Channie West berättar om healing-forskningen på KI som försvann

11

Eva Olsson och Tony Eckardt intervjuade Channie West i september 2014. Hon berättade om healing-forskningen på Karolinska Institutet (KI), som hon och andra healers medverkade i under tre år under professor Kerstin Uvnäs-Mobergs ledning. Channie berättar om hyllmetrar med pärmar med forskningsresultat som försvann.

Text, video och foto: Eva Olsson och Tony Eckardt

Channie berättar vidare att hon lyckades ta kopior på en del av forskningsresultaten som hon medverkat i, vilket hon hemlighöll för KI. Detta verkar vara det enda som finns kvar av all denna forskning. Vi har nu kopierat och spritt dessa forskningsresultat till många personer och platser ifall någon tjuv skulle komma på tanken att stjäla igen, så finns det bevis på forskningen på flera ställen, samt publicerat på nätet.

Se även del 1 i artikelserien: “KI mörkade statistiskt säkerställd forskning på healing”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ola Nordmann
Ola Nordmann
Gäst
22 februari 2017 kl 01:02

Rant allt bara ut i sand?

Elisabeth Törnqvist
Elisabeth Törnqvist
Gäst
26 februari 2016 kl 12:58

Mycket intressant men inte överraskande när man själv jobbar med healing! Men det är skrämmande att man i det här landet förnekar all läkning som har med alternativa metoder att göra. I England arbetar man mera öppet med healing och även på vissa sjukhus.
Martin Ingvar går tydligen i sin pappa professor David Ingvars fotspår när han säger att det är placebo. Jag minns när jag såg en bild av David Ingvar framför ett porträtt av Mao där han hävdade att det hjälpte lika bra som akupunktur. Det skulle han inte kunna hävda idag när man faktiskt använder sig av akupunktur inom sjukvården. Men vi som tror på healing måste stå upp för metoden så att fler kan få hjälp!

Eva Bolin
Eva Bolin
Gäst
6 juli 2015 kl 14:38

Det ända jag skulle vilja få tag i Channie West är så dålig på data så jag undrar hur eller om det finns någit telefon nr till henne eller om hon kundd kontakta mig mitt namn är Eva Bolin känner att det är lite akut o önskar få kontakt med Channie på något sätt mvh Eva Bolin

Johan
Johan
Gäst
20 december 2014 kl 14:54

När kommer fortsättningen?

Eva-Carin Nilsson
Eva-Carin Nilsson
Gäst
18 december 2014 kl 19:26

Var kan man hitta dessa dokument?

Bengt Sötgren
Gäst
11 december 2014 kl 05:00

ja det är klart råttan somnar när det blir mysigt för den.. 🙂

bjarne håkansson
bjarne håkansson
Gäst
10 december 2014 kl 17:23

jag har berättat om mitt deltagande i denna forskning under några års tid på nätet…

Red
Red
Gäst
Reply to  bjarne håkansson
10 december 2014 kl 19:32

Skicka gärna något till NewsVoice så kan jag publicera det.

Morgan
Morgan
Gäst
10 december 2014 kl 16:38

Varför Polisanmäldes inte stölden, tappar trovärdighet om man inte sätter emot!

Gitte Liljekvist
Gäst
10 december 2014 kl 15:22

Är totalt emot forskning på djur men vilken underbart ödmjuk inställning! Healar själv och möter ofta misstänksamhet och detta är viktigt för att folk ska förstå! Modigt av Channie att våga berätta trots hot! Väntar med spänning på publiceringen av kopiorna!