VT: Putin hotar USA med att släppa bevis som visar USA:s inblandning i WTC 911 – Obekräftat

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 12 februari 2015
- Torbjörn Sassersson

VT-Putin-WTC-911Enligt en artikel i Veterans Today (VT) hotar ryska Pravda att de ska släppa bevis som avslöjar amerikansk inblandning i en kontrollerad sprängning av World Trade Center den 11 september 2001. Bevisen ska inkludera satellitbilder, enligt VT som hade en av sina redaktörer på besök i Moskva den 7 februari 2015. Denne ska ha fått underlag.

Reservation: “Redaktören Gordon Duff på Veterans Today medger att 30% i tidningen är falsk information” 

Enligt historien som inte kan verifieras av NewsVoice ska utspelet vara resultatet av den mycket ansträngda relationen mellan USA och Ryssland, en allvarlig situation som till och med fått den tidigare ryska fd presidenten Gorbachev att varna för att USA kan starta ett direkt krig med Ryssland inom en nära framtid.

Enligt den text som VT fått i Moskva kan nuläget utgöra lugnet före stormen.

Putin is going to hit once, but he’s going to hit hard. Russia is preparing the release of evidence of the involvement of the US government and intelligence services in the September 11 attacks.

Listan på bevis som påstås kunna läggas på bordet innehåller ryska satellitbilder och andra bevis som bortom allt tvivel kommer att klargöra USA:s inblandning i terrordådet i New York. Enligt artikeln i VT ska dådet ha utförts av en av USA:s “proxys” dvs ett “ombud” så att terrorattacken såg ut att komma utifrån, från en utomstående terrororganisation.

Artikeln fortsätter med att påstå att syftet med terrordådet var att bana väg för de amerikanska oljebolagens intressen i Mellanöstern.

De nya påstådda bevisen ska vara så övertygande att den officiella 911-kommissionens rapport kan förkastas. Att USA inte tvekar att genomföra false flag-operationer mot sitt eget folk när de ekonomiska och militära intressena är tillräckligt stora i andra länder kommer att vara förödande för landets regering.

If successful, the consequences of Putin’s tactics would expose the US government’s secret terrorist policies. The government’s credibility will be undermined and should bring about mass protests in the cities leading to an uprising, according to American analysts.

Enligt artikeln i VT kan ett avslöjande innebära att det amerikanska folket skapar nationell osämja och uppror inom USA:s gränser mot Obama. USA:s självpåtagna roll som världsledare mot den internationella terrorismen kommer att kollapsa om folket i världen inser att USA i själva verket genomför statsterrorism.

NewsVoice kommentar

Även om denna historia inte är sann är blotta idén att andra underrättelsetjänster i världen när som helst och rent hypotetiskt kan släppa information om WTC 911 förödande för den amerikanska imperialistiska framfarten i världen.

Den tidigare italienska premiärministern Francesco Cossiga (1928-2011) ska ha uttalat att det är allmänt känt inom underrättelsetjänstvärlden att den israeliska underrättelsetjänsten Moussad låg bakom WTC 911.

Cossiga var Italiens premiärminister 1979-1980 och Italiens president 1985–1992. Han var även professor i juridik vid University of Sassari.

Francesco Cossiga

“All the [intelligence services] of America and Europe know well that the disastrous attack has been planned and realized from the Mossad…” … “in order to put under accusation the Arabic countries and in order to induce the western powers to take part … in Iraq [and] Afghanistan.” / The Weekly Intercept

Reservation: NewsVoice kan inte bekräfta dessa påståenden, varken det som framförts av Veterans Today eller The Weekly Intercept. Själva idén att underrättelsetjänster i världen har kännedom om eller till och med bevis för viken part som låg bakom och genomförde terrordådet den 11 september 2001 är dock gastkramande och tanken blir allt mer förtätad nu när Ryssland riskerar att militärt angripas av ett allt mer bullrigt USA.

Text och analys: Torbjörn Sassersson

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq