Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

75%

75.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 09:20.

Mikael Cromsjö intervjuades om världsläget, framtiden och Vaken.se

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 januari 2015
- NewsVoice redaktion

Vaken.se intervjuade Mikael Cromsjö som startade Vaken.se för mer än 10 år sedan och som varit en av frontfigurerna inom svenskt alternativmedia.

Vaken.se: Vad skulle vi kunna göra för att undvika en ekonomisk kollaps?

Mikael Cromsjö Muskö 2014 - Foto: IndraMikael: Det ekonomiska systemet måste bytas ut, det går inte att komma ifrån. Dock så kan övergången till ett nytt system ske mer eller mindre smärtsamt. Men det viktigaste av allt är vilket system vi går till.

Om fler länder skulle välja att göra mer som Island och bryta sig loss från banksystemet, skapa större suveränitet och en egen valuta så finns det möjlighet att byta riktning på utvecklingen. Det finns mycket som kan göras om vi skulle använda den kunskap som finns för att skapa ett bättre samhälle.

Detta kräver dock kompetenta och godhjärtade ledare. Det kräver även att människor börjar ta eget ansvar och förstår att vi inte kan leva över våra tillgångar på bekostnad av underbetald arbetskraft och stöld från 3:e världen.

Läs hela intervjun på Vaken.se | Foto: Indra


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq