Kriget mot terrorn har kostat 50 000 miljarder kr och dödat fler amerikaner än terrorn

publicerad 10 februari 2015
- K. Reporter

Paul Craig RobertsKriget mot terrorismen har kostat USA:s skattebetalare 6 000 miljarder amerikanska dollar (50 244 miljarder svenska kr). Några kända terrorattentat är: 11 september 2001, Madrid-bombningarna 2004, Londonbombningarna 2005, Boston maraton 2013 och Charlie Hebdo 2014 i Paris

Text: Paul Craig Roberts | Översättning: K. Reporter

Förlusten av liv i dessa attacker är minimal jämfört med antalet människor som dödats i krigen som USA startat.

The loss of life in all these events combined is minuscule compared to the loss of life in the war on terror. Even the deaths of our own soldiers is greater. Washington’s wars against terror have caused more deaths of Americans than the alleged terrorist events themselves.

Washingtons krig mot terror har till och med orsakat fler döda amerikaner än vad terrorattentaten orsakade.

Men var de ens terrorattacker? Det frågar sig Paul Craig Roberts som framhåller att regeringar ofta har tagit till false flag-attacker för att uppnå sina mål.

The 9/11 Truth movement, consisting of 2,300 architects and engineers, physicists, nano-chemists, military and airline pilots, first responders, and former government officials, have blown the official 9/11 story out of the water. No person with a brain believes the official story. The chairman, co-chairman, and legal counsel of the 9/11 Commission have written books stating that information was withheld from the commission, that the military lied to the commission, and that the commission “was set up to fail.

Läs mer

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq