Lobbyisten dr Patrick Moore säger att Monsantos Roundup är säkert att dricka, men vägrar ta en slurk

11

Dr Patrick Moore som tidigare var en Greenpeace-aktivist som blev lobbyist för GMO-företaget Monsanto hävdar att Monsantos bekämpningsmedel som innehåller glyfosat (Roundup) är helt säkert att dricka för människor, men när han uppmanas att smaka så vägrar han. “Jag är inte en idiot”, säger han. När intervjuaren insisterar att han ska dricka bekämpningsmedlet blir Patrick Moore upprörd och avbryter intervjun med orden: “You are a complete jerk”.

Källa: LiveLeak.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Monika Danielsson
Monika Danielsson
Gäst
26 maj 2015 kl 21:11

Tusentals bönder i Indien har begått självmord genom att dricka Roundup. Jag har läst det någonstans i nyheter, kanske på den här sajten

Red
Red
Gäst
1 april 2015 kl 10:05

Jag kan rekommendera denna bok som handlar om hur företagsvärlden infiltrerar miljörörelsen. Det är vanligt enligt bokens författare.
http://astore.amazon.co.uk/news00-21/detail/0745331858

Exposurenow
Exposurenow
Gäst
1 april 2015 kl 08:54

ALLA fritänkande organisationer infiltreras, men av olika anledningar.

Antingen vill man ha insider info, eller så vill man smutskasta och förstöra inifrån genom att skapa friktion och osämja.

Patrick Moore var en klassisk infiltratör.

Red
Red
Gäst
Reply to  Exposurenow
1 april 2015 kl 10:07

Partiet Enhet råkade förmodligen nyligen ut för detta….

castoropollux
Reply to  Exposurenow
1 april 2015 kl 12:59

Riksdagen är kanske ett skrämmande exempel. lobbyisterna har svängdörrar till folkstyret? Det är rena fältslagen mot den fria viljan och valet. Om valboskap är epitetet väljarkåren ibland drabbas av så verkar inte bara broilern vara en föredragen existens utan semin kunna befrukta snart sagt vem och vad som helst. Förädling kanske det kallas men resultaten ser ut som förhärdning. Ökenlandskapet ramar in de främmande existenserna där de själva och eventuella affärspartners befolkar oaserna, med oanade förmåner.. Det ser ut som rena bestickningen och beskickningen..

Frikyrkorna i US blev snart för alla krig. Pastorerna förlustade sig med någon som åtminstone påminde om gud. Sedan poppade dödslägren upp i Sydamerikas djungler, vad ska man tro.. Livet, tryggheten och kärleken är tydligen ett fruktansvärt hot emot krigen, girigheten och makten..

Vi fick U. Ekman på halsen som påstod sig varit kommunist och sedan blivit frälst..!? Oh gud vad det prasslade om fickorna.. Den som kunnat tyda tungotalet hade inte blivit ett dugg förvånad.. U.E. såg sig senast tvungen att konvertera och hade alltså inte funnit eller kommit överens med gud i sin egen kyrka. Det liknar ett underkännande av sin egen mångåriga verksamhet, men det kan man inte tro. No Satisfaction?

I modern tid visar sig en radikal Islamistledare i en kyrka UK ha en dotter som dansar på strippklubb..? Denne ledare är inte mindre avklädd än de som framträdde i Satansverserna. Qui Bono? Boskapstanken går igen och så fyller man kvoterna för önskad terror.. Hemska tanke, att allt bara är ett intrikat spel för galleriet till försvar för krigets existens, hotbilderna, rättfärdigande och motivation.

ruben
ruben
Gäst
31 mars 2015 kl 23:14

Minns hormoslyr av BT kemi på 1960-talet. Bekämpningsmedel för ogräs i banvallar bl.a. Chefen den danske direktör Lars Foss för BT kemi, drack det i ett debatt program i TV 1975. Hur gick det för honom? Se här:
http://www.faktoider.nu/hormoslyr.html
Det fanns också en koppling mellan BT Kemi och det avlövningsmedel som användes i Vietnamkriget, Agent Orange.
Hormoslyr förbjöds på 1970-talet.

Abbe
Abbe
Gäst
31 mars 2015 kl 18:25

Kan vara en Amerikansk Dan Larhammar (VoF). Man uppför sig lika hjärndött där som här.

Eiwa
Eiwa
Gäst
31 mars 2015 kl 14:52

Fd Greenpeace aktivist ?
Jag hoppas att alla aktivisterna i Greenpeace inte är som denne Moore. Vilken tilltro kan man då ha till den organisationen?
Man tar sig för pannan.

Toru Bové
Toru Bové
Gäst
Reply to  Eiwa
31 mars 2015 kl 18:59

Eiwa, I hope you will find me as “good” ex-Greenpeace activist as I keep posting about Fukushima. There are many like me, but sadly we see people like Mr. Moore sometime.

Mr. Moore discouraged many when he turned to pro-nuclear many years ago. Now, he’s Monsanto man too. And, this video can tell something about him.

I used this video to teach my kids “never lie”…

Birgitta
Birgitta
Gäst
31 mars 2015 kl 12:43

Det här stärker inte precis Monsantos varumärke. Har de inget annat att komma med än hätska utfall mot de som vill pröva en lättsinnig, helt ovetenskaplig och ologisk argumentation?

castoropollux
Gäst
31 mars 2015 kl 11:17

Skulle det vara en fjäder i hatten att kalla sig fd Greenpeace-aktivist och jobba för Monsanto? Lobbytomin fungerar.. Förväntningarna på målgrupperna sjunker till katastrofala nivåer..