Kolloidalt silver verkar ha botat hela familjens vinterkräksjuka

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 november 2014
- Torbjörn Sassersson

bota vinterkräksjuka med kolloidalt silverJag trodde det inte ens själv att det skulle fungera, men jag kan konstatera att kolloidalt silver verkar ha botat hela familjens inkommande vinterkräksjuka. Min fru intygar att hon är förvånad, särskilt om vi jämför med hur hela vår familj slogs ut förra hösten av vinterkräksjuka. 

Det började i fredags den 7 november 2014. Dagis ringde och sa att min son hade kaskadkräkts. De ville att jag skulle hämta hem honom så fort som möjligt. Han fick en mindre dos kolloidalt silver anpassat efter kroppsvikten. Lite senare fick han mat. Ingen bra idé. Ungefär en timme efter middagen kaskadkräktes han över hela vardagsrumsgolvet i 4-5 spykonvulsioner i en snabb följd.

Nu fick han silver igen utspätt i vatten. Min fru och jag började må illa och få oroliga magar senare på kvällen och vi tog då kolloidalt silver båda två. Ingen mer fast föda för någon av oss. Sedan kom utmaningen, att överleva natten.

På morgonen kunde vi konstatera att ingen hade kräkts. Sonen var mycket bättre och vårt illamående var borta. Vi kunde under lördagen dag äta normalt och idag söndag är vi alla fortfarande helt friska.

Vi hade vinterkräksjuka hösten 2013. Min fru och min son både kräktes och hade diarré under två dygn. Undertecknad spydde och hade diarré under 1 respektive 2 dygn. Min fru och min son tog inget kolloidalt silver förra året. Jag tog någon enstaka skvätt för jag trodde inte det skulle göra någon nytta. Jag var dock minst sjuk.

Skillnaden är slående. Vi kommer definitivt fortsätta med kolloidalt silver när det gäller vinterkräksjuka. Jag anser att det är kontroversiellt att svenska hälsomyndigheter unisont med mainstream medierna vägrar uppmärksamma kolloidalt silver. Istället pekar de ut de som säljer kolloidalt silver som bedragare!

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Morotsliv.se: Kolloidalt silver dödar virus och bakterier

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq