NaturalNews: De mest censurerade hälsonyheterna i USA 2014

3
288

Mike AdamsMike Adams bakom NaturalNews sammanfattar vilka hälsonyheter som mainstream media vägrade att rapportera om under 2014. Adams menar att medierna istället för att publicera artiklar av stort allmänt intresse istället valt att strama åt rapporteringsbredden till att allt mer handla om myndighets- och företagsanpassade informationskampanjer kamouflerade som nyheter. Han anser även att Vita Huset beordrar mediamörkläggningar.

”Remember: The purpose of the mainstream media — which is really the state-run, corporate-backed propaganda mouthpiece — is not to keep you informed but rather to keep you in a state of obedient ignorance of what’s really going on in the world around you. The censorship of important news stories is a key element in this scheme, and it is vigorously pursued to make sure the public doesn’t find out about real-world events, discoveries or scandals the establishment is trying to bury.” / Mike Adams

Nedan följer några av de mest mörkade hälsorelaterade nyheterna i USA under 2014, enligt Mike Adams.

  • CDC whistleblower admits vaccines linked to autism (läs mer i NewsVoice)
  • The ongoing Ebola outbreak in America
  • Toxic heavy metals in organic rice protein
  • Vaccines intentionally laced with sterilization chemicals for population control (läs mer i NewsVoice)

Lär mer i NaturalNews

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Jag skickade kommentar till SVT:s nyhetssida, med anledning av en nedgörande artikel om kolloidalt silver: ”Ja, det gäller att vara politiskt korrekt… att stödja den traditionella sjukvården och läkemedelsindustrin som för att tjäna pengar inte botar sjukdomar utan snarare skapar sjukdomar för att tjäna ännu mera pengar! -”Cancervård” heter det… Men vad är det, när 50 % och till och med mera dör av ”boten”?”

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här