Säpo följer NewsVoice och vill bli av med slemhosta med bikarbonat

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 januari 2015
- NewsVoice redaktion

”För säkerhets skull finns vi nu på Twitter. Följ oss, för vi följer er”. Så lyder den första tweeten från Säpos officiella Twitter-konto, skriver Aftonbladet. RT.com tar inte tweeten med samma humor. De skriver: ‘We’re following you’: Sweden’s security service trolls citizens with sarcastic first tweet.

Text: NewsVoice | Video: Foretagstv.se

Säpo som fram till 31 december 2014 tillhörde Rikspolisstyrelsen (RPS) följer inte bara allmänheten utan även media och kanske även NewsVoice. Idag besökte Rikspolisstyrelsen.se NewsVoice två gånger och i båda fallen läste man: “Jag botade min svåra slemhosta med bikarbonat”, enligt Gnuheter.

Vi tackar för att Rikspolisstyrelsen följer NewsVoice och hoppas att hälsan blir bättre på kontoret. Gott nytt bikarbonat-år förresten.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Fakta om Rikspolisstyrelsen
Rikspolisstyrelsen (RPS) var fram till 31 december 2014 en svensk statlig förvaltningsmyndighet, under Justitiedepartementet. Det mesta av verksamheten vid RPS ingår nu i Polismyndigheten. RPS var central förvaltningsmyndighet för polisväsendet. Till RPS hörde Säkerhetspolisen (Säpo), Rikskriminalpolisen och Polishögskolan.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Detta är hjärntvättnigsrethorik. den som inte är bekant med denna typ av påverkan kan läsa efter i dr. John Coleman ” The Tavistock -institut” och ” “The Commity av 300”.Dyster läsning.

  • Det finns risk för att de börjar utnyttja den omvända bevisföringen i sitt arbete liksom ekobrottsmyndigheten när den blev en fristående enhet i den djupa staten.

  • Säpo är underställd den djupa staten och svetsaren Löfven, liksom övriga i riksdagen, tillhör inte denna. Ledamöterna är bara en del av den politiska cirkusen som ska få folk att tro att val och röstning är på riktigt och kan göra skillnad…. Att rösta blått eller rött eller regnbågsfärg spelar således ingen roll. Det blir som den stabila staten bestämmer ändå.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *