Journalisten Olle Blomkvist har gått vidare

0

Olle Blomkvist Journalisten Olle Blomkvist har tyvärr lämnat oss (fre 5/12) efter en tids sjukdom. Han var en mycket bra vän, en person utan ett spår av något ont i sig. Vi hade regelbunden kontakt. Under en period 2012 diskuterade vi möjligheten att dela lokal på Södermalm i Stockholm. Han försåg NewsVoice med många bra artikeltips och 2010 verkade han för att jag skulle bli nyhetschef på Realtid, där Olle själv var redaktör under flera år.

Han arbetade innan det för eller på Ny Teknik, Moderna Tider, Z, Tidningen NU, Affärsvärlden, Kulturtidsskriften, TreNioNio och Dagens IT mfl. Under 2012 hade han en idé om att starta en egen livsstilstidning med namnet “Slow”.

Olles sambo Ann Helena Rudberg har skrivit en artikel om förlusten av sin livskamrat.

Olles sjukdom var förmodligen hans största livsutmaning. Jag önskar jag hade varit mer närvarande under hans sjukdomsförlopp.

Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer