Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Homeopati botar värk, barnlöshet och vaccinskador

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 november 2014
- NewsVoice redaktion
Gunnar Jansson (Nakh.net). Pressfoto: Karl-Göran Fougstedt

Homeopat Gunnar Jansson redovisade vid ett helgseminarium i Norrköping vilka sjukdomstillstånd som kan behandlas med homeopati till den mäktiga läkemedelsindustrins förtret. Tack vare vetenskap och beprövad erfarenhet visar praktisk homeopati vad som fungerar.

Några patientfall

Värk: En ung vuxen med fleråriga besvär av värk i hälsenor, axlar och händer. Mängder av utredningar har inte givit något resultat och en operation av senorna i handen har inte heller förbättrat personens tillstånd. Efter två homeopatiska behandlingar känner sig patienten så mycket bättre.

Barnlöshet: En kvinna som önskar bli gravid. Har försökt i 2 år utan resultat. Efter 6 månaders behandling är hon gravid!

Multisjuk: En ung vuxen som jag skulle kalla multisjuk, med konstant smärta i nacke/axlar, tål ingen ansträngning alls, t o m att skriva med en penna orsakar smärta, kan inte gå längre sträckor utan att få ont i höfterna, blåsor på händer och fötter och mer eller mindre konstant feber. Hans tillstånd orsakade så mycket smärta både fysiskt och psykiskt och jag kände spontant att det är fruktansvärt att en sådan ung människa måste må så dåligt. Efter två uppföljningar ser vi en helt annan människa.

Vaccinationsskada: Ett fall av vaccinationsskada såg vi hos en yngling som efter svininfluensasprutan drabbades av kraftig viktminskning, sömnsvårig-heter och pollenallergi. På bara en behandling kände sig personen ”jättebra”.

Läs mer på Dagens Homeoapti


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Homeopati