Stoppa skeptikerna från att ranka ned NewsVoice med MyWOT

16

MYWOT-NewsVoice-nedgraderas-av-skeptiker

Skeptikerna jobbar som vanligt på med att ranka ned NewsVoice genom att använda bla MyWOT som är en “app” som kan installeras gratis i webbläsaren. Jag vill uppmana dig att hjälpa till att hålla NewsVoice vid ett gott rykte genom att du förhoppningsvis rankar upp NewsVoice från stämpeln “vilseledande” till “trovärdig”.

NewsVoice har pendlat mellan trovärdig och vilseledande, och det är allmänt känt att skeptikerna är mycket aktiva för att ranka ned sajter de inte gillar tex NewsVoice och flera andra.

Till höger ser du att en artikel om skeptiker som postats på Facebook blivit gulmarkerad, vilket varnar läsarna för att sajten dvs NewsVoice av skeptiker anses vara en vilseledande och oetisk sajt. Det är ett felaktigt rykte anser jag.

Du kan installera MyWOT här (WOT = Web Of Trust)

Följ  instruktionen nedan. Använd MyWOT-knappen för att ranka. Du kan ranka alla hemsidor du besöker, inte bara NewsVoice.

Tack för hjälpen, Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

MYWOT-Stoppa-skeptikerna-ranka-ned-NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

16 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hannelore
Hannelore
Gäst
17 november 2014 kl 00:01

Bra att du informerar oss. Här ska det rankas. Har installerat Wot och rankat sidan som pålitlig. Såg att man även kan göra en bedömning för Avast. Vet inte om man kan göra mera om man är inloggad. Har inte skapat ett konto hos Wot.

Nisse Gandhi
Nisse Gandhi
Gäst
16 november 2014 kl 19:09

Då var det gjort….högsta betyg…

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
16 november 2014 kl 00:38

Ha ha ha. Likt Muslimer mot mecka… “Vi har rätt för vi är flest”-filosofi

“Even if you are a minority of one, the truth is the truth.” – Mahatma Gandhi

Ranka mig, precis hur ni vill. Mig kvittar det lika. 😉 Skulle aldrig i livet ladda ner en sådan löjlig app. Bojkotta skiten!

Thomas Arvidsson
Gäst
15 november 2014 kl 17:33

Leif Bengtssons tips är prövat i andra sammanhang, fast då i andra syften. Så här stod det printat med rött i liten stil på en tjuga som jag fick tillbaka i en Pressbyråbutik i Göteborg för ett tag sedan:

Tjugo spänn är inte mycket.
Behöver du mer?
http://www.eurofinance.xx

Haha! Så, jodå, det fungerar.
Kreativt men kanske inte helt lagligt.

Bertil NätvÄrkselev
Bertil NätvÄrkselev
Gäst
15 november 2014 kl 17:05

Låt ”skeptikerna” som laglöst kollektivt begrepp värdera, om kvalitet och säkerhet i nutid och mentala rum, här på newsvoiceXse är RÄTT eller FEL, med hjälp av vÄrktyget ”MyWOT”.

Lär, träna och värdesäkra ”Vad du” och Din marknad ”kan göra för att skapa förändring”, för att SKYDDA enskild ägd hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen, i total harmoni med den kvalitet och säkerhet i nutid och rum, som folkvald svensk lagstiftare fastställt och som folkvald svensk kontrollmakt förvaltar med skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, inte två eller flera laglösa kollektiv utan personligt ansvar och risk, lokalt i EN medlemsstat på den inre solidariska FRIA marknaden för vård, skola och omsorg i EES och Europeiska unionen.

Lärstad den 15 november 2014
Namn på rättssubjekt som producerat resultat ovan, med eller utan STRIKT ansvar och risk.

anders
anders
Gäst
15 november 2014 kl 09:05

Låt de ranka sig själva in i evigheten. Det kommer att sluta med att MyWOT blir obsolet när den blivit tillräckligt utnyttjad i olika syften. Bättre att fokusera på innehåll och journalistik, och inte på popularitetsyttringar.

Bo Sonnsjö
Bo Sonnsjö
Gäst
15 november 2014 kl 00:38

NewsVoice är en utomordentligt plats att skicka nödvändiga kommentarer till, när medborgarna ser stora brister i olika samhällsfunktioner, men ingen vill se till att sådant inte blir korrigerat. Att våra makthavare inte vill höra medborgarnas kritik är begripligt. Att generaldirektörer störs av att medborgarna påtalar att de inte sköter sig som de borde är också begripligt! Men det är sådan information som behövs – om samhället skall kunna fungera på bästa sätt.

Korruption hittas tyvärr på alla nivåer i vårt samhälle – även på ställen där det inte är förväntat! – Varför ägnar sig Europarådet åt att granska svensk domarkår för korruption? Hur kan det komma sig att tystnad råder i sådana grundläggande frågor som rättssäkerhet?

Varför bryr sig inte ledande politiker om att myndigheter struntar i att följa EU-domstolens domar – vilket alla medlemsländer har skyldighet att göra. Det är inte alltid så att våra egna myndigheter följer de regelverk och lagar som skall gälla!

På NewsVoice får man veta så mycket om den korruption, som pågår på alla olika håll i vårt samhälle. Något som nog helst många av maktens män/kvinnor inte önskar skall påtalas – för att till slut en ändring till det bättre skall kunna ske.

Angreppet på NewsVoice förklarar säkert varför somliga vill tysta sanningssägarna – helt enkelt därför att kommentarer om hur illa många av våra översåtar hanterar samhällets grundläggande funktioner – givetvis plågar dem, vilka gör att vårt samhälle inte fungerar som det borde.

Att vara skeptiker till hur vissa delar av samhället hanteras av maktens företrädare borde vara alla medborgares skyldighet att påtala!

Misslyckas våra valda företrädare och deras myndigheter att följa grundläggande värderingar fungerar inte samhället som det borde! Men det kan ibland vara svårt att få fram saklig kritik – eftersom många tidningar och TVkanaler inte vill eller vågar diskutera grundläggande frågeställningar om vad som är rätt eller fel.

Har man gång på gång försökt att påpeka brister i vårt samhälle utan att få någon reaktion alls, behövs NewsVoice mer än någonsin!

Droppen urholkar i längden stenen, något som även borde bli konsekvensen när medborgarnas kritik återkommande får bli publicerade i NewsVoice – när ledande tidningar och TVkanaler tycks undvika att ta upp viktiga frågor gällande korruption på olika ställen i vårt samhälle.

Återinför tjänstemanna-ansvaret, som togs bort 1974! Först då kan mycken korruption åtgärdas!

Kenneth
Kenneth
Gäst
Reply to  Bo Sonnsjö
16 november 2014 kl 13:12

Anledningen att man tog bort tjänstemanna-ansvaret var att lönerna var inte speciellt bra och man hade stora problem med att rekrytera tjänstemän som skulle ha halvtaskig lön och dessutom ansvar. Nu emellertid har lönerna sådan lång tid tillbaka skjutit i höjden men något intresse för att ta ansvar igen finns förstås inte.

Sparka hela skiten…..det skulle väl knappast inte vara något problem att fylla dessa tomrum med dagens arbetslöshet som grund (betydligt högre än de 8,7% som det talas om) och om kompetensen, ja som jag ser det så skulle väldigt många arbetssökande av idag snabbt fylla de tomrummen och då med ANSVAR.

Red
Red
Gäst
15 november 2014 kl 00:14

Tack för tips och kommentarer. Leif B. menar du att du kört sedlar genom printern och printat in webbadresser på dem? Kreativt isf! 🙂

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
14 november 2014 kl 22:52

Jag har i andra sammanhang kört 20-kronors sedlar genom printen med någon länk
till intressant info.
Kostar ingenting och bara att växla in nya.

Christiane Zejda
Christiane Zejda
Gäst
Reply to  Leif Bengtsson
15 november 2014 kl 11:24

Leif B vill du förklara vad du menar? Jag förstår ingenting

Birgitta
Birgitta
Gäst
14 november 2014 kl 22:11

Skeptikernas nedrankning av Newsvoice är kanske inte bara av ondo? Negativ reklam är också reklam! Skeptikernas agerande kan leda till en nyfikenhet hos de som ännu inte somnat helt till svt, Svd, DN, Expressen, Aftonbladet eller Metro:s sagor.

anders
anders
Gäst
14 november 2014 kl 17:52

För att öka medvetenheten så tryck upp stickers med texten newsvoice att sättas upp på ställen där folk passerar och exponeras för texten tex. tunnelbanedörrar eller liknande ställen. Sök på subliminal advertising och inse att den kan användas på rätt sätt också.

Daniel Olofsson
Daniel Olofsson
Gäst
14 november 2014 kl 17:52

Det är för uppenbart att svt förvillar. Det är ju deras uppgift. Däremot så kan en “förening” som ter sig ganska harmlös skapa större skada genom att verka vara grundad i “vetenskap och beprövad erfarenhet”. Därför är det viktigare att belysa dessa grindvaktare. Iaf bland de som vi kallar “intellektuella” som ibland ramlar in på sanningens spår…

Sylthammar-rh-22
Sylthammar-rh-22
Gäst
14 november 2014 kl 13:27

Kan man ranka utan att skapa ett wote account under “settings”? Det kan man väl, det verkar så. Men vad är kontot då till för?
Då får man rösta ned den sajt som alltid varit den kroniska “Årets förvillare – huvudsajten, som lett hela vilseföringen och degenereringen, och upplösningen av vårt land…: http://svt.se

Märkligt att du i vad gäller röstning på årets förvillare inte har med svt, för den är den grövsta, hur man än räknar. Den har det som uppgift att vända allt upp och ned.

Hannelore
Hannelore
Gäst
Reply to  Sylthammar-rh-22
17 november 2014 kl 01:08

Jag har rankat utan konto. Vet inte heller vad kontot är till för. Undrar varför min kommentar försvann.