Kolloidalt silver mer effektivt mot KOL än skolmedicinsk symptombehandling

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 november 2014
- NewsVoice redaktion

Curt Axelsson förtidspensionerades för flera år sedan och har medicinerat sin KOL med flera olika preparat, men ingenting fungerade. När Curt började andas in kolloidalt silver via en nebulisator blev allt väsentligt bättre.

KOL: Kroniskt Obstruktiv Lungsjukdom

Innan han fann kolloidalt silver hostade han sig igenom flera timmar av dagen med tjockt besvärligt slem, hostar han nu bara enstaka gånger mycket lätt. Nu kan Curt åter gå i trappor, motionera, promenera i skogen och plocka svamp.

För honom har denna alternativa behandling betytt mycket och han delar gärna med sig av sina egna erfarenheter. Sidan Curt refererar till Facebook-gruppen Kolloidalt silver 2.0 som hjälpte honom.

Nätverket Vetskap och Folkbot vill värna friheten till ett friskare liv genom att använda egna och alternativa behandlingsmetoder.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jag har sedan ett år tilbaka fått diagnås kool av lindrigt slag. Det kändes som en typ av ansträngningsastma och blev lite annfådd vid viss ansträngning. Jag fick medicin att inhalera,spiriva.
  Jag märkte ingen skillnad. Då jag sedan ett par år tillbaka i tiden är användare av kolldialt silver ( KS) som gjort att jag ytterst sällan är sjuk, kom jag på att prova KS i min snarkmaskin som har en luftfuktardel som det ska vara vatten i. Jag märkte skillnad direkt efter ett par nätter. Det började lossna slem som lossnat lätt med bara en harkling. Jag blir inte lika lätt annfådd vid ansträngning. Jag tränar två gånger i veckan, tar 15 ml omega 3 olja typ ZinZino, MSM pulver, Hyaluron mot atros i ett knä (med fantastiskt resultat, det är ju för hästar).

 • Thore Härdelin at 10:01

  Testa gärna även att inta 1 tesked bikarbonat tre gånger per dag, men alltid minst en timme för eller efter måltid (så att inte magsyran neutraliseras, sämre matsmältning). Testa i tre dagar. Det diskuteras varför detta kan hjälpa. Bikarbonat ändrar redoxpotentialen, blodets alkalitet, och ämnet är antiseptiskt.

  Återkom och berätta gärna om detta påverkade ditt emfysem positivt. Men kom ihåg, man kan inte slarva. Ta hela kuren på tre dagar.

 • Har också börjat inhalera kollodialt silver och det lindrar verkligen mycket.Jag har emfysem och tappar andan bara jag går lite men nu går det bättre.Använder flera receptbelagda medeciner men ingen har gjort så stor skillnad som detta.

 • Det är inte heller vettigt att sprida falska antiförhoppningar om att det inte går att bota eller framgångsrikt behandla kol och andra påstått obotliga kroniska sjukdomar med fungerande alternativa behandlingsformer utan biverkningar.

  Jag ändrar rubriken till något mer universellt passande: “Kolloidalt silver mer effektivt mot KOL än skolmedicinsk symptombehandling”

 • Jag tycker att rubriken är vilseledande : Curt är inte “botad” från som KOL – det är en obotlig sjukdom (bl a förstörda alveoler), men hans symptom har lindrats och det är TOPPEN! Men ge inte falska förhoppningar till människor med denna sjukdom!

 • hej jag har lungemfysem alfa 1 antypresin som är liknande som kol de tycks gå stadigt ned
  för mej ca 5% i året och är nu nere vid 35 % av lungkapasiteten är 73 år försöker holla igång med golf men det börjar luta år att det mer och med blir golfbil.
  Curt Axelsson kan du je ett råd?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *