Debatt på Publicistklubben om Public service – mars 2015

1
239

SR.se. Måndagen den 2 mars 2015 deltog Sveriges Radios vd Cilla Benkö och Sveriges Televisions vd Hanna Stjärne i en debatt på Publicistklubben i Stockholm om framtiden för public service.

”PK-debatt livesändes kan ses i efterhand här. Kvällen inleddes med en intervju med PO Ola Sigvardsson. Därefter ägde debatten ”Public service – vad får det kosta?” rum och i panelen medverkade förutom Benkö och Stj’ärnepanelen medverkar förutom Benkö och Stjärne även Leif Pagrotsky (S), fd kulturminister, och Mats Johansson (M), kolumnist i SvD och Medievärlden”, skriver SR på sin hemsida.

Källa: Sverigesradio.se


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Utan att ha sett debatten gissar jag att dom talar i termer av pengar.
    Frågan borde istället vara hur mycket lögner och anglosaxisk propaganda är svenska folket beredda att ”frivilligt” betala för.
    Jag har hört många som redan kräkts upp det som serverats och som numera väljer andra
    medier. Trots detta är några av dom beredda att betala licens för exvis program som ”Biss och Kajs”. Detta för att barnen skall få lite ursvensk kultur.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här