DN citerar rysk expert: CIA ligger bakom terrorattacken mot Charlie Hebdo enligt rysk TV

3

Charlie Hebdo shootingsDN. Amerikanska CIA ligger bakom terrordådet i Paris, och USA:s syfte med aktionen är att pressa Frankrike att stödja sanktionerna mot Ryssland. Det hävdar en känd rysk expert i en tv-intervju.

“Den så kallade islamistiska terrorismen har varit i händerna på USA:s säkerhetstjänst i åratal. Jag är säker på att bakom de här islamisterna som utförde dådet i Paris står på ett eller annat sätt amerikanska beställare”, säger Alexej Martynov, grundare av en Kremltrogen tankesmedja i Moskva.

Läs mer i DN

Källa: Expert: “Terroristattacken i Paris iscensattes av amerikansk underrättelsetjänst” (på ryska)

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
castoropollux
Gäst
11 januari 2015 kl 15:11

Inte oväntat har Netanyahu öppnat sinnet och avslöjat mörkret och hoten däri. http://rt.com/news/208187-israel-france-grave-mistake/ Vi ska väl inte känna oss trygga heller.. Vi kan vara säkra på att säkerhetstjänsterna kommer beskriva sig som överraskade igen.. Hur skulle terror annars fungera..?

Mer France. http://rt.com/op-edge/219987-france-russia-sanctions-hollande/ If You are not with us You are against US.

Nu när man så påpassligt sett en ubåt till. Själv har jag vid flera tillfällen både sett och hört ubåtar i vår lilla stads avloppssystem. De är verkligen fräcka… Försöker de sätta oss i skiten?

anders
anders
Gäst
10 januari 2015 kl 15:41

En site har uppenbarligen ytterligare lager av information rörande offren:
https://carlnorberg.wordpress.com/2015/01/10/sa-expo-i-forhallande-till-sin-omvarld/

castoropollux
Gäst
10 januari 2015 kl 15:13

Att US använt slaktarmentaliteter för sina krig, eller för att hitta ursäkter för dessa, är inget nytt. Se bara vilka omänskliga slaktare Contras var, hyllade som frihetskämpar av skådespelaren Reagan.. I förstone har ju denne Martynov en poäng. Sedan går det kanske lite utför.. Är inte Frankrike med på tåget mot Ryssarna ser det ju likadant ut, som innan Madrid, innan attentatet i London. “If You are not With US then You are against US”. The famous words smashed our world and then 9/11 fell again when the investigation for almost no money was released.. Dessutom sitter där en president som inte gärna går i krig som de andra, som redan motarbetas på alla sätt. Allt för att misskreditera vänstern.. Vi ska väl jämföra det med Obama, fredsprisbelönad, inte heller han särskilt krigsbenägen som onekligen fått några otäckt heta potatisar i knäet. Något som inte går att säga nej till.. Räkna in förnedringen av Carter. Gör kuppen i Iran till en Falseflag och mycket faller på plats. Ingen ska väl tro att Störtandet av Shahen inte var förutsett… Så hur minimeras skadorna av ett regimskifte och hur straffar man ett folk som vill bli kvitt förtryckaren. Om inte med att göra det värre… Över ett års ockupation får en förklaring och ett bättre ljus såväl som att skuggorna faller rätt. Desavoueringen av ännu en fredlig president… Den skugga som sedan föll över befrielsen till Reagans favör gjorde inte saken mindre suspekt. I fråga om kupper och Amerikanska presidenter är det inte första gången heller. https://en.wikipedia.org/wiki/Smedley_Butler Så varför försöka störta en president som försökte motverka den ekonomiska krisen och misären? Det kan ju bara betyda att man ville införa en politisk kraft lik Shitlers som ju utan krisen i Tyskland aldrig hade varit möjlig. Inte var Smedly Butler den de hade tänkt som ledare utan bara medlet att nå dit. Det måste han ju själv ha anat.. “In his first hundred days in office, which began March 4, 1933, Roosevelt spearheaded major legislation and issued a profusion of executive orders that instituted the New Deal—a variety of programs designed to produce relief (government jobs for the unemployed), recovery (economic growth), and reform (through regulation of Wall Street, banks and transportation). The economy improved rapidly from 1933 to 1937, but then relapsed into a deep recession. The bipartisan Conservative Coalition that formed in 1937 prevented his packing the Supreme Court. For the… Read more »