Mikael Cromsjö intervjuades om världsläget, framtiden och Vaken.se

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 januari 2015
- NewsVoice redaktion

Vaken.se intervjuade Mikael Cromsjö som startade Vaken.se för mer än 10 år sedan och som varit en av frontfigurerna inom svenskt alternativmedia.

Vaken.se: Vad skulle vi kunna göra för att undvika en ekonomisk kollaps?

Mikael Cromsjö Muskö 2014 - Foto: IndraMikael: Det ekonomiska systemet måste bytas ut, det går inte att komma ifrån. Dock så kan övergången till ett nytt system ske mer eller mindre smärtsamt. Men det viktigaste av allt är vilket system vi går till.

Om fler länder skulle välja att göra mer som Island och bryta sig loss från banksystemet, skapa större suveränitet och en egen valuta så finns det möjlighet att byta riktning på utvecklingen. Det finns mycket som kan göras om vi skulle använda den kunskap som finns för att skapa ett bättre samhälle.

Detta kräver dock kompetenta och godhjärtade ledare. Det kräver även att människor börjar ta eget ansvar och förstår att vi inte kan leva över våra tillgångar på bekostnad av underbetald arbetskraft och stöld från 3:e världen.

Läs hela intervjun på Vaken.se | Foto: Indra


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • De ledare vi förtjänar… Visst till viss del men mycket i toppen är dolt för oss “the unwashed masses”

  Kolla denna infowars-intervju med en f.d satatist
  https://www.youtube.com/watch?v=KKBpBrsXMuk
  Former Satanist Exposes Occult Secrets

  Vill inte riktigt tro på att vissa människor i ledarställning verkligen är på detta sättet han beskriver men titta på våra toppar i samhället, många är psyko/sociopater. Vem vet han kanske talar sant. läskigt i så fall….

 • Det hjälper inte att byta kostym, eller “system”. Det är materialistiskt tänk.

  Det är så vist ordnat att vi har de ledare vi förtjänar, och allt är under kontroll.

  “Orättvisor” är en schimär, och system är en “verkan”, eller “en följd av…” – och är inte orsak till problem, i första läget..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *