Journalisten Olle Blomkvist har gått vidare

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 december 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Olle Blomkvist Journalisten Olle Blomkvist har tyvärr lämnat oss (fre 5/12) efter en tids sjukdom. Han var en mycket bra vän, en person utan ett spår av något ont i sig. Vi hade regelbunden kontakt. Under en period 2012 diskuterade vi möjligheten att dela lokal på Södermalm i Stockholm. Han försåg NewsVoice med många bra artikeltips och 2010 verkade han för att jag skulle bli nyhetschef på Realtid, där Olle själv var redaktör under flera år.

Han arbetade innan det för eller på Ny Teknik, Moderna Tider, Z, Tidningen NU, Affärsvärlden, Kulturtidsskriften, TreNioNio och Dagens IT mfl. Under 2012 hade han en idé om att starta en egen livsstilstidning med namnet “Slow”.

Olles sambo Ann Helena Rudberg har skrivit en artikel om förlusten av sin livskamrat.

Olles sjukdom var förmodligen hans största livsutmaning. Jag önskar jag hade varit mer närvarande under hans sjukdomsförlopp.

Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *