Kolloidalt silver mer effektivt mot KOL än skolmedicinsk symptombehandling

13
4979

Curt Axelsson förtidspensionerades för flera år sedan och har medicinerat sin KOL med flera olika preparat, men ingenting fungerade. När Curt började andas in kolloidalt silver via en nebulisator blev allt väsentligt bättre.

KOL: Kroniskt Obstruktiv Lungsjukdom

Innan han fann kolloidalt silver hostade han sig igenom flera timmar av dagen med tjockt besvärligt slem, hostar han nu bara enstaka gånger mycket lätt. Nu kan Curt åter gå i trappor, motionera, promenera i skogen och plocka svamp.

För honom har denna alternativa behandling betytt mycket och han delar gärna med sig av sina egna erfarenheter. Sidan Curt refererar till Facebook-gruppen Kolloidalt silver 2.0 som hjälpte honom.

Nätverket Vetskap och Folkbot vill värna friheten till ett friskare liv genom att använda egna och alternativa behandlingsmetoder.

Text: NewsVoice

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
0 0 rösta
Artikelbetyg
Prenumerera
Notify of
guest
13 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bengt Sötgren
Gäst
6 år sedan

Bota? KOL går ju inte att bota lungorna är ju förstörda av cigarettrök…lindra symptomen möjligen… 😛

Eija Mäkelä
Gäst
6 år sedan

Var får man tag på en sådan där inhalator till koliodatsilver

Roger Fagerholm
Roger Fagerholm
Gäst
5 år sedan

hej jag har lungemfysem alfa 1 antypresin som är liknande som kol de tycks gå stadigt ned
för mej ca 5% i året och är nu nere vid 35 % av lungkapasiteten är 73 år försöker holla igång med golf men det börjar luta år att det mer och med blir golfbil.
Curt Axelsson kan du je ett råd?

SHEfali Molander
SHEfali Molander
Gäst
4 år sedan

Jag tycker att rubriken är vilseledande : Curt är inte “botad” från som KOL – det är en obotlig sjukdom (bl a förstörda alveoler), men hans symptom har lindrats och det är TOPPEN! Men ge inte falska förhoppningar till människor med denna sjukdom!

Torbjörn Sassersson red.
Admin
4 år sedan

Det är inte heller vettigt att sprida falska antiförhoppningar om att det inte går att bota eller framgångsrikt behandla kol och andra påstått obotliga kroniska sjukdomar med fungerande alternativa behandlingsformer utan biverkningar.

Jag ändrar rubriken till något mer universellt passande: “Kolloidalt silver mer effektivt mot KOL än skolmedicinsk symptombehandling”

Josef Boberg
Gäst
4 år sedan

Tala om solskenhistoria !

Thore Härdelin
Thore Härdelin
Gäst
2 år sedan

Har också börjat inhalera kollodialt silver och det lindrar verkligen mycket.Jag har emfysem och tappar andan bara jag går lite men nu går det bättre.Använder flera receptbelagda medeciner men ingen har gjort så stor skillnad som detta.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
2 år sedan

Thore Härdelin at 10:01

Testa gärna även att inta 1 tesked bikarbonat tre gånger per dag, men alltid minst en timme för eller efter måltid (så att inte magsyran neutraliseras, sämre matsmältning). Testa i tre dagar. Det diskuteras varför detta kan hjälpa. Bikarbonat ändrar redoxpotentialen, blodets alkalitet, och ämnet är antiseptiskt.

Återkom och berätta gärna om detta påverkade ditt emfysem positivt. Men kom ihåg, man kan inte slarva. Ta hela kuren på tre dagar.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
2 år sedan

Intresasant. Tack!

anita maksic
anita maksic
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
1 månad sedan

Hur tar man bikarbonatet? Blandat med vatten eller på annat sätt?

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
2 år sedan

Intresasant. Tack!

john Haglund
john Haglund
Gäst
1 år sedan

Jag har sedan ett år tilbaka fått diagnås kool av lindrigt slag. Det kändes som en typ av ansträngningsastma och blev lite annfådd vid viss ansträngning. Jag fick medicin att inhalera,spiriva.
Jag märkte ingen skillnad. Då jag sedan ett par år tillbaka i tiden är användare av kolldialt silver ( KS) som gjort att jag ytterst sällan är sjuk, kom jag på att prova KS i min snarkmaskin som har en luftfuktardel som det ska vara vatten i. Jag märkte skillnad direkt efter ett par nätter. Det började lossna slem som lossnat lätt med bara en harkling. Jag blir inte lika lätt annfådd vid ansträngning. Jag tränar två gånger i veckan, tar 15 ml omega 3 olja typ ZinZino, MSM pulver, Hyaluron mot atros i ett knä (med fantastiskt resultat, det är ju för hästar).

anita maksic
anita maksic
Gäst
1 månad sedan

Jag dricker KS och har blivit bättre i halsen. Lättare att hosta upp slem.