Stoppa skeptikerna från att ranka ned NewsVoice med MyWOT

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 november 2014
- Torbjörn Sassersson

MYWOT-NewsVoice-nedgraderas-av-skeptiker

Skeptikerna jobbar som vanligt på med att ranka ned NewsVoice genom att använda bla MyWOT som är en “app” som kan installeras gratis i webbläsaren. Jag vill uppmana dig att hjälpa till att hålla NewsVoice vid ett gott rykte genom att du förhoppningsvis rankar upp NewsVoice från stämpeln “vilseledande” till “trovärdig”.

NewsVoice har pendlat mellan trovärdig och vilseledande, och det är allmänt känt att skeptikerna är mycket aktiva för att ranka ned sajter de inte gillar tex NewsVoice och flera andra.

Till höger ser du att en artikel om skeptiker som postats på Facebook blivit gulmarkerad, vilket varnar läsarna för att sajten dvs NewsVoice av skeptiker anses vara en vilseledande och oetisk sajt. Det är ett felaktigt rykte anser jag.

Du kan installera MyWOT här (WOT = Web Of Trust)

Följ  instruktionen nedan. Använd MyWOT-knappen för att ranka. Du kan ranka alla hemsidor du besöker, inte bara NewsVoice.

Tack för hjälpen, Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

MYWOT-Stoppa-skeptikerna-ranka-ned-NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq