TV-mediernas ständiga problem med att hitta vettiga nyheter

2
221

HUMOR. Onion TV driver med TV-mediernas ständiga problem med att finna vettiga nyheter att rapportera om. När de inte hittar några vettiga nyheter att förmedla skapar medier ofta historier som ofta helt saknar nyhetsvärde eller är av ringa allmänintresse.

2 KOMMENTARER

  1. Jag drar mig till minnes en historia som min, far berättade för mig. Detta hände på 50-talet, då han, var anställd i tryckeriet på en kvällstidning i Göteborg. Händelsevis följde han med en reporter, en sommarmorgon på en biltur i Göteborg för att leta efter “nyheter” då det var nyhetstorka, som reportern uttryckte det. Plötsligt tvärnitade han framför en godisaffär, och skrek titta, titta där! Vadå sa min far? Ser du inte? Det står ju ett fruktstånd med äpplen utanför affären. Det är väl inget konstigt med det, sa min far. Jo det kan man göra en bra nyhet av, äpplena kan ju vara smutsiga. Det hela utmynnade i en stort uppslagen artikel i tidningen om vådan med fruktstånd. Intervju med läkare,hälsovårdsämnd mfl. Blaha blaha

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here