NaturalNews: De mest censurerade hälsonyheterna i USA 2014

3

Mike AdamsMike Adams bakom NaturalNews sammanfattar vilka hälsonyheter som mainstream media vägrade att rapportera om under 2014. Adams menar att medierna istället för att publicera artiklar av stort allmänt intresse istället valt att strama åt rapporteringsbredden till att allt mer handla om myndighets- och företagsanpassade informationskampanjer kamouflerade som nyheter. Han anser även att Vita Huset beordrar mediamörkläggningar.

“Remember: The purpose of the mainstream media — which is really the state-run, corporate-backed propaganda mouthpiece — is not to keep you informed but rather to keep you in a state of obedient ignorance of what’s really going on in the world around you. The censorship of important news stories is a key element in this scheme, and it is vigorously pursued to make sure the public doesn’t find out about real-world events, discoveries or scandals the establishment is trying to bury.” / Mike Adams

Nedan följer några av de mest mörkade hälsorelaterade nyheterna i USA under 2014, enligt Mike Adams.

  • CDC whistleblower admits vaccines linked to autism (läs mer i NewsVoice)
  • The ongoing Ebola outbreak in America
  • Toxic heavy metals in organic rice protein
  • Vaccines intentionally laced with sterilization chemicals for population control (läs mer i NewsVoice)

Lär mer i NaturalNews

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
4 januari 2015 kl 19:51

En påminnelse om Monsanto round-up och dess giftiga inverkan på tarmväggen
http://people.csail.mit.edu/seneff/glyphosate/Groton_Seneff.pdf

Anske Daggmark
Anske Daggmark
Gäst
30 december 2014 kl 18:28

[Kommentaren raderad eftersom den var för oseriös. Den handlade om jultomten.]

Peter WehlinD
Peter Wehlin
29 december 2014 kl 17:38

Jag skickade kommentar till SVT:s nyhetssida, med anledning av en nedgörande artikel om kolloidalt silver: “Ja, det gäller att vara politiskt korrekt… att stödja den traditionella sjukvården och läkemedelsindustrin som för att tjäna pengar inte botar sjukdomar utan snarare skapar sjukdomar för att tjäna ännu mera pengar! -“Cancervård” heter det… Men vad är det, när 50 % och till och med mera dör av “boten”?”