte kan kontrollera stämplas omgående som “hot mot den nationella säkerheten”. Så falskt och förljuget att man inte tror det är sant.
Det var längesedan u.s.a. var förespråkare för frihet och rättvisa. Börja med att ta reda på fakta om Kennedymordet i Dallas samt om 9/11- attackerna. Och tänk om!!!

Sylthammar-rh-22
Sylthammar-rh-22
Gäst
15 november 2014 kl 18:33

Dags att köpa vantar kanske.

Det är kallt i USA:

CBS Warning! “Polar Plunge Part 2″ Coming – MSM: “Snow Moves In Across Abnormally Cold U.S.”

http://beforeitsnews.com/weather/2014/11/cbs-warning-polar-plunge-part-2-coming-msm-snow-moves-in-across-abnormally-cold-u-s-2443830.html

Rolf Löfgren
Rolf Löfgren
Gäst
22 oktober 2014 kl 20:05

USA är den ledande diktaturen i världen. Diktatorn heter Marknaden, som består av ett tio-tal superrika amerikaner och några britter. De styr politikerna och folket i USA och gjort det väldigt länge. Läs Boken “Hotet mot livet” av William Engdahl så får ni en klar grund hur verkligheten fungerar: http://www.anarchos.se/index.php?route=product/product&author_id=1&product_id=50

Julius
Julius
Gäst
21 oktober 2014 kl 21:45

Det här är det sista fasen i USA förslavande av sitt folk och sedan försöker de att vilseleda den övriga världen att de ska följa USA exempel.Lyckas de med det,och varför inte,då kommer vi se mycket drastiska händelser i hela världen där Nazityskland var ingenting i jämförelse vad världen kommer att se.

Helge Andersson
Helge Andersson
Gäst
21 oktober 2014 kl 12:08

Vilket bara stärker min uppfattning om att det är en politisk konstruktion i första hand. Tanken är ta till antidemokratiska grepp med hänvisning till klimatet. Sen kan säkert syftet vara gott men likt förbannat odemokratiskt.
Ett klimathot som bygger på datormodeller för ett kaotiskt system som dessutom är långt ifrån färdigforskat. Att lite varmare klimat förmodligen är bra för jorden nämns inte.

Vi ligger fortfarande under genomsnittstemperaturen för de senaste 10.000 åren. De senaste 18 åren har medeltemperaturen stått still, NASA har inte hittat någon ökat värme i djuphaven.