226 kg tung meteor över New York, Michigan, Ohio

0
513

Boende i Pennsylvania, Ohio, Michigan och New York kunde den 17 februari 2015 se en relativt stor meteor brinna upp i atmosfären. Vikten uppskattades till 500 pound dvs ca 226 kilo. Meteoren bröts sönder någonstans över Keystone State, enligt forskare. Den hade då varit synlig från östkusten till mellanvästern i USA.

Photo: Gerardo Garcia

“A very bright fireball seen over New York, Ohio, and Pennsylvania at 4:45:17 EST this morning, February 17th. It was captured by three NASA cameras. The video came from a NASA camera located at Allegheny Observatory near Pittsburg, PA. The other two cameras are located at Hiram College and Oberlin College, both in northern Ohio.” – NASA’s Marshall Center


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer