Virgin Galactic-piloten som mirakulöst överlevde rymdkraschen intervjuad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 november 2014
- NewsVoice redaktion
Virgon Galactic CNN photo 2014

Peter SieboldPiloten Peter Siebold överlevde när Virgins Galactic rymdskepp exploderade på 15000 meters höjd. Han förlorade medvetandet med en krossad axel, brutna revben och punkterad lunga när han slungades ut ur cockpit. Det var minus 60 grader utanför. Fallskärmen utlöste automatiskt. På väg ner till jorden återfick han medvetandet och Siebold gav tummen upp till ett passerande flygplan. Nu har han gett sin första intervju i Daily Mail.

Daily Mail / Mail Online: Pilot who survived Virgin spacecraft explosion tells how he regained consciousness on the way down to earth…

DN: Rymdpiloten om kraschen: Det är ett mirakel att jag överlevde


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *