Redaktören Gordon Duff på Veterans Today medger att 40% i tidningen är falsk information

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Redaktören Gordon Duff medgav 2012 att en stor portion av innehållet på Veterans Today är desinformation. Han menar att det är nödvändigt för att överleva fysiskt som redaktör och för att få ut sann information.

“Även vi [Veterans Today] har kidnappats”… “Och vet du vad? Vem säger att jag har rätt? Ungefär 30% av vad som finns på Veterans Today är [ohörbart] falskt. Ungefär 40% av vad jag skriver, är åtminstone delvis, medvetet falskt, för om jag inte skrev falsk information skulle jag inte leva”… “Jag måste helt enkelt göra så. Allt jag skriver, skriver jag mellan raderna”.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq