Immunologen dr Sanna Ehdin: Därför ska du äta gurkmeja

publicerad 8 januari 2015
- av NewsVoice

Kurera - Sanna Ehdin-Anandalaom gurkmeja - Foto: Photomedia.se, Jens C HilnerKURERA. Gurkmeja har länge använts inom folkmedicinen för att bota inflammatoriska åkommor. En av örtens främsta förespråkare är hälsoprofilen Sanna Ehdin. Gurkmejans effekt är lika stark som – eller starkare – än antiinflammatorisk medicin, säger hon till Kurera.

Kurera – Foto: Photomedia.se, Jens C Hilner

Varför ska man äta gurkmeja?

“Därför att det är en av de starkaste antiinflammatoriska ämnena som finns! Gurkmeja är en av de mest spännande örter som finns eftersom det finns närmare 7 000 vetenskapliga studier publicerade på den aktiva ingrediensen curcumin. Den har flera läkande egenskaper och är en mycket kraftig antioxidant som är tio gånger starkare än vitaminer.”

Läs mer på Kurera

(se även Sannas webbshop)


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: gurkmeja
  • Helt klart är att Sanna Ehdin är en underbar och klok person som vet mycket om det som hjälper oss leva friskare =)

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *