Se hela filmen “Bought” – Bedrägerierna inom Big Pharma och Big Food (GMO) kan besegras

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Bought

Dokumentären “Bought” (Köpt) visar att GMO-, läkemedels- och försäkringsindustrin är multimiljardindustrier fokuserade på lönsamhet och bakom finns Wallstreet.

Filmen (1 tim, 33 min) presenterar skickliga experter inom medicin och hälsa. Visslare berättar hur de lyckades vinna och samtidigt överleva obarmhärtiga rättegångsprocesser mot industrier som var övermäktiga, men ändå möjliga att besegra. Förhållandena i USA speglar de delar som även är en realitet i Sverige.

Stöd filmproducenterna genom att beställa filmen som DVD. Du kan även beställa boken.

Se hela filmen här: Boughtmovie.net under perioden 20 feb-6 mars 2015


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Mycket bra film och säkert inte så annorlunda i Europa än USA. Stora skillnad är att Whistleblowers in USA är lite mer skyddat trots den fruktansvärda kampen de få kämpa än i Europa. Köpte både Filmen och boken.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *