TV-mediernas ständiga problem med att hitta vettiga nyheter

2

HUMOR. Onion TV driver med TV-mediernas ständiga problem med att finna vettiga nyheter att rapportera om. När de inte hittar några vettiga nyheter att förmedla skapar medier ofta historier som ofta helt saknar nyhetsvärde eller är av ringa allmänintresse.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Claes Hallgren
Claes Hallgren
Gäst
9 mars 2015 kl 10:29

Jag drar mig till minnes en historia som min, far berättade för mig. Detta hände på 50-talet, då han, var anställd i tryckeriet på en kvällstidning i Göteborg. Händelsevis följde han med en reporter, en sommarmorgon på en biltur i Göteborg för att leta efter “nyheter” då det var nyhetstorka, som reportern uttryckte det. Plötsligt tvärnitade han framför en godisaffär, och skrek titta, titta där! Vadå sa min far? Ser du inte? Det står ju ett fruktstånd med äpplen utanför affären. Det är väl inget konstigt med det, sa min far. Jo det kan man göra en bra nyhet av, äpplena kan ju vara smutsiga. Det hela utmynnade i en stort uppslagen artikel i tidningen om vådan med fruktstånd. Intervju med läkare,hälsovårdsämnd mfl. Blaha blaha

Red
Red
Gäst
Reply to  Claes Hallgren
11 mars 2015 kl 10:47

Ha ha. Otroligt roligt. Skicka gärna in fler exempel på bullshit nyheter.