Sexvalent barnvaccin kommer sannolikt till Sverige – Men är de säkra och kan vi lita på Sanofi?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Vaccin - Crestock.comDEBATT. Jonas Sandstedt på LäkemedelsVärlden skriver att det sexvalenta barnvaccinet Hexyon från Sanofi bör passa in i svenskt vaccinationsschema, men är vaccinet säkert med tanke på att pentavalenta vaccin visat sig vara skadliga och hur mycket kan vi lita på Sanofi som anklagats och fällts för bedrägerier?

Text: Torbjörn Sassersson | Foto: Crestock.com

Sandstedt förklarar att det Europeiska läkemedelsverkets rådgivande kommitté, CHMP, nu anser att barnvaccinet Hexyon från Sanopfi kan ges till barn som en primärvaccination vid tre och fem månaders ålder samt som en booster-dos vid 12 månader.

Jonas Sandstedt nämner inte i sin artikel något om riskerna med att utsätta spädbarn för så många som 6 smittämnen på en gång. Injicering med femvalenta (pentavalenta) vaccin har visat sig vara mycket skadliga för de barn som reagerat negativt. Det handlar om dödsfall.

Japan avbröt 2011 massvaccineringar med Prevenar-vaccinet som tillverkas av det amerikanska företaget Pfizer och ActHIB-vaccinet från det franska läkemedelsföretaget Sanofi. Upp till 1,5 miljoner barn i Japan hade vaccinerats. Fyra barn dog inom tre dagar efter att de vaccinerats, skriver finska Yle. Barnen var under två år gamla.

ArcanumSkolan 2024

The Office of Medical & Scientific Justice (OMSJ) är en privat utredningsbyrå i Kalifornien som specialiserat sig på att utreda medicinska bedrägerier skriver om hur hälsomyndigheterna i Indien efter 54 dödsfall erkände att några av dessa dödsfall kunde härledas till ett vaccin. De hade injicerats med ett pentavalent vaccin.

“Reports indicate that an increasing number of mostly infants are dying not long after receiving the controversial jab, which is said to trigger an immune response to five different diseases in a single vaccine.” / Natural News

Vaxtruth rapporterade 2013 att minst 26 barn dog, men långt fler skadats, efter att de vaccinerats med det pentavalenta vaccinet Quinvaxem. Medier rapporterade att barnen fick kraftiga reaktioner som feber, kräkningar och hudproblem.

I Läkemedelsboken 2014 framgår det till och md att det saknas vetenskapliga bevis för att vaccin fungerar.

LäkemedelsVärlden har konstant undvikit att ta upp frågan om riskerna för svensk vård med att göra affärer med läkemedelsbolag involverade i återkommande och organiserad kriminalitet. 

Text: Torbjörn Sassersson

Artiklar om Sanofi

Law 360:  Sanofi Accused Of Fraud In Clinical Trial Of Drug

FCPA Blog: Sanofi fined €28 million in Germany, two former salesmen convicted

Journalism in the Public Interest: Big Pharma’s Big Fines (Sanofi)

Outsourcing-pharma.com: Sanofi slammed by FDA over failure to act on Ketek fraud

NewsVoice: Inte bara GSK mutanklagas i Kina – Nu även Sanofi

NewsVoice: Studie: 18 av 20 av världens största läkemedelsföretag involverade i brottslighet

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Här kommer en länk till Sanofis produktinformation rörande Hexyon. Varför används formaldehyd under produktionsprocessen då ämnet är både allergi- som cancerframkallande och används som bekämpningsmedel, desinficerings- och konserverings- medel.

  “The vaccine may contain traces of glutaraldehyde, formaldehyde, neomycin, streptomycin and polymyxin B which are used during the manufacturing process”

  http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/002796/WC500145758.pdf

 • Det är så kriminellt att spruta in främmande saker via nål i bebisar och små barn. Det skadar dom, de blir aldrig sig själva igen. Ett vaccinerat barn är skadat för livet.

  Jag fikade förra året… och vid bordet satt en kvinna. Vi pratade lite och kom in på vaccinationer. Jag blev så glad då hon berättade att hon hade åtta barnbarn och inget av dom hade fått en enda spruta. Det var fantastiskt att höra. De var alla genomfriska.

  Jag känner andra, på lite håll, en familj har tre barn, de är aldrig sjuka, utan strålar av hälsa. Flickorna studsar… med rosor på kinderna. Det är så långt borta från det andra tycker att det är inget konstigt – allergier, astma, damp… olika symptom och sjukdomar – det finns inte hos dessa barn – de är friska tack vara ansvarsfulla föräldrar som inte bidragit till de fasansfulla övergreppen med vaccinationer.

  Sanofi är ute och propagerar för vaccinationer, ihop med yoga, spa, wellness och mums mums…. Varberg på tur, sedan verkar det vara Malmö:
  http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=1955

  stor skillnad på vad Sanofi skriver, och tex artikel på naturalnews:

  Osakliga uppgifter av Kalla fakta
  http://www.spmsd.se/pressrum/nyhetsarkiv/2013/04/osakliga-uppgifter-av-kalla-fakta

  Japan halts vaccines from Pfizer, Sanofi after deaths of four children
  Learn more: http://www.naturalnews.com/031616_vaccines_Japan.html

 • Skulle ni frivilligt ge till era barn något av följande ämnen?

  Nerv och cellgift = Aluminium

  Cancerframkallande = Formaldehyd

  Organiska föreningar av kvicksilver så som = Thimerosal

  Eller en rejäl portion genetiskt förändrade = Mikroorganismer som är odlade på embryo celler eller miggmos

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *