Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Okänd man tog barn på dagis i Skärholmen – Stockholm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Skärholmen karta

NewsVoice kan rapportera att ett barn bortförts av en främmande man som lockade med sig en femårig pojke från ett dagis i Skärholmen Centrum under fredagseftermiddagen. Mamman till barnen har fått hjälp av väktare som visat videoupptagning från Skärholmens tunnelbanestation.

Publicerad: kl 16:45, 20 feb 2015

Händelsen återberättas av vittnen i tunnelbanan där den förtvivlade kvinnan och hennes man fick hjälp av väktarpersonal.

Den främmande mannen som tog barnet lyckades få med sig pojken genom att locka med glass. NewsVoice vet inte vilken förskola som är ansvarig för situationen. Enligt reglerna har dagispersonal fullt ansvar ända till dess att föräldrarna infinner sig vid förskolan. Det betyder att förskolans säkerhetsrutiner har felat.

Informationen är knapphändig och inget annat media har ännu publicerat något om händelsen. NewsVoice reserverar sig för att viss information i denna nyhet kan vara felaktig.

Vet du något mer kontakta NewsVoice.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Skärholmen