Italiensk dokumentärfilm: syftet med “cloud seeding” är att främja radarkommunikation och påverka vädret

13

GEOENGINEERING. En ny italiensk dokumentärfilm hävdar att det främsta syftet med de påstått avsiktliga aerosolutsläppen av kemiska ämnen från flyg – är att främja radarkommunikation.

Filmen är producerad av Antonio och Rosario Marciano som ligger bakom den italienska webbplatsen “Tanker Enemy” som sedan många år bevakar ämnet.

Under drygt ett decennium har flygplan, både civila och militära, i hemlighet släppt ut skadliga ämnen i atmosfären, enligt filmen. Utsläppen ses i form av långa vita streck som dröjer kvar och efterhand breder ut sig och bildar ett disigt täcke som täcker hela himlen.

Den nya italienska filmen analyserar rimliga motiv bakom flygutsläpp i atmosfären, vilka som kan ligga bakom samt de konsekvenser som utsläppen får för vår hälsa och miljö. Dokumentären drar slutsatsen att det främsta syftet är att manipulera atmosfären för att främja militära och civila radar- och telekommunikation. Ett andra syfte är att manipulera vädret.

Text: K. Reporter

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
13 augusti 2022 kl 12:46

Science: “Support for shading Earth could undercut urgency of reducing carbon emissions.” – San Francisco Chronicle, December 24, 2017

dimming.jpg
Last edited 5 månader sedan by Torbjörn Sassersson red.
JR
JR
Gäst
2 februari 2015 kl 18:48

Visst! Ett skäl kan lika gärna vara krasst ekonomiska orsaker. Det kanske är mera koll på vad man gräver ner i jorden än vad man släpper ut i luften om man placerar rätt summa i rätt ficka. Samtidigt som militärer får sin förföljelsemani bearbetad.
https://www.youtube.com/watch?v=F6r0GqbH9Os&feature=youtu.be

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
1 februari 2015 kl 22:03

En diskussion över temat att dumpa giftigt avfall i atmosfären istället för kostsam slutförvaring:
http://elcientificojuan.blogspot.se/2015/01/los-reptilianos-nos-fumigan-con.html

JR
JR
Gäst
1 februari 2015 kl 21:04

Det gäller inte bara radarkontroll. Nanoteknik har accelererat tekniken över väderkontroll exponentiellt. Projekten påbörjades 1995 och man ville då ha full kontroll över planetens väder 2025. Det verkar som om det målet redan är nått. Tyvärr så tränger nanopartiklar till exempel genom blod-hjärnbarriären och till inre organ både hos människor och djur. Allt annat levande påverkas givetvis också. http://willthomasonline.net/Nano_Chemtrails.html

Snilleblixten
Gäst
17 januari 2015 kl 01:01

US Air Force-pilot (tillika chemtrailpilot) avslöjar hur chemtrailpiloterna rekryteras + Chemtrailsen giftigare fr.o.m 21 januari 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=lZaD-H_j3pU

Maja Dacke
Maja Dacke
Gäst
Reply to  Snilleblixten
17 januari 2015 kl 17:46

Tack, Snilleblixten!

Hoppas de flyger främst över den svenska huvudstaden och lämnar oss söder, väster och norr om i fred. Tidigare turer har som det verkar redan passerat …

Sorry, södermalmare, men ni har gjort ert! Och vettiga stockholmare hoppas jag redan har flyttat – en del har jag redan träffat här …

Ivan Björn
30 december 2014 kl 21:50

Enligt vad jag har erfarit så kommer de synliga chemtrails att upphöra den 20 januari. Från och med den 21 januari ska det sprayas ännu mer toxiska chemtrails som ska vara mera osynliga…. Vi får se helt enkelt….

Mayne Sundewall Hopkins
Reply to  Ivan Björn
31 december 2014 kl 03:00

Beträffande dina ord “Vi får se helt enkelt….” Ivan, så är det ju precis tvärtom att vi inte får se dem, eftersom de kommer att vara osynliga. 😀

Sorry ..kunde inte motstå att va’ lite rolig så här på nattkröken. Skämt åsido är det förstås inte roligt alls med ‘..ännu mer toxiska chemtrails..’ – Jag hoppas att ‘ngt’ sätts i rullning som får stopp på vansinnet!

Maja Dacke
Maja Dacke
Gäst
Reply to  Ivan Björn
5 januari 2015 kl 17:49

Varifrån har du fått dina uppgifter? Du verkar så precis när det gäller datum. Kan du lämna ev länkar?

Jag bor på en plats där himlen mestadels är jämngrå av moln – även när barometern visar uppemot extremt vackert väder …

Jag har en gammal trotjänarbarometer som alltid visat korrekt – har också den blivit manipulerad, tro? Den har senaste veckorna med ett litet undantag visar på ca 77-78, vilket gäller för torrt och klart. Där står den i veckor när himlen är mörk av moln …

Nu upptäckte jag diskrepansen för ca ett år sedan och har börjat anteckna den, plus tar bilder. Mina vänner skakar på huvudet och kör vidare …

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
29 december 2014 kl 18:31

Över Torbay hade vi flera dagar med klar sky veckan före jul men under julen och även just nu, i skymningsljuset, ser jag flera höljen som sakta breder ut sig och döljer den tidigare blå himlen.
Så ‘Åke i Sörmland’, chemtrails får vi nog dras med, till dags ände, om inte ‘gräsrötterna’ lyckas få stop på denna (ytterligare en i en lång rad..) förgiftning av planeten!

Birgitta
Birgitta
Gäst
29 december 2014 kl 18:10

I min lilla stad har de sprayat i stort sett varje dag under den senaste tiden utom på julafton. Förmodar att även marodörer firar jul.

Förbättrad radarkommunikation är ett spår bland flera rörande chemtrails. Sörjan utgör en cocktail även för bioteknologisk manipulation av våra kroppar; dvs krig mot mänskligheten

Clifford Carnicom: Geoengineering and Bioengineering. https://www.youtube.com/watch?v=fXfd8VUUJTg

Danne
Gäst
29 december 2014 kl 14:42

Jupp, det är mest troligen ett hemligt experiment, som en del faktiskt också säger. Därav locket på. Dom potentiella biologiska skadevärkningarna blir pga detta millitära(?) hemlighetsmakeri och brist på information troligen fel-diagnosticerade och om man kanske kommer in på rätt spår så klassas dessa som konspirationsteorier..

Vi vet ju inte vad det är som sprutas ut igentligen. Metaller sjunker ner men vad blir kvar i atmosfären och luften? Skrämmande.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
29 december 2014 kl 11:34

Över min lilla stad har nu inte synts några beständiga vita stråk på himlen den senaste veckan.Vanliga kondensstrimmor som försvinner efter några kilometer syns dock, men tunna.
Har man hittat på något annat “trevligt” eller…?
Detta vore väl något för Miljöpartiet att greppa tag i nu i sin regeringsställning.