Journalisten Olle Blomkvist har gått vidare

0
492

Olle Blomkvist Journalisten Olle Blomkvist har tyvärr lämnat oss (fre 5/12) efter en tids sjukdom. Han var en mycket bra vän, en person utan ett spår av något ont i sig. Vi hade regelbunden kontakt. Under en period 2012 diskuterade vi möjligheten att dela lokal på Södermalm i Stockholm. Han försåg NewsVoice med många bra artikeltips och 2010 verkade han för att jag skulle bli nyhetschef på Realtid, där Olle själv var redaktör under flera år.

Han arbetade innan det för eller på Ny Teknik, Moderna Tider, Z, Tidningen NU, Affärsvärlden, Kulturtidsskriften, TreNioNio och Dagens IT mfl. Under 2012 hade han en idé om att starta en egen livsstilstidning med namnet ”Slow”.

Olles sambo Ann Helena Rudberg har skrivit en artikel om förlusten av sin livskamrat.

Olles sjukdom var förmodligen hans största livsutmaning. Jag önskar jag hade varit mer närvarande under hans sjukdomsförlopp.

Torbjörn Sassersson


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här