Kolloidalt silver verkar ha botat hela familjens vinterkräksjuka

publicerad 9 november 2014
- Torbjörn Sassersson red.

bota vinterkräksjuka med kolloidalt silverJag trodde det inte ens själv att det skulle fungera, men jag kan konstatera att kolloidalt silver verkar ha botat hela familjens inkommande vinterkräksjuka. Min fru intygar att hon är förvånad, särskilt om vi jämför med hur hela vår familj slogs ut förra hösten av vinterkräksjuka. 

Det började i fredags den 7 november 2014. Dagis ringde och sa att min son hade kaskadkräkts. De ville att jag skulle hämta hem honom så fort som möjligt. Han fick en mindre dos kolloidalt silver anpassat efter kroppsvikten. Lite senare fick han mat. Ingen bra idé. Ungefär en timme efter middagen kaskadkräktes han över hela vardagsrumsgolvet i 4-5 spykonvulsioner i en snabb följd.

Nu fick han silver igen utspätt i vatten. Min fru och jag började må illa och få oroliga magar senare på kvällen och vi tog då kolloidalt silver båda två. Ingen mer fast föda för någon av oss. Sedan kom utmaningen, att överleva natten.

På morgonen kunde vi konstatera att ingen hade kräkts. Sonen var mycket bättre och vårt illamående var borta. Vi kunde under lördagen dag äta normalt och idag söndag är vi alla fortfarande helt friska.

Vi hade vinterkräksjuka hösten 2013. Min fru och min son både kräktes och hade diarré under två dygn. Undertecknad spydde och hade diarré under 1 respektive 2 dygn. Min fru och min son tog inget kolloidalt silver förra året. Jag tog någon enstaka skvätt för jag trodde inte det skulle göra någon nytta. Jag var dock minst sjuk.

Skillnaden är slående. Vi kommer definitivt fortsätta med kolloidalt silver när det gäller vinterkräksjuka. Jag anser att det är kontroversiellt att svenska hälsomyndigheter unisont med mainstream medierna vägrar uppmärksamma kolloidalt silver. Istället pekar de ut de som säljer kolloidalt silver som bedragare!

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Morotsliv.se: Kolloidalt silver dödar virus och bakterier

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag var inne på apoteket idag och kom att tala med en kvinna som jobbade där. Från att jag upplevt henne som öppen, glad och trevlig blev hon genast förändrad och såg plötsligt obekväm ut när jag började tala om kollodialt silver. Jag frågade om hon var förbjuden att tala om det. Hon nickade svagt och svarade i knappt hörbar ton, att ämnet var känsligt…

 • Jag var inne på apoteket idag och kom att tala med en kvinna som jobbade där. Från att jag upplevt henne som öppen, glad och trevlig blev hon genast förändrad och såg plötsligt obekväm ut när jag började tala om kollodialt silver. Jag frågade om hon var förbjuden att tala om det. Hon nickade svagt och svarade i knappt hörbar ton, att ämnet var känsligt…

 • Tack Anders Sultan. Funderar på Borrelia, som du nämnde. Det räcker ju tyvärr inte att få bort den ur blodet, då den blivit, eller övergått till att bli kronisk så har den gått ut dit den inte nås av faror i blodet – den, som allting, är levande medvetna väsen, och den omformar sig. Kroniskt borreliasjuka har ont i olika leder, för den tar skydd längst ut på nervbanor.

  Om den kanske måste ut i blodet en gång per månad, eller måncykel, måhända. Jag vet inte de verkliga förhållandena. Inte bara fästingar sprider det, och det är en utbredd folksjukdom med mycket lidande. Den skapar även kluster i blodet, som immunförsvaret inte reagerar på. Så “vårdens” besked efter blodprovsanalys brukar vara att man har inte borrelia, att man blivit frisk från den…fast den gömmer sig i nervändar och kanske i hjärnan, och maskerar sin sanna natur i blodet. Det fungerar inte alls med en dos kollodialt silver mot det.

 • Lite erfarenheter från användare som provat kolloidalt silver mot kräksjuka:

  Det går ett starkare kräkvirus i hela Sverige som heter sapoviruset som slår ut familj på familj och har en tendens att komma tillbaka. Den kan man ha uppåt 7 dygn och den kan även smitta upp till 7 dygn efter sista symptom. Detta virus har slagit ut hela vårt dagis under 2 veckor nu. Smittsskyddsläkarna gick ut med detta nu i veckan här uppe i Jämtland men den har alltså slagit ut i hela Sverige. Vi blev inte heller hjälpt av KS trots tappra försök och vet flera som brukar ta KS mot kräksjukor och magsjuka men som fått ge upp till toaletten. Det är väldigt kraftigt detta virus.

  Då detta virus sätter sig i tarmen, så är det optimala sättet att behandla det på att fylla ett stort dricksglas på 40-50 cl med ljummet till varmt dricksvatten och sedan lägga till en halv till en deciliter kolloidalt silver KS. Svep sedan detta glas rätt upp och ned. Den stora mängden vätska kommer nu ta sig ner i tarmen och hjälpa till att neutralisera viruset. När vätskan är ljummen till varm, så öppnar magmunnen och släpper ut vätskan i tarmen snabbare. Är den kall så ligger den kvar längre i magen.

  En deciliter KS i lika mycket vatten brukar normalt sett vara ett bra recept på något som kan få bort både matförgiftningar och magsjukor, ofta på så kort tid som 10 minuter. Har botat detta på mig själv ett antal gånger. Även besvär från tarmfickor brukar det vara effektivt på. Svep vätskan och låt silverjonerna göra jobbet med att neutralisera de bakterier och virus som ofta ligger bakom.

  Några exempel från de berättelser medlemmarna i gruppen Kolloidalt Silver 2.0 delat med sig:

  Fallbeskrivning 1. KS för mig är det hittills bästa sättet att mota Olle i grind. Och Olle är i det här fallet förkylningar och influensor, som jag förr brukade få rejäla slängar av, varje årstid. Varje gång jag får en känning börjar jag ta decilitersupar morgon och kväll, och då bryter det aldrig ut utan känningarna försvinner efter ett par dagar. Har också använt det akut, vid matförgiftning. Hällde i mig ett par deciliter och det stillade magen nästan direkt.

  Fallbeskrivning 2. Jag vet inte hur många kräk/magsjukor vi har vänt på mindre än 1 timme i den här familjen. I helgen lyckades jag igen på mig själv. Vi använder Ionosils KS och det funkar jämt. Tar alltid citron eller askorbinsyra i när det gäller magen för att vara säker på att det hjälper och tar alltid drygt en dl 2-3 ggr.

  Fallbeskrivning 3. Kan lägga till en liten berättelse av många… Lite förargligt lyckades min före detta flickvän få i sig möglig olivolja… Det varken märktes eller kändes första dagen, efter en dag började magen bli lite hård, tredje dagen började det bli akut då magen var ordentligt uppsvälld. Innan vi skulle äkta till sjukhuset var vi tvungna att prova KS som jag hade i skafferiet. Då visste vi inte så mycket om verkan och intag. Men var medveten om att akuta situationer kräver större doseringar. Jag hällde upp till henne ett halvt glas rent KS…Hon svepte allt på en gång och inom 30min började magen att gå ner och den vart mjuk i samma veva, senare på kvällen tog hon en dl. Följande veckan tog hon små doser för efterbehandlingen. Tror att man var lättad över den “smidiga” verkan.

  Fallbeskrivning 4. Vill bara dela med mig av lite solsken! Min stackars två-åring fick kräksjuka häromdagen men eftersom jag börjat ge henne ca en tesked silver om dagen så blev det ganska lindrigt. Hon kräktes två gånger och sedan var det bra. Panikslagen, eftersom jag får dödsångest inför tanken att behöva spy, svepte jag 1dl ionosil i lite vatten. Jag hade redan på morgonen innan börjat känna stickningar och kramper i magen så jag visste att jag var näst på tur. Det kändes av och till i ca 36 timmar till men inget illamående alls! Jag är EXSTATISK!!! Ska tillägga att jag tog ca 4 små klunkar till under de följande 36 timmarna.

  Fallbeskrivning 5. vi hade magsjuka (alt värmeslag, men tror på virus) här förra helgen. Jag har också spyfobi, så det är ofta hemskt när det kommer.. vi andra drack större mängder ks under ngr dagar (upp mot 1 dl) och sprayade handtag o dyl med ks istället för klorin då det inte fanns hemma. Ingen annan blev sjuk. samma sak har det varit tidigare också, så ks har verkligen hjälpt mig med min fobi . den drabbade ville dock inte dricka ks då, så hon spydde hela dagen, några gånger, och jag kunde inte trycka i henne. Försökte en gång men det kom bara upp tbx. Måste ännu säga gällande vår senaste magsjuka, att sjukligen hade slickat lite på ett chips för att få salt i sig, senare gick lillasyster och tuggade i sig samma chips virusbomb . Efter det gav jag henne 1/2 dl ks ungefär att dricka direkt, och är fortfarande frisk.

  Fallbeskrivning 6. Jag har samma kräkfobi, började med MSM och KS i februari. Jag får magsjukekänning om jag pratar med ngn i telefon som har det. Kan inte se det på tv utan att tro att jag ska få det osv… Hela familjen fick magsjuka i april, inklusive jag (har inte kräkts sen jag var 12, är 44 nu). När det var på gång tvingade jag ner en halv dl KS, djupandades och efter tio min var “vågen” över. Illamåendet försvann, det återkom tre gånger till samma dag och jag upprepade samma procedur, med samma effekt. I vanliga fall kommer “vågen” och blir kvar ibland ett par timmar då jag sitter och kallsvettas och har dödsångest… Nu under sommaren är jag extremt nojjig för matförgiftning, minsta lilla jag känner mig osäker tag jag en msk extra. I övrigt tar jag alltid en msk KS varje kväll.

  Fallbeskrivning 7. KS fungerar kanon på magsjuka, vår familj har inte varit magsjuk på 2 år. Så fort vi känner ngt så tar vi 1 dl KS (ev blandat med askorbinsyra). Symptomen försvinner omgående.

  Fallbeskrivning 8. Fick kräksjuka/influensa-symtom i vintras med yrsel och illamående och tog en matsked KS och det gick över på mindre än en timme.

  Fallbeskrivning 9. När jag fick magsjuka så blandade jag 1 dl ks i ett glas ljummet vatten och det försvann efter 20 min , tar man ljummet/varmt vatten så öppnar sig stället där bakterierna finns å tar dö på dom.

  Fallbeskrivning 10. God morgon! Nu har Lilltjejen åkt på magsjuka, en kräka sen efter silver har hon inte kräkts mer äter just nu! jag har ont i magen men har lyckats häva de tre gånger med KS resterande av familjen dricker KS och känner inget just nu! Blir det inte nåt mer av detta kommer jag bli ännu mer imponerad än vad jag redan är! Ja jag hoppas verkligen, ska tillägga att hon äter just nu! Tre smörgåsar. Uppföljning dagen efter: ska meddela att jag inte längre känner av magen, Tuva som drabbades har ätit frukost och just nu tre pannkakor!!! inge feber, inget som helst tecken på magsjukan!

  Fallbeskrivning 11. Hej vet inte hur mycket som rekommenderas men min dotter kaskadspydde häromdagen o då gav jag direkt knapp matsked och sen var det inget mer. Dock hade hon fortsatt ont i magen men då det var första gången jag gav henne vågade jag inte ge mer förrän dagen efter… Hon är 8 år vill gärna också ha en exaktare rekommendation på liknande situationer.

 • Hur man effektivt använder kolloidalt silver.

  Lite samlade tips kring doseringen av KS för olika användningsområden. Doseringen utifrån en vuxen person:

  Förebyggande: Ett par tre teskedar per dag. Gärna utspridda under dagen. Håll i munnen någon minut. Svälj sedan. Sköljer man runt i munnen så blir tandhälsan oftast bättre den med. Orkar man inte med att ta dela upp intagen så fungerar det fint att ta allt på en och samma gång. Jag tar oftast min dos på kvällen efter tandborstningen. Sköljer då runt några minuter i munnen innan jag sväljer. 2 teskedar återställer silverintaget till vad det var när man mätte sist i USA på 1970-talet. Konstgödningen har utarmat silver i grödorna med ca 90% sedan dess.

  Förkylningar/influensa – påhälsning av virus: Silvergrogg, 50 ml rödvin + 50 ml KS + saften från en halv lime. Ta en tesked eller två av detta ca var 5:e minut, håll i munnen en minut och svälj sedan. Upprepa under någon timme eller till glaset är tomt. De som inte vill använda alkohol utesluter helt enkelt rödvinet. Det finns de som säger sig få bra resultat med lime/citron enbart. Man kan använda starksprit med. Ta lite mindre sprit och mer KS så blir groggen inte så stark. Rödvin är enligt min mening att föredra då det finns många hjälpämnen i den röda druvan. Kan upprepas några gånger per dag. Lyssna på din kropp och sätt in groggen så fort du misstänker virus så slipper man oftast bli sjuk överhuvudtaget.

  Halsont: Spraya rikligt ner i halsen. Upprepa lite då och då eller till det onda lagt sig. I regel kan halsont försvinna på 10 minuter. Om det halsonda orsakas av ett höljevirus så kan man behöva spraya med Silvergrogg per ovanstående recept.

  Snuva och näsbesvär: Spraya rent KS direkt upp i näsan. Kan upprepas många gånger per dag. Har ofta en avsvällande effekt och man slipper bli beroende av beroendeframkallande apoteksprodukter.

  Kräksjuka: Vuxna: Fyll ett glas med 4-5 deciliter vanligt vatten. Addera en halv till en deciliter KS. Svep glaset. Vattnet ska vara ljummet till lite varmt. Detta för att nedre magmunnen ska öppna snabbare och släppa ut vätskan i tarmen. Den stora mängden vätska ser till att transportera silverjonerna ut i hela tarmen, där de neutraliserar de virus som ger kräksjuka och som ofta reproducerar sig i tarmen. Upprepa några gånger om det inte tar viruset med en gång. Kan användas effektivt på matförgiftningar med. Får man inte behålla vätskan, utan det kommer upp igen – övergå till att spraya små mängder KS ofta i munnen med en liten sprayflaska. Vad gäller barn får man försöka anpassa dosen utifrån ålder och vikt.

  Matförgiftning: Svep en till två deciliter KS. Kan blandas ut med lika mycket vatten så det blir större mängd vätska. Gunga gärna runt lite efteråt så vätskan får blanda sig med maginnehållet. Illamåendet går i regel över efter 10 minuter.

  Öroninflammationer: Att ligga på sidan och droppa i örat är mest effektivt. Ligg kvar på sidan någon minut. Torka gärna ur örat med en topz efter 30 minuter då KS fått verka. Här finns det en bra artikel på engelska om hur man effektivt behandlar öroninflammationer med kolloidalt silver:

  http://colloidalsilversecrets.blogspot.se/2009/04/colloidal-silver-healing-ear-infections.html

  Bihålor: Använda en näskanna eller en nässpruta. Värm ditt KS lite försiktigt i en rostfri kastrull så att det är lite varmare än ljummet. Blanda inte salt i för då blir det silverklorid, vilket kan vara mindre verksamt än silverjonerna i produkten. Använd sedan din näskanna eller nässköljare som vanligt. Ligg gärna i en säng efteråt och rulla runt lite, så silvret får hitta in i alla skrymslen i bihålorna.

  Vårtor: Jag har hört berättelser om vårtor som försvunnit bara genom att man sprayat någon enstaka gång med KS, men ofta måste man luckra upp vårtan och sedan applicera en bomullstuss indränkt med KS på vårtan under nätterna. Andra får bra resultat genom att dränka in bomullstussar eller plåster med KS och sätta på det på vårtan. Svåra vårtor kan ta tid och då får man klippa lite i vårtan, gärna så att det börjar blöda lite. Sedan lägger man på en bomullstuss indränkt i KS och tejpar fast den så silvret får tränga in i vävnaden.

  Nagelsvamp: Oralt intag om ett par matskedar KS per dag, kombineras med att man applicerar KS-indränkta bomullstussar på nageln. Luckra gärna upp nagelytan med en fil eller en kniv så KS tränger lättare in i keratinlagret i nageln.

  Lungproblem, KOL, Bronkit etc: Behandlas effektivt med en inhalator/nebulisator där man inhalerar silverjonerna direkt i lungorna genom den silverdimma som nebulisatorn genererar. De som fått bra resultat har laddat nebulisatorn med ett par teskedar kolloidalt silver och andats in den resulterande vattenångan (som även då innehåller silverjonerna). Denna ånga kommer sedan i direktkontakt med vävnaden i lungorna.

  Övrigt (borrelia, candida t ex: Börja med låga doser för att inte utrensningssymtomen (Herxheimer) ska bli för kraftiga. Ett par teskedar t ex. Håll vätskan i munnen någon minut och svälj sedan. Öka sedan doseringen successivt. Det finns exempel på fall där man i perioder druckit närmare en till två deciliter per dag, gärna uppdelat på flera intagstillfällen. Man ska komma ihåg att KS rensas ut till urinen relativt snabbt och genom att inta det mer utspritt under dagen, så maximeras den tid då det finns aktiva silverjoner i blodet. Kombinera gärna med MSM så stöds kroppens utrensningsförmåga.

  Många tror att KS tappar sin effekt om man blandar med vatten. Det stämmer faktiskt inte. Det sker helt enkelt en utspädning i en större volym med vätska. En del silverjoner förbrukas naturligtvis i kontakten med bakterier, mineraler och organiskt material i vattnet. En milliliter KS innehåller dock miljardvis med silverjoner, så det finns gott om silverjoner över som kan jobba vidare väl inne i kroppen.

  KS i vatten har faktiskt användningsområden det med. KS räcker gott och väl till att både rena vattnet och späs ut i den stora volymen med vätska och transporteras ut i tarmen. Har man ett problem vars ursprung finns att finna i tarmen, så kan man få nytta av att just addera lite KS till ett stort glas vatten. Vinterkräksjuka till exempel, där förökar sig viruset ofta i själva tarmen. Olika tarmsjukdomar typ Ulcerös Colit och Crohns, där kan jag också se en anledning att prova att behandla med KS i vatten. Bra kan vara, beroende på problematiken, att variera intaget av KS. Både rent outspätt KS under tungan någon minut – varvat med KS i vatten, kan kanske bättre hjälpa till att få bukt med ursprungsproblemet. Speciellt om problemet härrör från tarmen.

  Finns inga kända risker med att använda KS under längre tid, myndigheterna själva erkänner att kring 99% av det man konsumerar idag rensas ut på 24-48 timmar. Silver är ett ogiftigt mineral för däggdjursceller.

 • Tack Anders Sultan. Funderar på Borrelia, som du nämnde. Det räcker ju tyvärr inte att få bort den ur blodet, då den blivit, eller övergått till att bli kronisk så har den gått ut dit den inte nås av faror i blodet – den, som allting, är levande medvetna väsen, och den omformar sig. Kroniskt borreliasjuka har ont i olika leder, för den tar skydd längst ut på nervbanor.

  Om den kanske måste ut i blodet en gång per månad, eller måncykel, måhända. Jag vet inte de verkliga förhållandena. Inte bara fästingar sprider det, och det är en utbredd folksjukdom med mycket lidande. Den skapar även kluster i blodet, som immunförsvaret inte reagerar på. Så “vårdens” besked efter blodprovsanalys brukar vara att man har inte borrelia, att man blivit frisk från den…fast den gömmer sig i nervändar och kanske i hjärnan, och maskerar sin sanna natur i blodet. Det fungerar inte alls med en dos kollodialt silver mot det.

 • Lite erfarenheter från användare som provat kolloidalt silver mot kräksjuka:

  Det går ett starkare kräkvirus i hela Sverige som heter sapoviruset som slår ut familj på familj och har en tendens att komma tillbaka. Den kan man ha uppåt 7 dygn och den kan även smitta upp till 7 dygn efter sista symptom. Detta virus har slagit ut hela vårt dagis under 2 veckor nu. Smittsskyddsläkarna gick ut med detta nu i veckan här uppe i Jämtland men den har alltså slagit ut i hela Sverige. Vi blev inte heller hjälpt av KS trots tappra försök och vet flera som brukar ta KS mot kräksjukor och magsjuka men som fått ge upp till toaletten. Det är väldigt kraftigt detta virus.

  Då detta virus sätter sig i tarmen, så är det optimala sättet att behandla det på att fylla ett stort dricksglas på 40-50 cl med ljummet till varmt dricksvatten och sedan lägga till en halv till en deciliter kolloidalt silver KS. Svep sedan detta glas rätt upp och ned. Den stora mängden vätska kommer nu ta sig ner i tarmen och hjälpa till att neutralisera viruset. När vätskan är ljummen till varm, så öppnar magmunnen och släpper ut vätskan i tarmen snabbare. Är den kall så ligger den kvar längre i magen.

  En deciliter KS i lika mycket vatten brukar normalt sett vara ett bra recept på något som kan få bort både matförgiftningar och magsjukor, ofta på så kort tid som 10 minuter. Har botat detta på mig själv ett antal gånger. Även besvär från tarmfickor brukar det vara effektivt på. Svep vätskan och låt silverjonerna göra jobbet med att neutralisera de bakterier och virus som ofta ligger bakom.

  Några exempel från de berättelser medlemmarna i gruppen Kolloidalt Silver 2.0 delat med sig:

  Fallbeskrivning 1. KS för mig är det hittills bästa sättet att mota Olle i grind. Och Olle är i det här fallet förkylningar och influensor, som jag förr brukade få rejäla slängar av, varje årstid. Varje gång jag får en känning börjar jag ta decilitersupar morgon och kväll, och då bryter det aldrig ut utan känningarna försvinner efter ett par dagar. Har också använt det akut, vid matförgiftning. Hällde i mig ett par deciliter och det stillade magen nästan direkt.

  Fallbeskrivning 2. Jag vet inte hur många kräk/magsjukor vi har vänt på mindre än 1 timme i den här familjen. I helgen lyckades jag igen på mig själv. Vi använder Ionosils KS och det funkar jämt. Tar alltid citron eller askorbinsyra i när det gäller magen för att vara säker på att det hjälper och tar alltid drygt en dl 2-3 ggr.

  Fallbeskrivning 3. Kan lägga till en liten berättelse av många… Lite förargligt lyckades min före detta flickvän få i sig möglig olivolja… Det varken märktes eller kändes första dagen, efter en dag började magen bli lite hård, tredje dagen började det bli akut då magen var ordentligt uppsvälld. Innan vi skulle äkta till sjukhuset var vi tvungna att prova KS som jag hade i skafferiet. Då visste vi inte så mycket om verkan och intag. Men var medveten om att akuta situationer kräver större doseringar. Jag hällde upp till henne ett halvt glas rent KS…Hon svepte allt på en gång och inom 30min började magen att gå ner och den vart mjuk i samma veva, senare på kvällen tog hon en dl. Följande veckan tog hon små doser för efterbehandlingen. Tror att man var lättad över den “smidiga” verkan.

  Fallbeskrivning 4. Vill bara dela med mig av lite solsken! Min stackars två-åring fick kräksjuka häromdagen men eftersom jag börjat ge henne ca en tesked silver om dagen så blev det ganska lindrigt. Hon kräktes två gånger och sedan var det bra. Panikslagen, eftersom jag får dödsångest inför tanken att behöva spy, svepte jag 1dl ionosil i lite vatten. Jag hade redan på morgonen innan börjat känna stickningar och kramper i magen så jag visste att jag var näst på tur. Det kändes av och till i ca 36 timmar till men inget illamående alls! Jag är EXSTATISK!!! Ska tillägga att jag tog ca 4 små klunkar till under de följande 36 timmarna.

  Fallbeskrivning 5. vi hade magsjuka (alt värmeslag, men tror på virus) här förra helgen. Jag har också spyfobi, så det är ofta hemskt när det kommer.. vi andra drack större mängder ks under ngr dagar (upp mot 1 dl) och sprayade handtag o dyl med ks istället för klorin då det inte fanns hemma. Ingen annan blev sjuk. samma sak har det varit tidigare också, så ks har verkligen hjälpt mig med min fobi . den drabbade ville dock inte dricka ks då, så hon spydde hela dagen, några gånger, och jag kunde inte trycka i henne. Försökte en gång men det kom bara upp tbx. Måste ännu säga gällande vår senaste magsjuka, att sjukligen hade slickat lite på ett chips för att få salt i sig, senare gick lillasyster och tuggade i sig samma chips virusbomb . Efter det gav jag henne 1/2 dl ks ungefär att dricka direkt, och är fortfarande frisk.

  Fallbeskrivning 6. Jag har samma kräkfobi, började med MSM och KS i februari. Jag får magsjukekänning om jag pratar med ngn i telefon som har det. Kan inte se det på tv utan att tro att jag ska få det osv… Hela familjen fick magsjuka i april, inklusive jag (har inte kräkts sen jag var 12, är 44 nu). När det var på gång tvingade jag ner en halv dl KS, djupandades och efter tio min var “vågen” över. Illamåendet försvann, det återkom tre gånger till samma dag och jag upprepade samma procedur, med samma effekt. I vanliga fall kommer “vågen” och blir kvar ibland ett par timmar då jag sitter och kallsvettas och har dödsångest… Nu under sommaren är jag extremt nojjig för matförgiftning, minsta lilla jag känner mig osäker tag jag en msk extra. I övrigt tar jag alltid en msk KS varje kväll.

  Fallbeskrivning 7. KS fungerar kanon på magsjuka, vår familj har inte varit magsjuk på 2 år. Så fort vi känner ngt så tar vi 1 dl KS (ev blandat med askorbinsyra). Symptomen försvinner omgående.

  Fallbeskrivning 8. Fick kräksjuka/influensa-symtom i vintras med yrsel och illamående och tog en matsked KS och det gick över på mindre än en timme.

  Fallbeskrivning 9. När jag fick magsjuka så blandade jag 1 dl ks i ett glas ljummet vatten och det försvann efter 20 min , tar man ljummet/varmt vatten så öppnar sig stället där bakterierna finns å tar dö på dom.

  Fallbeskrivning 10. God morgon! Nu har Lilltjejen åkt på magsjuka, en kräka sen efter silver har hon inte kräkts mer äter just nu! jag har ont i magen men har lyckats häva de tre gånger med KS resterande av familjen dricker KS och känner inget just nu! Blir det inte nåt mer av detta kommer jag bli ännu mer imponerad än vad jag redan är! Ja jag hoppas verkligen, ska tillägga att hon äter just nu! Tre smörgåsar. Uppföljning dagen efter: ska meddela att jag inte längre känner av magen, Tuva som drabbades har ätit frukost och just nu tre pannkakor!!! inge feber, inget som helst tecken på magsjukan!

  Fallbeskrivning 11. Hej vet inte hur mycket som rekommenderas men min dotter kaskadspydde häromdagen o då gav jag direkt knapp matsked och sen var det inget mer. Dock hade hon fortsatt ont i magen men då det var första gången jag gav henne vågade jag inte ge mer förrän dagen efter… Hon är 8 år vill gärna också ha en exaktare rekommendation på liknande situationer.

 • Hur man effektivt använder kolloidalt silver.

  Lite samlade tips kring doseringen av KS för olika användningsområden. Doseringen utifrån en vuxen person:

  Förebyggande: Ett par tre teskedar per dag. Gärna utspridda under dagen. Håll i munnen någon minut. Svälj sedan. Sköljer man runt i munnen så blir tandhälsan oftast bättre den med. Orkar man inte med att ta dela upp intagen så fungerar det fint att ta allt på en och samma gång. Jag tar oftast min dos på kvällen efter tandborstningen. Sköljer då runt några minuter i munnen innan jag sväljer. 2 teskedar återställer silverintaget till vad det var när man mätte sist i USA på 1970-talet. Konstgödningen har utarmat silver i grödorna med ca 90% sedan dess.

  Förkylningar/influensa – påhälsning av virus: Silvergrogg, 50 ml rödvin + 50 ml KS + saften från en halv lime. Ta en tesked eller två av detta ca var 5:e minut, håll i munnen en minut och svälj sedan. Upprepa under någon timme eller till glaset är tomt. De som inte vill använda alkohol utesluter helt enkelt rödvinet. Det finns de som säger sig få bra resultat med lime/citron enbart. Man kan använda starksprit med. Ta lite mindre sprit och mer KS så blir groggen inte så stark. Rödvin är enligt min mening att föredra då det finns många hjälpämnen i den röda druvan. Kan upprepas några gånger per dag. Lyssna på din kropp och sätt in groggen så fort du misstänker virus så slipper man oftast bli sjuk överhuvudtaget.

  Halsont: Spraya rikligt ner i halsen. Upprepa lite då och då eller till det onda lagt sig. I regel kan halsont försvinna på 10 minuter. Om det halsonda orsakas av ett höljevirus så kan man behöva spraya med Silvergrogg per ovanstående recept.

  Snuva och näsbesvär: Spraya rent KS direkt upp i näsan. Kan upprepas många gånger per dag. Har ofta en avsvällande effekt och man slipper bli beroende av beroendeframkallande apoteksprodukter.

  Kräksjuka: Vuxna: Fyll ett glas med 4-5 deciliter vanligt vatten. Addera en halv till en deciliter KS. Svep glaset. Vattnet ska vara ljummet till lite varmt. Detta för att nedre magmunnen ska öppna snabbare och släppa ut vätskan i tarmen. Den stora mängden vätska ser till att transportera silverjonerna ut i hela tarmen, där de neutraliserar de virus som ger kräksjuka och som ofta reproducerar sig i tarmen. Upprepa några gånger om det inte tar viruset med en gång. Kan användas effektivt på matförgiftningar med. Får man inte behålla vätskan, utan det kommer upp igen – övergå till att spraya små mängder KS ofta i munnen med en liten sprayflaska. Vad gäller barn får man försöka anpassa dosen utifrån ålder och vikt.

  Matförgiftning: Svep en till två deciliter KS. Kan blandas ut med lika mycket vatten så det blir större mängd vätska. Gunga gärna runt lite efteråt så vätskan får blanda sig med maginnehållet. Illamåendet går i regel över efter 10 minuter.

  Öroninflammationer: Att ligga på sidan och droppa i örat är mest effektivt. Ligg kvar på sidan någon minut. Torka gärna ur örat med en topz efter 30 minuter då KS fått verka. Här finns det en bra artikel på engelska om hur man effektivt behandlar öroninflammationer med kolloidalt silver:

  http://colloidalsilversecrets.blogspot.se/2009/04/colloidal-silver-healing-ear-infections.html

  Bihålor: Använda en näskanna eller en nässpruta. Värm ditt KS lite försiktigt i en rostfri kastrull så att det är lite varmare än ljummet. Blanda inte salt i för då blir det silverklorid, vilket kan vara mindre verksamt än silverjonerna i produkten. Använd sedan din näskanna eller nässköljare som vanligt. Ligg gärna i en säng efteråt och rulla runt lite, så silvret får hitta in i alla skrymslen i bihålorna.

  Vårtor: Jag har hört berättelser om vårtor som försvunnit bara genom att man sprayat någon enstaka gång med KS, men ofta måste man luckra upp vårtan och sedan applicera en bomullstuss indränkt med KS på vårtan under nätterna. Andra får bra resultat genom att dränka in bomullstussar eller plåster med KS och sätta på det på vårtan. Svåra vårtor kan ta tid och då får man klippa lite i vårtan, gärna så att det börjar blöda lite. Sedan lägger man på en bomullstuss indränkt i KS och tejpar fast den så silvret får tränga in i vävnaden.

  Nagelsvamp: Oralt intag om ett par matskedar KS per dag, kombineras med att man applicerar KS-indränkta bomullstussar på nageln. Luckra gärna upp nagelytan med en fil eller en kniv så KS tränger lättare in i keratinlagret i nageln.

  Lungproblem, KOL, Bronkit etc: Behandlas effektivt med en inhalator/nebulisator där man inhalerar silverjonerna direkt i lungorna genom den silverdimma som nebulisatorn genererar. De som fått bra resultat har laddat nebulisatorn med ett par teskedar kolloidalt silver och andats in den resulterande vattenångan (som även då innehåller silverjonerna). Denna ånga kommer sedan i direktkontakt med vävnaden i lungorna.

  Övrigt (borrelia, candida t ex: Börja med låga doser för att inte utrensningssymtomen (Herxheimer) ska bli för kraftiga. Ett par teskedar t ex. Håll vätskan i munnen någon minut och svälj sedan. Öka sedan doseringen successivt. Det finns exempel på fall där man i perioder druckit närmare en till två deciliter per dag, gärna uppdelat på flera intagstillfällen. Man ska komma ihåg att KS rensas ut till urinen relativt snabbt och genom att inta det mer utspritt under dagen, så maximeras den tid då det finns aktiva silverjoner i blodet. Kombinera gärna med MSM så stöds kroppens utrensningsförmåga.

  Många tror att KS tappar sin effekt om man blandar med vatten. Det stämmer faktiskt inte. Det sker helt enkelt en utspädning i en större volym med vätska. En del silverjoner förbrukas naturligtvis i kontakten med bakterier, mineraler och organiskt material i vattnet. En milliliter KS innehåller dock miljardvis med silverjoner, så det finns gott om silverjoner över som kan jobba vidare väl inne i kroppen.

  KS i vatten har faktiskt användningsområden det med. KS räcker gott och väl till att både rena vattnet och späs ut i den stora volymen med vätska och transporteras ut i tarmen. Har man ett problem vars ursprung finns att finna i tarmen, så kan man få nytta av att just addera lite KS till ett stort glas vatten. Vinterkräksjuka till exempel, där förökar sig viruset ofta i själva tarmen. Olika tarmsjukdomar typ Ulcerös Colit och Crohns, där kan jag också se en anledning att prova att behandla med KS i vatten. Bra kan vara, beroende på problematiken, att variera intaget av KS. Både rent outspätt KS under tungan någon minut – varvat med KS i vatten, kan kanske bättre hjälpa till att få bukt med ursprungsproblemet. Speciellt om problemet härrör från tarmen.

  Finns inga kända risker med att använda KS under längre tid, myndigheterna själva erkänner att kring 99% av det man konsumerar idag rensas ut på 24-48 timmar. Silver är ett ogiftigt mineral för däggdjursceller.

 • Så skönt att ni slapp må lika dåligt som förra året Torbjörn – och nu, med kännedom om hur förträffligt KS är, är jag övertygad om att ni slipper det även i fortsättningen.
  Jag vet inget land där folk har så mycket kräksjuka som i Sverige! ..och jag har vänner o’ bekanta i världens alla hörn.
  Jag har aldrig haft kräksjuka i UK – däremot när jag varit på besök i Sverige ..fruktansvärt!
  Detta var förstås ‘före KS’.

  Efter allt jag läst i ämnet har jag förstått att KS inte har någon negativ påverkan på kroppens immunförsvar snarare tvärtom (..mitt har varit ‘däckat’ pga SLE i åratal – inte nu längre!). Min kropp säger jatack till KS! 🙂

  Den som är frisk vet inte vad det är att leva med kronisk sjukdom, ständiga smärtor och inte minst oron över vad som kan komma att hända ‘at a drop of a hat’ utan större anledning.

  Tack vare KS har jag inte haft någon infektion på den dag jag minns. ‘Före KS’ hade jag ofta problem med infektioner, så det är underbart att slippa det oket! Jag tar också en daglig dos av MSM och efter att ha levt med konstanta smärtor (‘here, there and everywhere’!) mår jag bättre än på mycket länge.

  — Att fara med osanning och racka ner på en tillverkare av KS i sensationslystna tidningsartiklar det kan de ..vissa ‘journalister’! Det är fult att ljuga – skäms!!

 • En natt när jag tog hand om mina barnbarn, vaknade ett barn och grät förtvivlat och klagade på värk i örat. Jag letade upp flaskan med kolloidat silver. Farfar for hem för att hämta en pipett. Hur skall man göra? Hur mycket? Det fick bli ad hoc. Två omgångar med okänt antal droppar med några minuter i mellan. Efter en kvar sov gossen.
  Man vet ju aldrig med säkerhet vad som hade effekt tiden eller silvret. Men jag kommer aldrig att tveka att använda kolloidalt silver igen.

 • Så skönt att ni slapp må lika dåligt som förra året Torbjörn – och nu, med kännedom om hur förträffligt KS är, är jag övertygad om att ni slipper det även i fortsättningen.
  Jag vet inget land där folk har så mycket kräksjuka som i Sverige! ..och jag har vänner o’ bekanta i världens alla hörn.
  Jag har aldrig haft kräksjuka i UK – däremot när jag varit på besök i Sverige ..fruktansvärt!
  Detta var förstås ‘före KS’.

  Efter allt jag läst i ämnet har jag förstått att KS inte har någon negativ påverkan på kroppens immunförsvar snarare tvärtom (..mitt har varit ‘däckat’ pga SLE i åratal – inte nu längre!). Min kropp säger jatack till KS! 🙂

  Den som är frisk vet inte vad det är att leva med kronisk sjukdom, ständiga smärtor och inte minst oron över vad som kan komma att hända ‘at a drop of a hat’ utan större anledning.

  Tack vare KS har jag inte haft någon infektion på den dag jag minns. ‘Före KS’ hade jag ofta problem med infektioner, så det är underbart att slippa det oket! Jag tar också en daglig dos av MSM och efter att ha levt med konstanta smärtor (‘here, there and everywhere’!) mår jag bättre än på mycket länge.

  — Att fara med osanning och racka ner på en tillverkare av KS i sensationslystna tidningsartiklar det kan de ..vissa ‘journalister’! Det är fult att ljuga – skäms!!

 • En natt när jag tog hand om mina barnbarn, vaknade ett barn och grät förtvivlat och klagade på värk i örat. Jag letade upp flaskan med kolloidat silver. Farfar for hem för att hämta en pipett. Hur skall man göra? Hur mycket? Det fick bli ad hoc. Två omgångar med okänt antal droppar med några minuter i mellan. Efter en kvar sov gossen.
  Man vet ju aldrig med säkerhet vad som hade effekt tiden eller silvret. Men jag kommer aldrig att tveka att använda kolloidalt silver igen.

 • Jag tror att kolloidalt silver generellt är bra mot skadliga bakterier, virus och svamp och ofarligt för de flesta att ta. Däremot är det vissa som inte tål det särskilt bra. På mig slås den goda bakteriefloran i tarmen ut ganska snabbt, om jag tar det. Jag misstänker att de som i hög grad har fått sin bofasta bakterieflora i tarmen utraderad, till exempel av antibiotika, p-piller eller andra läkemedel, också är de som kan drabbas av försämrad bakterieflora och matsmältningsproblem, om de dricker kolloidalt silver. Därmed inte sagt att det skall förbjudas. Kan man ta det intravenöst, utan skadliga biverkningar? Undrar om Anders Sultan vet.

  • Man kan injicera, fast inget jag skulle rekommendera framför oralt, om man inte vet vad man gör. Det har gjorts i både djurmodeller samt i människor. Högsta jag har sett (i människor) var 120mL, 40 ppm upp till 400 ppm i studier på människor med HIV/AIDS, fast det var silver protein, silver bundit till gelatin.

  • Hej Per,
   På vad sätt slås den goda bakteriefloran ut då du tar KS?
   Jag led jag av Leaky Gut i många år (läckande tarm) som väldigt många kroniskt sjuka har. Hela matsmältningssystemet slogs ut som följd av bl a de otaliga antibiotika-‘kurer’ (som stjälpte snarare än hjälpte!) jag tog under åren.
   Nu har jag inga problem med matsmältningen – tar KS varje dag.
   Jag känner inte till intravenöst KS. Däremot vet jag många som sprayar KS på huden – även jag. En del av det går förstås in i blodomloppet.
   Bästa önskningar, Mayne

   • Symptom som sämre förmåga att smälta mat och ta upp näring. Detta märks till exempel när jag går på toa – det är inte ordentligt smält.

    Jag har själv använt kolloidalt silver på huden med mycket gott resultat: när munherpesviruset härjar i kroppen blir jag ibland även angripen/äten på, i ligamentvävnaderna på fötter och iolika ställen i höften. Detta har jag kunnat bromsa medelst kolloidalt silver mot huden, under plast, på de ställen angreppen pågår. Det råder ingen tvekan om att kolloidalt silver fungerar mot olika patogener, anser jag.

    Mycket intressant att du kan ta kolloidalt silver utan några som helst problem, trots att du har haft läckande tarm. Jag skulle verkligen vilja varför det inte hjälper mig.

    • Om du tar KS länge, men fortfarande får den där värken i tex höften – vad är då problemet?

     Kan du kanske forska i om du kan ha en kronisk borrelia istället/också?

     Om det var herpes och det tycks ha effekt när du tar det lokalt under plast, så tycker jag att det skulle få bort herpes då du tar det via munnen.

     KS skadar aldrig den goda tarmfloran.

     Dricker man det så kommer det ut i blodet.

     Man är inte fri från borrelia bara för att läkare säger så. Den har omformat sig, och gömmer sig ute i nervändar i leder, mm.

     Ett fall:

     “Dagens inlägg i skadedagboken: Somnar under natten med ont i
     högerhöften. Vaknar på morgonen med ont i vänsterhöften. Öm i vänster
     skinka och längs benets utsida under förmiddagen. Under eftermiddagen
     koncentrerad rejäl smärta i vänster höft, skinka och utsida underben.
     Även öm i höger höft. På kvällen fryser jag om båda benen och fötterna
     onormalt mycket. Jag har även domningskänslor i vänster ben och
     vänsterhöften värker rejält. Magen funkar inte.

     http://maria.hagglof.info/nar-alla-inklusive-jag-trodde-att-jag-hade-borrelia-blogg100/

     Lyme disease is an infectious disease characterized by a
     skin rash, joint swelling and flu-like symptoms. The disease is caused
     by the bite of a tick infected with a bacterium called B. burgdorferi.
     Lyme disease can affect the hip.

     http://www.arthritistoday.org/where-it-hurts/hip-pain/causes/hip-joint-pain.php

     ———–

     Often, only one joint is inflamed and, rarely, more than three. The
     most commonly affected joint is the knee followed by the shoulder,
     elbow, foot, and hip. It has symptoms similar to arthritis.

     When treated, the swelling will go away in about one to four weeks but
     it may return in later months or even years.

     http://www.netdoctor.co.uk/diseases/facts/lymedisease.htm

     —–

     Mer:
     http://www.minasymptom.se/borrelia-symptom/

    • Per.

     Kan inte direkt ge dig något svar på varför det inte fungerade för dig. Men jag vet däremot att om man ser till partiklar, inte jonerna nu eftersom jag inte läser så mycket om dem, så kan en lösning på säg 20 ppm var stor. Mängden partiklar kan skilja sig fast det är 20 ppm i säg 2 flaskor, där pga storleken och där ger olika ytor,
     även formen på partiklarna spelar roll bla. Så även om man har 2 flaskor med 20 ppm. där även storleken på partiklarna är det samma så betyder inte det att dem har samma effekt ändå. Google efter (silver nanoparticles different shapes) så ser du direkt flera studier som visar olika effekter på olika former på partiklarna.

    • Hej Per,
     Det var homeopati som hjälpte till att läka min läckande tarm.
     Detta var innan jag började använda KS (och MSM) regelbundet.
     Det tog tid – gick hos homeopat (i UK) ungefär var 3e månad i ca 2 år..med ngt uppehåll emellan. Det tar tid att bli frisk.
     Nu går jag på ‘check-up’ en gång om året. Finns inget kvar att behandla sa’ han sist.
     I början (dec 2011) behandlades jag för 7 olika ’tillstånd’ – bl a parasiter, virus, rester av besprutningsmedel och vaccin…
     Enlgt homeopatens tester var besprutningsmedel det som hade påverkat min kropp mest av allt – så nu är praktiskt taget allt i mitt hushåll ekologiskt.
     Jag kan klara att äta ‘vanlig mat’ ngn enstaka gång – men märker skillnad väldigt snart, så undviker alla gifter/kemikalier så mkt som möjligt.

     Det är otroligt skönt att inte ha ‘svullmage’ (..hela kroppen kunde vara svullen) och känna sig ‘överbelastad’ i hela tiden. Det går bara inte att beskriva vilken skillnad det är att ha ett fungerande matsmältningssystem – att kunna tillgodogöra sig näring.
     Tidigare gick mkt rätt igenom (kom ut osmält..) och jag hade ständigt ont, för att inte tala om tröttheten – det påverkade faktiskt allting.
     Det var mkt som rättades till efterhand med hjälp av homeopatin – men det allra första som hände (och gjorde att jag orkade fortsätta ‘rensa’) var faktiskt att min läckande tarm läkte ut.
     Nu kan jag äta och njuta av maten. Ska kanske tillägga att jag började ha LCHF-stuk på kosten i februari (2014). Detta har gjort att jag mår stadigt bättre och gått ner i vikt (utan minsta ansträngning!).
     Fett (dvs kokosolja, smör och olivolja) passar min kropp – medan pasta, potatis och bröd (säd/mjölmat) ställer till besvär. Socker undviker jag helt och hållet och är mkt måttlig med frukt – så söta desserter och kakor får vara. Mörk choklad (med måtta) däremot går bra.
     Jag hoppas du kan få hjälp att läka din matsmältning. Att må bra är underbart, så önskar dig allt gott. Håll ut! 🙂

 • Härligt Torbjörn…Har ju läst om kolloidalt silver tidigare i dina reportage, men inte vetat vad det var. Det här borde man ju faktiskt ha hemma ifall att….det tycks ju bota det mesta. Går det att köpa i hälsokostaffärer? Ska fråga på apoteken här i Turkiet om de har det, annars får jag be en vän ta med sig vid nästa resa hit.

 • Jag tror att kolloidalt silver generellt är bra mot skadliga bakterier, virus och svamp och ofarligt för de flesta att ta. Däremot är det vissa som inte tål det särskilt bra. På mig slås den goda bakteriefloran i tarmen ut ganska snabbt, om jag tar det. Jag misstänker att de som i hög grad har fått sin bofasta bakterieflora i tarmen utraderad, till exempel av antibiotika, p-piller eller andra läkemedel, också är de som kan drabbas av försämrad bakterieflora och matsmältningsproblem, om de dricker kolloidalt silver. Därmed inte sagt att det skall förbjudas. Kan man ta det intravenöst, utan skadliga biverkningar? Undrar om Anders Sultan vet.

  • Man kan injicera, fast inget jag skulle rekommendera framför oralt, om man inte vet vad man gör. Det har gjorts i både djurmodeller samt i människor. Högsta jag har sett (i människor) var 120mL, 40 ppm upp till 400 ppm i studier på människor med HIV/AIDS, fast det var silver protein, silver bundit till gelatin.

  • Hej Per,
   På vad sätt slås den goda bakteriefloran ut då du tar KS?
   Jag led jag av Leaky Gut i många år (läckande tarm) som väldigt många kroniskt sjuka har. Hela matsmältningssystemet slogs ut som följd av bl a de otaliga antibiotika-‘kurer’ (som stjälpte snarare än hjälpte!) jag tog under åren.
   Nu har jag inga problem med matsmältningen – tar KS varje dag.
   Jag känner inte till intravenöst KS. Däremot vet jag många som sprayar KS på huden – även jag. En del av det går förstås in i blodomloppet.
   Bästa önskningar, Mayne

   • Symptom som sämre förmåga att smälta mat och ta upp näring. Detta märks till exempel när jag går på toa – det är inte ordentligt smält.

    Jag har själv använt kolloidalt silver på huden med mycket gott resultat: när munherpesviruset härjar i kroppen blir jag ibland även angripen/äten på, i ligamentvävnaderna på fötter och iolika ställen i höften. Detta har jag kunnat bromsa medelst kolloidalt silver mot huden, under plast, på de ställen angreppen pågår. Det råder ingen tvekan om att kolloidalt silver fungerar mot olika patogener, anser jag.

    Mycket intressant att du kan ta kolloidalt silver utan några som helst problem, trots att du har haft läckande tarm. Jag skulle verkligen vilja varför det inte hjälper mig.

    • Om du tar KS länge, men fortfarande får den där värken i tex höften – vad är då problemet?

     Kan du kanske forska i om du kan ha en kronisk borrelia istället/också?

     Om det var herpes och det tycks ha effekt när du tar det lokalt under plast, så tycker jag att det skulle få bort herpes då du tar det via munnen.

     KS skadar aldrig den goda tarmfloran.

     Dricker man det så kommer det ut i blodet.

     Man är inte fri från borrelia bara för att läkare säger så. Den har omformat sig, och gömmer sig ute i nervändar i leder, mm.

     Ett fall:

     “Dagens inlägg i skadedagboken: Somnar under natten med ont i
     högerhöften. Vaknar på morgonen med ont i vänsterhöften. Öm i vänster
     skinka och längs benets utsida under förmiddagen. Under eftermiddagen
     koncentrerad rejäl smärta i vänster höft, skinka och utsida underben.
     Även öm i höger höft. På kvällen fryser jag om båda benen och fötterna
     onormalt mycket. Jag har även domningskänslor i vänster ben och
     vänsterhöften värker rejält. Magen funkar inte.

     http://maria.hagglof.info/nar-alla-inklusive-jag-trodde-att-jag-hade-borrelia-blogg100/

     Lyme disease is an infectious disease characterized by a
     skin rash, joint swelling and flu-like symptoms. The disease is caused
     by the bite of a tick infected with a bacterium called B. burgdorferi.
     Lyme disease can affect the hip.

     http://www.arthritistoday.org/where-it-hurts/hip-pain/causes/hip-joint-pain.php

     ———–

     Often, only one joint is inflamed and, rarely, more than three. The
     most commonly affected joint is the knee followed by the shoulder,
     elbow, foot, and hip. It has symptoms similar to arthritis.

     When treated, the swelling will go away in about one to four weeks but
     it may return in later months or even years.

     http://www.netdoctor.co.uk/diseases/facts/lymedisease.htm

     —–

     Mer:
     http://www.minasymptom.se/borrelia-symptom/

    • Per.

     Kan inte direkt ge dig något svar på varför det inte fungerade för dig. Men jag vet däremot att om man ser till partiklar, inte jonerna nu eftersom jag inte läser så mycket om dem, så kan en lösning på säg 20 ppm var stor. Mängden partiklar kan skilja sig fast det är 20 ppm i säg 2 flaskor, där pga storleken och där ger olika ytor,
     även formen på partiklarna spelar roll bla. Så även om man har 2 flaskor med 20 ppm. där även storleken på partiklarna är det samma så betyder inte det att dem har samma effekt ändå. Google efter (silver nanoparticles different shapes) så ser du direkt flera studier som visar olika effekter på olika former på partiklarna.

    • Hej Per,
     Det var homeopati som hjälpte till att läka min läckande tarm.
     Detta var innan jag började använda KS (och MSM) regelbundet.
     Det tog tid – gick hos homeopat (i UK) ungefär var 3e månad i ca 2 år..med ngt uppehåll emellan. Det tar tid att bli frisk.
     Nu går jag på ‘check-up’ en gång om året. Finns inget kvar att behandla sa’ han sist.
     I början (dec 2011) behandlades jag för 7 olika ’tillstånd’ – bl a parasiter, virus, rester av besprutningsmedel och vaccin…
     Enlgt homeopatens tester var besprutningsmedel det som hade påverkat min kropp mest av allt – så nu är praktiskt taget allt i mitt hushåll ekologiskt.
     Jag kan klara att äta ‘vanlig mat’ ngn enstaka gång – men märker skillnad väldigt snart, så undviker alla gifter/kemikalier så mkt som möjligt.

     Det är otroligt skönt att inte ha ‘svullmage’ (..hela kroppen kunde vara svullen) och känna sig ‘överbelastad’ i hela tiden. Det går bara inte att beskriva vilken skillnad det är att ha ett fungerande matsmältningssystem – att kunna tillgodogöra sig näring.
     Tidigare gick mkt rätt igenom (kom ut osmält..) och jag hade ständigt ont, för att inte tala om tröttheten – det påverkade faktiskt allting.
     Det var mkt som rättades till efterhand med hjälp av homeopatin – men det allra första som hände (och gjorde att jag orkade fortsätta ‘rensa’) var faktiskt att min läckande tarm läkte ut.
     Nu kan jag äta och njuta av maten. Ska kanske tillägga att jag började ha LCHF-stuk på kosten i februari (2014). Detta har gjort att jag mår stadigt bättre och gått ner i vikt (utan minsta ansträngning!).
     Fett (dvs kokosolja, smör och olivolja) passar min kropp – medan pasta, potatis och bröd (säd/mjölmat) ställer till besvär. Socker undviker jag helt och hållet och är mkt måttlig med frukt – så söta desserter och kakor får vara. Mörk choklad (med måtta) däremot går bra.
     Jag hoppas du kan få hjälp att läka din matsmältning. Att må bra är underbart, så önskar dig allt gott. Håll ut! 🙂

 • Härligt Torbjörn…Har ju läst om kolloidalt silver tidigare i dina reportage, men inte vetat vad det var. Det här borde man ju faktiskt ha hemma ifall att….det tycks ju bota det mesta. Går det att köpa i hälsokostaffärer? Ska fråga på apoteken här i Turkiet om de har det, annars får jag be en vän ta med sig vid nästa resa hit.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *