Lobbyisten dr Patrick Moore säger att Monsantos Roundup är säkert att dricka, men vägrar ta en slurk

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 mars 2015
- NewsVoice redaktion

Dr Patrick Moore som tidigare var en Greenpeace-aktivist som blev lobbyist för GMO-företaget Monsanto hävdar att Monsantos bekämpningsmedel som innehåller glyfosat (Roundup) är helt säkert att dricka för människor, men när han uppmanas att smaka så vägrar han. “Jag är inte en idiot”, säger han. När intervjuaren insisterar att han ska dricka bekämpningsmedlet blir Patrick Moore upprörd och avbryter intervjun med orden: “You are a complete jerk”.

Källa: LiveLeak.com [http://www.liveleak.com/ll_embed?f=0548aa5f5b67]


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tusentals bönder i Indien har begått självmord genom att dricka Roundup. Jag har läst det någonstans i nyheter, kanske på den här sajten

 • ALLA fritänkande organisationer infiltreras, men av olika anledningar.

  Antingen vill man ha insider info, eller så vill man smutskasta och förstöra inifrån genom att skapa friktion och osämja.

  Patrick Moore var en klassisk infiltratör.

  • Riksdagen är kanske ett skrämmande exempel. lobbyisterna har svängdörrar till folkstyret? Det är rena fältslagen mot den fria viljan och valet. Om valboskap är epitetet väljarkåren ibland drabbas av så verkar inte bara broilern vara en föredragen existens utan semin kunna befrukta snart sagt vem och vad som helst. Förädling kanske det kallas men resultaten ser ut som förhärdning. Ökenlandskapet ramar in de främmande existenserna där de själva och eventuella affärspartners befolkar oaserna, med oanade förmåner.. Det ser ut som rena bestickningen och beskickningen..

   Frikyrkorna i US blev snart för alla krig. Pastorerna förlustade sig med någon som åtminstone påminde om gud. Sedan poppade dödslägren upp i Sydamerikas djungler, vad ska man tro.. Livet, tryggheten och kärleken är tydligen ett fruktansvärt hot emot krigen, girigheten och makten..

   Vi fick U. Ekman på halsen som påstod sig varit kommunist och sedan blivit frälst..!? Oh gud vad det prasslade om fickorna.. Den som kunnat tyda tungotalet hade inte blivit ett dugg förvånad.. U.E. såg sig senast tvungen att konvertera och hade alltså inte funnit eller kommit överens med gud i sin egen kyrka. Det liknar ett underkännande av sin egen mångåriga verksamhet, men det kan man inte tro. No Satisfaction?

   I modern tid visar sig en radikal Islamistledare i en kyrka UK ha en dotter som dansar på strippklubb..? Denne ledare är inte mindre avklädd än de som framträdde i Satansverserna. Qui Bono? Boskapstanken går igen och så fyller man kvoterna för önskad terror.. Hemska tanke, att allt bara är ett intrikat spel för galleriet till försvar för krigets existens, hotbilderna, rättfärdigande och motivation.

 • Minns hormoslyr av BT kemi på 1960-talet. Bekämpningsmedel för ogräs i banvallar bl.a. Chefen den danske direktör Lars Foss för BT kemi, drack det i ett debatt program i TV 1975. Hur gick det för honom? Se här:
  http://www.faktoider.nu/hormoslyr.html
  Det fanns också en koppling mellan BT Kemi och det avlövningsmedel som användes i Vietnamkriget, Agent Orange.
  Hormoslyr förbjöds på 1970-talet.

 • Fd Greenpeace aktivist ?
  Jag hoppas att alla aktivisterna i Greenpeace inte är som denne Moore. Vilken tilltro kan man då ha till den organisationen?
  Man tar sig för pannan.

  • Eiwa, I hope you will find me as “good” ex-Greenpeace activist as I keep posting about Fukushima. There are many like me, but sadly we see people like Mr. Moore sometime.

   Mr. Moore discouraged many when he turned to pro-nuclear many years ago. Now, he’s Monsanto man too. And, this video can tell something about him.

   I used this video to teach my kids “never lie”…

 • Det här stärker inte precis Monsantos varumärke. Har de inget annat att komma med än hätska utfall mot de som vill pröva en lättsinnig, helt ovetenskaplig och ologisk argumentation?

 • Skulle det vara en fjäder i hatten att kalla sig fd Greenpeace-aktivist och jobba för Monsanto? Lobbytomin fungerar.. Förväntningarna på målgrupperna sjunker till katastrofala nivåer..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *