Varför ifrågasätter ingen de påstådda motiven till attentatet mot Charlie Hebdo?

publicerad 15 januari 2015
- K. Reporter
Franska tidningen Charlie Hebdo - Bild: Charliehebdo.fr

CHARLIE-HEBDOAmerikanska och västliga tongivande medier lät bli att objektivt beskriva viktiga händelser i samband med terrordåden i Paris. 

Text: K. Reporter | Bild: Charlie Hebdos hemsida

Paul Craig Roberts, tidigare redaktör för Wall Street Journal, konstaterar att det finns många väsentliga uppgifter och frågeställningar som västmedia undvikit att rapportera om.

“The Charlie Hebdo affair has many of the characteristics of a false flag operation. The attack on the cartoonists’ office was a disciplined professional attack of the kind associated with highly trained special forces; yet the suspects who were later corralled and killed seemed bumbling and unprofessional. It is like two different sets of people.”

Inte en enda av dem rapporterade om att en av de först utpekade terroristerna, Hamid Mourad, självmant anmälde sig till polisen eftersom han hade vattentätt alibi.

“Some media merely reported Mourad’s surrender in a headline with no coverage in the report. The list that I googled includes the Washington Post (January 7 by Griff Witte and Anthony Faiola); Die Welt (Germany) “One suspect has turned himself in to police in connection with Wednesday’s massacre at the offices of Parisian satirical magazine, Charlie Hebdo;” ABC News (January 7) “Youngest suspect in Charlie Hebdo Attack turns himself in;” CNN (January 8) “Citing sources, the Agence France Presse news agency reported that an 18-year-old suspect in the attack had surrendered to police.””

Pul Craig Roberts sätter också frågetecken om det påstådda motivet för attentatet:

Paul Craig Roberts“Varför skulle muslimer vare mer upprörda över satirteckningar i en tidning i Paris än över de hundratusentals muslimer som dödats av Washington och dess lakejer från Frankrike och NATO i sju länder under de senaste 14 åren?”

Läs mer på InfoWars

Text: K. Reporter

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq