VT: Putin hotar USA med att släppa bevis som visar USA:s inblandning i WTC 911 – Obekräftat

16

VT-Putin-WTC-911Enligt en artikel i Veterans Today (VT) hotar ryska Pravda att de ska släppa bevis som avslöjar amerikansk inblandning i en kontrollerad sprängning av World Trade Center den 11 september 2001. Bevisen ska inkludera satellitbilder, enligt VT som hade en av sina redaktörer på besök i Moskva den 7 februari 2015. Denne ska ha fått underlag.

Reservation: “Redaktören Gordon Duff på Veterans Today medger att 30% i tidningen är falsk information” 

Enligt historien som inte kan verifieras av NewsVoice ska utspelet vara resultatet av den mycket ansträngda relationen mellan USA och Ryssland, en allvarlig situation som till och med fått den tidigare ryska fd presidenten Gorbachev att varna för att USA kan starta ett direkt krig med Ryssland inom en nära framtid.

Enligt den text som VT fått i Moskva kan nuläget utgöra lugnet före stormen.

Putin is going to hit once, but he’s going to hit hard. Russia is preparing the release of evidence of the involvement of the US government and intelligence services in the September 11 attacks.

Listan på bevis som påstås kunna läggas på bordet innehåller ryska satellitbilder och andra bevis som bortom allt tvivel kommer att klargöra USA:s inblandning i terrordådet i New York. Enligt artikeln i VT ska dådet ha utförts av en av USA:s “proxys” dvs ett “ombud” så att terrorattacken såg ut att komma utifrån, från en utomstående terrororganisation.

Artikeln fortsätter med att påstå att syftet med terrordådet var att bana väg för de amerikanska oljebolagens intressen i Mellanöstern.

De nya påstådda bevisen ska vara så övertygande att den officiella 911-kommissionens rapport kan förkastas. Att USA inte tvekar att genomföra false flag-operationer mot sitt eget folk när de ekonomiska och militära intressena är tillräckligt stora i andra länder kommer att vara förödande för landets regering.

If successful, the consequences of Putin’s tactics would expose the US government’s secret terrorist policies. The government’s credibility will be undermined and should bring about mass protests in the cities leading to an uprising, according to American analysts.

Enligt artikeln i VT kan ett avslöjande innebära att det amerikanska folket skapar nationell osämja och uppror inom USA:s gränser mot Obama. USA:s självpåtagna roll som världsledare mot den internationella terrorismen kommer att kollapsa om folket i världen inser att USA i själva verket genomför statsterrorism.

NewsVoice kommentar

Även om denna historia inte är sann är blotta idén att andra underrättelsetjänster i världen när som helst och rent hypotetiskt kan släppa information om WTC 911 förödande för den amerikanska imperialistiska framfarten i världen.

Den tidigare italienska premiärministern Francesco Cossiga (1928-2011) ska ha uttalat att det är allmänt känt inom underrättelsetjänstvärlden att den israeliska underrättelsetjänsten Moussad låg bakom WTC 911.

Cossiga var Italiens premiärminister 1979-1980 och Italiens president 1985–1992. Han var även professor i juridik vid University of Sassari.

Francesco Cossiga

“All the [intelligence services] of America and Europe know well that the disastrous attack has been planned and realized from the Mossad…” … “in order to put under accusation the Arabic countries and in order to induce the western powers to take part … in Iraq [and] Afghanistan.” / The Weekly Intercept

Reservation: NewsVoice kan inte bekräfta dessa påståenden, varken det som framförts av Veterans Today eller The Weekly Intercept. Själva idén att underrättelsetjänster i världen har kännedom om eller till och med bevis för viken part som låg bakom och genomförde terrordådet den 11 september 2001 är dock gastkramande och tanken blir allt mer förtätad nu när Ryssland riskerar att militärt angripas av ett allt mer bullrigt USA.

Text och analys: Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
16 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Red
Red
Gäst
13 februari 2015 kl 18:33

Jag tror vi avslutar diskussionen som glidit in på spekulationer om flygplanen. Artikeln handlar inte om det så jag avslutar diskussionen i egenskap av artikelförfattare. / red

castoropollux
Gäst
13 februari 2015 kl 12:26

Få se nu. Flyger det in ett med bensin fullastat plan i en fastighet sprids den bensinen med en fart och ett tryck ingen kan värja sig mot. Av träffytan att döma på flera våningsplan. Alla som träffas av denna flygbensin, brinnande eller inte, sliter givetvis av sig kläderna inför risken att kläderna skall börja brinna. Judy Wood drar slutsatser om vad som hänt utifrån intrycket av att flertalet av de som hoppar inga kläder har på sig. De flesta andra som kommer ut ur trapporna till bägge tornen saknar inte kläder. Det borde de göra med tanke på Judy Woods teser, antydningar och konklusioner, så väl underbyggda av hennes utbildningar och närmast klockrena övertygelse. Åklagare Kwast och Judy Wood skulle gjort underverk i diverse katastrofutredningar.. De skyldiga skulle även där gå fria som vi nu se.. Förintelseteorin skrämmer givetvis och har den egentligen något annat syfte än än förstärka skräcken av “bomben”, hotet och den synnerligen tvivelaktiga maktens metoder eller dess brist på betänkligheter. Judy Wood är knappast intresserad av sanningen utan att sprida skräck och rädsla inför en totalitär makt.. Ränderna går inte ens efter 2000 år ur.. @ivanbjörn. “Vi som civilisation är på randen av den värsta utveckling där hot, vapen, lögner och spelande med människoliv likt ett schackbräde är vardagen. Det enda som räknas är pengar. De mesta pengar tjänar man på krig och förslavning av länder. Detta är höjden av vår teknik och vårt förhållande till livet. Den moderna teknomänniskans största framgång. Detta händer för att vårt medvetande och de tekniska framgångarna är olika utvecklade. Om ni inte tror mig lyssna på Mikael Tellinger, Credo Mutwa eller David Icke” Vad om inte krig och förintelse måste omgärda en utveckling som enbart bygger på maximal vinst. Uppgång och fall är blott parenteser i en ekvation man ser mest vinning i och kriget sopar givetvis igen de flesta spår.. Bestående trygghet har alltid varit ett hot mot överhettade vinst- och makt-intressen. Vi kan vara säkra på att man gör allt för att elda upp hoten och skrämselbeskrivningarna så att snart sagt vilken politik som helst kan rättfärdigas. Reinfeldt o Co är blygsamma, men förskräckande deterministiska i sin politiska ovilja till större delen av befolkningen… R hållning som passiv inför den ryska björnen är bara ett spel för galleriet viss om att hotpropagandan ska göra sitt. Han vill tvinga befolkningen att välja och hjälper givetvis till med att… Read more »

castoropollux
Gäst
12 februari 2015 kl 14:09

Bara det faktum att dessa plan kunde flyga omkring i världens mest övervakade luftrum civilt och militärt gör detta till en makaber inhemsk cirkus. Till de bidrar flera märkliga faktum. Att FEMA samma dag håller övningar om just terrorangrepp med temat flygplan som flugit in i wtc. Att de stridsflygplan som normalt skulle finnas startklara inom några minuter så fort något civilflyg avvek det minsta från luftkorridorerna befann sig långt borta är ingen slump. Här flög civila plan under mer än 30 minuter ur kurs. Lämnade radargränserna för civilflyg och slog av sina transpondrar. För militär radar skulle de fortfarande vara synliga.. Detta scenario skulle alltså vara planerat och orkestrerat i en grotta i Afghanistan?

Så det militärindustriella komplexet står där med byxorna nere… De är själva inblandade i bedrägliga planer även på hemmaplan.. Eller som de säger “over there”. Whats New?

ivanbjorn
Gäst
Reply to  castoropollux
12 februari 2015 kl 18:56

Det fanns inga plan.

Stefan Frankel
Stefan Frankel
Gäst
Reply to  ivanbjorn
12 februari 2015 kl 19:13

Det är mycket möjligt att du har rätt, att det fanns inga plan. Det finns dock många vittnesmål om att det fanns plan. Tror du att det var hologram eller en kombination av hologram och datoranimation?

ivanbjorn
Gäst
Reply to  Stefan Frankel
13 februari 2015 kl 09:11

De flesta vittnesmål kom från mutade tidningsmän, eller utplacerade agenter. Det finns gott om material på internet som visar på att plan kan man utesluta,

Stefan Frankel
Stefan Frankel
Gäst
Reply to  Stefan Frankel
13 februari 2015 kl 15:18

Med all respekt för dina intressanta synpunkter Ivanbjorn, om du också kan svara på mina frågor så vore jag tacksam. Min uppfattning är den att vissa, rätt många, som jag förmodar inte är mutade, har sett flygplan flyga in i tornen. Rätt många har inte sett flygplan flyga in i tornen, utan talar om ljudbilder istället. En pilot med efternamnet Lear menar att det var hologram som på något sätt projicerade de rörliga flygplanen. Vad det gäller videofilmerna så är det ju uppenbart att det i vissa fall rör sig om dataanimation och/eller hologram. Vad är din uppfattning?

castoropollux
Reply to  ivanbjorn
13 februari 2015 kl 00:07

@ivanbjörn
Det fanns betydligt fler flygplansdelar vid wtc än pentagon där de flesta verkade utebli.

Planet som störtade , sköts ner, lämnade inga spår av vare sig delar, passagerares kroppar eller persedlar, utom en krater. En effektivare brand än denna har aldrig skådats..

ivanbjorn
Gäst
Reply to  castoropollux
13 februari 2015 kl 09:33

OK om du såg flygplansdelar vid WTC så är det nog så för dig – din sanning.

Jag är av en annan åsikt om detta. Det fanns inga plan. Mig tog det 11 år att förstå detta. Allt är en regisserad lögn och en mega ritual för att paralysera världen. Jag rekommenderar att börja med dr. Judy Wood. http://pernordgren.com/artiklar/wtc/911where-did-the-towers-go/

Det finns andra föredrag som handlar om mega ritual, byggnaderna runt om är byggda med den heliga geometri och tvillingar representerar pelare med Salomos tempel. Detta är en bra föreläsare: https://www.youtube.com/watch?v=zpQcQmUN0uM

Idag talas det om att Ryssland är hot – med två baser utanför Ryssland.
USA som terroriserar världen med 100 tals baser i världen ser man inte som ett hot. Detta är enkelt. Bush sa på sin tid att den som inte är med oss är med terroristerna. Sverige är med Amerika mot resten av världen! Det armod som finns i världen är Sverige ansvarig för tillsammans med andra länder under USAs paraply.

Nu har jag sagt min åsikt och detta det tog mig tid att komma fram till. Ridån av lögner är alldeles för stor och bred. Här finns en annan människas vittnesbörd: http://ivansbj.blogspot.se/2015/01/lakarveteran-lamnar-tillbaka-sina.html

Vi som civilisation är på randen av den värsta utveckling där hot, vapen, lögner och spelande med människoliv likt ett schackbräde är vardagen. Det enda som räknas är pengar. De mesta pengar tjänar man på krig och förslavning av länder. Detta är höjden av vår teknik och vårt förhållande till livet. Den moderna teknomänniskans största framgång. Detta händer för att vårt medvetande och de tekniska framgångarna är olika utvecklade. Om ni inte tror mig lyssna på Mikael Tellinger, Credo Mutwa eller David Icke

Micke
Micke
Gäst
Reply to  castoropollux
13 februari 2015 kl 12:32

Pentagon crashen var aerodynamiskt omöjligt, ett sådand “flygplan” kan omöjligt i den hastigheten flyga så nära marken. Enbart en crash kan ske, inte en flygning som bilderna “visar”, efter dem har redigerats efter planet hade “filmats” av den enda sensorn som vid dagen också var den enda som var aktiv, skumt.

InPeace
InPeace
Gäst
12 februari 2015 kl 13:47

Både VT och Pravda skall man ta med en “stor skopa salt”. Även om det nu skulle vara sant, så skulle dessa satellitbevis omgående klassas som manipulerade och för det tredje så har det gått så lång tid sedan händelsen att folk inte längre bryr sig i samma utsträckning.

Redan då när building 7 rasade, både ju folk i allmänhet reagerat och skapt opinion, men inget hände… Räcker att man har grundläggande fysikkunskaper, (vilket de flesta har) att inse att building 7 var en kontrollerad sprängning.

Dock är det spännande precis som newsvoice skriver om underrättelsetjänsterna informationskrig i de oroshärdarna som råder i världen. Man skall i sedvanlig ordning vara stark kritisk och ifrågasättande till information som släpps via mainstream och alternativmedia, man skall alltid ta in information från flera håll/kanaler och på sätt kan man bilda sig en egen uppfattning, likt på samma sätt som underrättelsetjänsterna jobbar… 🙂

Min högst personliga analys är att det antagligen “smäller” till nu år 2015/2016.

castoropollux
Reply to  InPeace
12 februari 2015 kl 21:09

Hur då inget hände? Vittnen försvann, dog, ändrade sig osv under vad vi förstå måste vara påtryckningar, repressalier, hot… Corporate US såg till att ingen vågade säga eller göra något mot den officiella förklaringen.

InPeace
InPeace
Gäst
Reply to  castoropollux
12 februari 2015 kl 22:43

Ja men den stora folkmassan, alltså allmänheten generellt har ju inte brytt sig, eller hur?

castoropollux
Reply to  InPeace
13 februari 2015 kl 00:02

Just det svaret är det sista som känns naturligt. De som brytt sig har hånats och förpassats till dårskapens domäner. De flesta ur massan hatar muslimer för att de fått förklarat för sig hur och varför de ska hata muslimer. Ignoransen till den egentliga sanningen ligger ju att de flesta är nöjda med den officiella förklaring som getts. Till den gruppens dilemma är ju att de saknar utbildning och hyser ett vanligtvis stort förakt för just kunskap, eftersom de aldrig själva kunnat eller fått möjligheten att lära. Därför blir knappast den officiella förklaringens brister ifrågasatt. Sedan kan vi undra om de flesta ens vågar tro att den officiella förklaringen har så stora brister att den är genomfalsk. Visst är akademikerna mycket kloka i sina beskrivningar av hur omöjlig den officiella förklaringen är, men till syvende och sist är nog de flesta rädda. Förmodligen skall vi tro att det ingår i den makabra kalkylen. Den makthavare som är så fräck måste också skapa en djupare rädsla för vad som kan drabba individen om de ifrågasätter den rådande ordningen. Nere på marknivå kan vi ju se hur polisen i UK (?) och företag, även Svenska registrerade fackligt aktiva för att därmed se till att de ingen anställning fick.. Kunskap och bildning utbredd bland en befolkning är förtryckets värsta fiende och dit hör väl en gryende fascism underblåst av tex sd till att bekämpa den rättmätiga kritiken och protesterna mot statligt finansierat våld, krig osv… Det här är landet som ägnat sig åt krig, som fortfarande har dödsstraff i flera delstater. Det här är landet där antingen FBI eller någon annan slår in din dörr och du kan vanligtvis inte komma ur den knipan utan en helvetes massa pengar och om ens då. Det råder givetvis en slags åsiktsfrihet, men ve den som inte håller sig i fåran. Visst är den bred men som sagt den har också gränser. Brytt sig har nog många, men det innebär också en risk att uttrycka sin mening. Det gör det säkert också här. Du drabbas snart av yrkesförbud där om du säger något som inte passar de starka intressena. I de flesta fall i det tysta. I andra helt öppet för att skrämma och dominera. Se hur Hollywood drabbade Javier Barden och Penelope Cruz med yrkesförbud för att de kallade Israels senaste försvarsanfall på Gaza för folkmord. De flesta är rädda med tanke på vad de… Read more »

JR
JR
Gäst
12 februari 2015 kl 11:46

Vladimir Putin är en schackspelare. När någonting läcker ut i förväg så är det bara ett drag i en serie av avslöjanden.