Säpo följer NewsVoice och vill bli av med slemhosta med bikarbonat

6
697

”För säkerhets skull finns vi nu på Twitter. Följ oss, för vi följer er”. Så lyder den första tweeten från Säpos officiella Twitter-konto, skriver Aftonbladet. RT.com tar inte tweeten med samma humor. De skriver: ‘We’re following you’: Sweden’s security service trolls citizens with sarcastic first tweet.

Text: NewsVoice | Video: Foretagstv.se

Säpo som fram till 31 december 2014 tillhörde Rikspolisstyrelsen (RPS) följer inte bara allmänheten utan även media och kanske även NewsVoice. Idag besökte Rikspolisstyrelsen.se NewsVoice två gånger och i båda fallen läste man: ”Jag botade min svåra slemhosta med bikarbonat”, enligt Gnuheter.

Vi tackar för att Rikspolisstyrelsen följer NewsVoice och hoppas att hälsan blir bättre på kontoret. Gott nytt bikarbonat-år förresten.

Text: NewsVoice

Fakta om Rikspolisstyrelsen
Rikspolisstyrelsen (RPS) var fram till 31 december 2014 en svensk statlig förvaltningsmyndighet, under Justitiedepartementet. Det mesta av verksamheten vid RPS ingår nu i Polismyndigheten. RPS var central förvaltningsmyndighet för polisväsendet. Till RPS hörde Säkerhetspolisen (Säpo), Rikskriminalpolisen och Polishögskolan.

 
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

6 KOMMENTARER

  1. Säpo är underställd den djupa staten och svetsaren Löfven, liksom övriga i riksdagen, tillhör inte denna. Ledamöterna är bara en del av den politiska cirkusen som ska få folk att tro att val och röstning är på riktigt och kan göra skillnad…. Att rösta blått eller rött eller regnbågsfärg spelar således ingen roll. Det blir som den stabila staten bestämmer ändå.

  2. Detta är hjärntvättnigsrethorik. den som inte är bekant med denna typ av påverkan kan läsa efter i dr. John Coleman ” The Tavistock -institut” och ” ”The Commity av 300”.Dyster läsning.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här