Putins nyårshälsning – Hoppas på bättre relationer med USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 januari 2015
- NewsVoice redaktion

Putin nyår 2015Kreml publicerade på nyårsafton flera nyårshälsningar riktade till statschefer och internationella organisationer. Putin hoppas på jämlikhet i förbindelserna med USA under 2015 i sin nyårshälsning till Barack Obama. Putin tackade även det ryska folket för “sammanhållning och solidaritet”.

Putin hoppas att mer godhet och kärlek kan göra att Ryssland och det ryska folket blir självsäkrare, skriver SvD, utan att denna gång raljera över vare sig Ryssland eller Putin.

Putin nämner även att Krims återförening med Ryssland är en historisk milstolpe.

NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Putin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *