Filmen “Köpt” visar hur vaccin, läkemedel och GMO hänger ihop med Wallstreet

publicerad 24 november 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Filmen “Köpt” (Bought) handlar om de gigantiska affärerna bakom vaccin, läkemedel och GMO-mat. Tre stora områden granskas i en och samma film och hur de är sammankopplade i en finansiell plan.

Varje delområde har förmågan att stjäla hela gruppers totala uppmärksamhet bland de som är kritiska, men bara de som har ett helikopterperspektiv kan se igenom informationsbruset där affärerna ständigt tar nya rejäla steg.

Filmskaparna vill att vi ska se drivkrafterna bakom industrialiserad GMO-mat, till synes ändlös vaccinexpansion och ett skenbart ökande behov av nya läkemedel.

Enorma företag göra sina vinster på individuell misär, ett liv i taget, skriver producenterna bakom dokumentärfilmen “Bought” på 90 minuter. De tre affärsområdena vaccin, läkemedel och GMO-mat har sin början på Wallstreet, men filmen vill inte bara presentera vinstintressena utan även visa hur vi kan ta oss ur industrins grepp.

Filmens hemsida

Produktion: Yekra Films

Bought

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Skönt att se att det finns ett motstånd av experter som sammanför sina kunskaper och beprövade erfarenheter av GMO, vacciner och läkemedel. Den folkliga opinionen får härmed ett stort stöd.

    Med nuvarande regering kanske kan få se filmen på SVT på sikt? Inte minst med tanke att Zofia Kurowska, livsmedelsverkets representant, ålades att lägga ned sin röst i den senaste GMO-röstningen i EU. Med beklagan uppger Kurowska i medier att ” vi inte har följt den vetenskapliga linjen, som varit brukligt i Sverige”.

    Filmen visar med all tydlighet att här handlar inte GMO om objektiv vetenskap utan om Big Business – Wolves on Wall Street – som leker med vår hälsa.

    Ska vi lägga ihop och skicka filmen “Bought” som julklapp till Zofia?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *