ISIS erkänner finansiellt stöd från USA

publicerad 29 januari 2015
- Pål Bergström

En ledare för ISIS i Pakistan Yousaf al Salafi erkänner att han fått finansiellt stöd från USA.

Yousaf al SalafiÄven om det är svårt att lägga någon större vikt vid ett enskilt vittnesmål och om han menar via eller från USA är hans utsago i linje med teorier om att ISIS, och innan det al-Qaida, och en stor del av terrorismen får stöd och orkestreras av krafter inom USA, skriver Pål Bergström

Yousaf al Salafi – allegedly the Pakistan commander of Islamic State (IS) or Daish – has confessed during investigations that he has been receiving funds through the United States. / Tribune

Läs mer och se video


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: ISIS
Stöd NewsVoice 2024
 • Se det här Youtube klippet, obs! 3,5h men väl värd att se, så förstår man vem och i vilket syfte “den osynliga hand” = “allmänt” känd som Kabal som förslavar oss med vålds och ekonomiskt tyranni. De startar en konflikt, finansierar bägge sidor av konflikten/kriget, utplånar ett land/folk, lägger landets tillgångar i sina företag, förslavar landet under lån från centralbankerna som man för övrigt också kontrollerar. Dessutom äger och manipulerar Kabal de stora kända media kanalerna, domstolar etc. nuvarande konflikter Ukraina, Irak, Syrien, Libyen, Israel mfl. är skapade – följ pengarna – var kommer alla pengar från från finansiera detta! Vakna upp till se sanningen!

  JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick
  http://youtu.be/U1Qt6a-vaNM

 • Den här typen av påståenden är framförda tidigt för att desavouera USA. Inledningsvis då inbördeskriget startade i Syrien var USA på plats för att ge stöd åt revoltörerna och förhindra att Syrien angrep sitt eget folk med kemiska stridsvapen. Ur denna konflikt utvecklades sedan terroristorganisationen ISIS. Det innebär inte att USAs regering har givit något direkt stöd till terrororganisationen. Finner därför notisen med utelämnande av historik mycket märklig. Paraleller kan dras till Afghanistan där USA utbildade och gav stöd till talibanerna för att kasta ut ryssen. Ett stöd som de sedan dyrt fick betala. En sak är säker militanta muslimer som driver kampen för muslimska kalifat med Sharialagar utnyttjar allt och alla likt en driven psykopat för att skapa diktatur.

  • Jag tycker din analys är lite naiv. Det är ju USA som är överallt i världen och krigar. Allt från rena invasioner till dold krigföring med specialstyrkor. USA utbildade dessa så kallade revoltörer i Syrien bara för att slippa genomföra en ren invasion av typen Korea, Vietnam, Afghanistan och Irak med mera (orkar inte räkna upp USA:s all människoslakt). Precis på samma sätt som USA understödjer fascistregimen i Ukraina. USA är en ren cancersvulst och US-army är vår tids Nazistarmé med den enda skillnaden att de ha slaktat människor under ett långt mycket längre tidsperspektiv än vad nassarna lyckades göra.

   Och för övrigt om du forskar lite i det hela så finner du ofta en osynlig 3;e hand som brukar styra båda sidorna för sin egen agenda skull. Det finns inget amerikansk imperium. USA och dess krigsmakt är bara ett verktyg och deras agerande är i förlängningen en form av realpolitik.

   Och angående ISIS och dess påstådda USA hjälp så är den ju sann. USA har vid flera tillfällen “felbedömt” var de skulle droppa både vapen och ammunition så de “råkade” släppa ned det till just ISIS. Sen var ISIS ledaren fånge under flera år hos jänkarna för att sedan likt “fågeln Fenix” återuppstå som deras karikatyr till ledare för denna parodi till Islamisk stat.

   Skippa Hollywoodpropagandan och se istället verkligheten för vad den är, för det är två helt skilda saker.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *