Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Italiensk dokumentärfilm: syftet med “cloud seeding” är att främja radarkommunikation och påverka vädret

publicerad 29 december 2014
- K. Reporter

GEOENGINEERING. En ny italiensk dokumentärfilm hävdar att det främsta syftet med de påstått avsiktliga aerosolutsläppen av kemiska ämnen från flyg – är att främja radarkommunikation.

Filmen är producerad av Antonio och Rosario Marciano som ligger bakom den italienska webbplatsen “Tanker Enemy” som sedan många år bevakar ämnet.

Under drygt ett decennium har flygplan, både civila och militära, i hemlighet släppt ut skadliga ämnen i atmosfären, enligt filmen. Utsläppen ses i form av långa vita streck som dröjer kvar och efterhand breder ut sig och bildar ett disigt täcke som täcker hela himlen.

Den nya italienska filmen analyserar rimliga motiv bakom flygutsläpp i atmosfären, vilka som kan ligga bakom samt de konsekvenser som utsläppen får för vår hälsa och miljö. Dokumentären drar slutsatsen att det främsta syftet är att manipulera atmosfären för att främja militära och civila radar- och telekommunikation. Ett andra syfte är att manipulera vädret.

Text: K. Reporter


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq