Forbes-skribent: Kan WiFi och mobiltelefoner orsaka enorm hälsokatastrof?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 19 januari 2015
- NewsVoice redaktion

Forbes Cover”Kommer vi att (med sorg) om femtio eller hundra år se tillbaka på hur WiFi och mobiltelefoner orsakade den största hälsokatastrofen i mänsklighetens historia?”, skriver Robert J. Szczerba i en artikel för affärstidskriften Forbes.

Text: NewsVoice | Bild från Forbes framsida (ej relaterad till denna artikel)

Robert J. Szczerba är direktör vid ett konsultbolag inom teknik och innovation och teknologie doktor i datavetenskap. Szczerba skriver att de flesta föräldrar skulle bli mycket oroade om deras barn utsattes för tungmetaller, lösningsmedel, bensinavgaser eller starka bekämpningsmedel.

Internationella Cancerforskningsinstitutet IARC, en del av WHO, bedömer att dessa ämnen kan vara cancerframkallande. Ett nytt “ämne” på den listan är strålning av typen RF/EMF, skriver Szczerba och nämner strålning från mobiltelefoner och WiFi-datorer som exempel på tekniska produkter som sänder ut de högsta nivåerna av strålning.

Children and fetuses absorb more microwave radiation, according to the authors, because their bodies are relatively smaller, their skulls are thinner, and their brain tissue is more absorbent.

Läs mer på Strålskyddsstiftelsens hemsida

Robert J. SzczerbaAbout Robert J. Szczerba. As the CEO of X Tech Ventures, he focus on applying game-changing technologies from multiple, diverse domains to revolutionize healthcare. Previously, Szczerba was a Senior Fellow Emeritus and the Corporate Director of Global Healthcare and Life Sciences at Lockheed Martin.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Enligt Barrie Trower så kan dna skadas och i så fall kan det bli dna-skador som sedan fortsätter i generation efter generation.
    BT = a British physicist who was a microwave weapons expert and who worked for the Royal Navy and the British Secret Service.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *