Bebis med mässling dog i Tyskland – Men barnet led av allvarlig hjärtsjukdom

publicerad 26 februari 2015
- av NewsVoice

vaccinCANAL2OP. Uppgiften om att en 18 månaders bebis dött av mässlingen i Tyskland är en världsnyhet. Fler än 570 fall av mässlingen har konstaterats i Tyskland senaste tiden. Hälsosenatorn passade då på att propagera för tvångsvaccinering. Tysk media uppger dock att barnet led av en allvarlig hjärtsjukdom, vilket kan vara den egentliga orsaken till dödsfallet.

Helhetsbilden som träder fram, där vaccinpropaganda sammanfaller med mässlingen runt om i världen just nu kan förbluffa. När man serveras små portioner av nyheter går de lätt förbi, men om man kopplar samman händelserna träder en annan bild fram.

Läs mer på Canal 2:nd Opinion


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *