Obama har Pratbergers syndrom enligt stinktank i Uppsala

publicerad 6 februari 2015
- av NewsVoice

Obama har Prabergers syndrom och Putin kanske har Asperger

HUMOR. Enligt en hittills hemlighållen svensk rapport som läckts till NewsVoice avslöjas att Obama lider av Pratbergers syndrom, vilken uttrycker sig i ej välformulerade tal och okontrollerat prat. Rapporten kommer från en välrenommerad stinktank bestående av en rad märkvärdiga personer från Uppsala universitet, MSB och FOI.

Stinktanken baserar sin bedömning på YouTube-klippen nedan på Obama sedan han vann valet 2008. Till skillnad från Pentagons hemliga stinktank “Office of Net Assessment”, som den 4 februari 2015 avslöjade via USA Today att Putin lider av Aspbergers syndrom, har stinktanken i Uppsala haft tillgång till röntgenbilder av Obamas hjärna. Dessa bilder visar minst ett kanske upp till fyra implantat. Den svenska undersökningen är mer vetenskaplig.

NewsVoice kan avslöja att Intel ligger bakom dessa implantat, men att de i Obamas fall utgörs av en äldre modell av långsamma chips från 1984 som inte uppfyller dagens krav på snabb och trådlös överföring.

“När vi såg de gamla implantaten förstod vi att Obamas Pratbergers syndrom är resultatet av dessa implantat, men det visar att han även är en manchurisk kandidat”, säger generaldirektören på MSB som har kontakt med Intel i USA.

Sedan 2002 har inte Intel USA kunna komma åt Obama för att byta chips. Hans fru är alltid närvarande. Anledningen till att Obama ändå valdes som president, trots gamla chips, är andra kriterier som gjorde honom synnerligen väl lämpad som ledare. Bristen i 1984-chipsen kompenseras genom att Obama måste ha prompter för att kunna tala perfekt.

Ansikte tyder på Pratberger

Pratbergers syndrom på grund av gamla chips kan vara en pseudodiagnos, menar dock professor och neurovetare Dag Blarhammar från Uppsala Universitet. Han är inte en del av stinktanken. Blarhammar menar att man kan se i hans ansikte att det handlar om vanligt nervfel härstammande från moderslivet.

Flera amerikanska tidningar har under natten ringt NewsVoice och nyheten sprids nu som en löpeld i medierna över hela världen.

När telepromtern som ger Obama talstöd inte fungerar uppstår stamningar och förvirring för Obama. Överföringshastigheten från sändningarna till chippet i hjärnan är för långsam vid live-uppträdanden. Därför är promptern ett måste. Kompilationen nedan bevisar att Obama egentligen inte är en lämplig världsledare.

Orsaken till denna artikel: “Pentagon 2008 study claims Putin has Asperger’s syndrome”

Text: NewsVoice