Obama har Pratbergers syndrom enligt stinktank i Uppsala

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Obama har Prabergers syndrom och Putin kanske har Asperger

HUMOR. Enligt en hittills hemlighållen svensk rapport som läckts till NewsVoice avslöjas att Obama lider av Pratbergers syndrom, vilken uttrycker sig i ej välformulerade tal och okontrollerat prat. Rapporten kommer från en välrenommerad stinktank bestående av en rad märkvärdiga personer från Uppsala universitet, MSB och FOI.

Stinktanken baserar sin bedömning på YouTube-klippen nedan på Obama sedan han vann valet 2008. Till skillnad från Pentagons hemliga stinktank “Office of Net Assessment”, som den 4 februari 2015 avslöjade via USA Today att Putin lider av Aspbergers syndrom, har stinktanken i Uppsala haft tillgång till röntgenbilder av Obamas hjärna. Dessa bilder visar minst ett kanske upp till fyra implantat. Den svenska undersökningen är mer vetenskaplig.

NewsVoice kan avslöja att Intel ligger bakom dessa implantat, men att de i Obamas fall utgörs av en äldre modell av långsamma chips från 1984 som inte uppfyller dagens krav på snabb och trådlös överföring.

“När vi såg de gamla implantaten förstod vi att Obamas Pratbergers syndrom är resultatet av dessa implantat, men det visar att han även är en manchurisk kandidat”, säger generaldirektören på MSB som har kontakt med Intel i USA.

Sedan 2002 har inte Intel USA kunna komma åt Obama för att byta chips. Hans fru är alltid närvarande. Anledningen till att Obama ändå valdes som president, trots gamla chips, är andra kriterier som gjorde honom synnerligen väl lämpad som ledare. Bristen i 1984-chipsen kompenseras genom att Obama måste ha prompter för att kunna tala perfekt.

Ansikte tyder på Pratberger

Pratbergers syndrom på grund av gamla chips kan vara en pseudodiagnos, menar dock professor och neurovetare Dag Blarhammar från Uppsala Universitet. Han är inte en del av stinktanken. Blarhammar menar att man kan se i hans ansikte att det handlar om vanligt nervfel härstammande från moderslivet.

Flera amerikanska tidningar har under natten ringt NewsVoice och nyheten sprids nu som en löpeld i medierna över hela världen.

När telepromtern som ger Obama talstöd inte fungerar uppstår stamningar och förvirring för Obama. Överföringshastigheten från sändningarna till chippet i hjärnan är för långsam vid live-uppträdanden. Därför är promptern ett måste. Kompilationen nedan bevisar att Obama egentligen inte är en lämplig världsledare.

Orsaken till denna artikel: “Pentagon 2008 study claims Putin has Asperger’s syndrome”

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Obama
Stöd NewsVoice 2024
 • Ja det är underhållande. Men admin publicerade inte en viktig korrigering, så jag provar igen:

  “Hans fru är alltid närvarande…”

  Han har ingen fru. Michelle är Michael. Jag skämtar inte.

  Det är väl inte bara vi inom säkerhetstjänster… som vet att Michelle är en man, och barnen är adopterade.

  Likadant med tennisbröderna Williams, som fortfarande får ha sitt falskspel och klå vanliga tjejer, som kämpar så gott de kan.

  Det är ruttet från topp bottom. Obama, via Babsan och Gardell i Sverige, som kan vara i tre tv-kanaler samtidigt. Det var droppen som gjorde att jag slängde ut tv:n för 15 år sedan.

 • Underhållande … Obama tycks ha kognitiva problem då han uppvisar stora svårigheter att formulera sig utan prompter… finns det någon diagnos för det? Notera hans återkommande V-formade fingerrörelser i början av filmen? Har hans problem blivit så allvarliga så att man också behöver spela in talen i förväg som han sedan ska mima till?
  Ska han verkligen få lov att ha koden till kärnvapenbestyckade robotar?

 • En underton av påhopp mot nerupsykiatrisk diagnostik? Ja, utöver det uppenbara i att Obama snackar skit. Vad menas med ‘moderslivet’? Avses det franska synsättet; att all neuropsykiatrisk problematik är mammans fel?

  • Det anspelar på detta, källan (USA Today) till det ovetenskapliga och spekulerande påhoppet på Putin:

   Pentagon 2008 study claims Putin has Asperger’s syndrome

   “Today, project neurologists confirm this research project’s earlier hypothesis that very early in life perhaps, even in utero, Putin suffered a huge hemispheric event to the left temporal lobe of the prefrontal cortex, which involves both central and peripheral nervous systems, gross motor functioning on his right side (head, rib cage, arm and leg) and his micro facial expression, eye gaze, hearing and voice and general affect,” the report said.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *