Ny post på Vetapedia.se: Kvacksalveri

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 januari 2015
- NewsVoice redaktion
Vetapedia.se

Vetapedia.seKvacksalveri definieras som en skenbar medicinsk utövning som saknar en grund av vetenskap och beprövad erfarenhet. En kvacksalvare kallas en person som ger medicinska behandlingar, men som saknar erforderliga kunskaper.

Nättidningen NewsVoice har lyft upp medvetenheten om att kvacksalveri, som normalt inom populär mainstream media brukar förknippas med alternativmedicin, lika gärna kan förknippas med landstingsvård, läkemedelsbolag och skolmedicin.

Läs mer om kvacksalveri på Vetapedia


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: kvacksalveri
Stöd NewsVoice 2024
 • Det var bra.

  Den västerländska medicinen är vad som framför allt ger kvacksalveriet ett ansikte.

  Tänk vilka enorma summor pengar de lägger in för att “forska”, för att hitta den där “kunskapen”, vilken grad av skolning det är!

  Det där är bara på låtsas, och ger ingen verklig “bot” för mänsklighetens “problem”, det är inte ens ett nollsummespel.

  “Kun” på norska är “bara/enbart” – så kunskap är bara-skapat. Det är inte äkta, utan står i motsatsförhållande till det naturliga och ursprungliga.

  Om man helt har kommit bort från vad en människa är, meningen med livet och vad detta är för en plats – och vänder sanningen ryggen – då får man forska… och samla kunskap, via fel riktning. Det blir bara allas undergång.

  Den västerländska medicinen är i samma korg som hela skolväsendet, och annat kommunistiskt/marxistiskt tänk med att omforma, deformera, degenerera och döda allt ursprungligt. Det som har gränser, yin och yang, el- och magnetism — polaritet melaln det som finns, partiklar, man kvinna, familj är en enhet, mamma pappa barn – ett land är ockås en partikel/cell, en etnicitet är det, en ras är det från början.

  Att vända sig själv och det ovan ryggen – då får man ligga i för att hinna ha utrymme att bevara hälsan – men det fungerar bara en kort tid, innan den feta damen harklar sig.

  Kunskap, ateism, humanism, marxism, feminism, liberalism, allt är ord för att vända sig bort från hälsa.

  Till och med spammare här från vaken.se tror att “kunskap är frihet”.

  Man kan på Vetapedia få lära sig att “motsats ord” är ett ord… och att det finns evolution…:
  http://vetapedia.se/succebo/

  Det finns alldeles för mycket information, böcker och ordbludderi, det hänger ihop med att man tror på kunskap. Se så fel det gick där.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *