Okänd man tog barn på dagis i Skärholmen – Stockholm

publicerad 20 februari 2015
- av NewsVoice

Skärholmen karta

NewsVoice kan rapportera att ett barn bortförts av en främmande man som lockade med sig en femårig pojke från ett dagis i Skärholmen Centrum under fredagseftermiddagen. Mamman till barnen har fått hjälp av väktare som visat videoupptagning från Skärholmens tunnelbanestation.

Publicerad: kl 16:45, 20 feb 2015

Händelsen återberättas av vittnen i tunnelbanan där den förtvivlade kvinnan och hennes man fick hjälp av väktarpersonal.

Den främmande mannen som tog barnet lyckades få med sig pojken genom att locka med glass. NewsVoice vet inte vilken förskola som är ansvarig för situationen. Enligt reglerna har dagispersonal fullt ansvar ända till dess att föräldrarna infinner sig vid förskolan. Det betyder att förskolans säkerhetsrutiner har felat.

Informationen är knapphändig och inget annat media har ännu publicerat något om händelsen. NewsVoice reserverar sig för att viss information i denna nyhet kan vara felaktig.

Vet du något mer kontakta NewsVoice.

Text: NewsVoice