Virgin Galactic-piloten som mirakulöst överlevde rymdkraschen intervjuad

0

Peter SieboldPiloten Peter Siebold överlevde när Virgins Galactic rymdskepp exploderade på 15000 meters höjd. Han förlorade medvetandet med en krossad axel, brutna revben och punkterad lunga när han slungades ut ur cockpit. Det var minus 60 grader utanför. Fallskärmen utlöste automatiskt. På väg ner till jorden återfick han medvetandet och Siebold gav tummen upp till ett passerande flygplan. Nu har han gett sin första intervju i Daily Mail.

Daily Mail / Mail Online: Pilot who survived Virgin spacecraft explosion tells how he regained consciousness on the way down to earth…

DN: Rymdpiloten om kraschen: Det är ett mirakel att jag överlevde

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer