TV-mediernas ständiga problem med att hitta vettiga nyheter

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 mars 2015
- NewsVoice redaktion

HUMOR. Onion TV driver med TV-mediernas ständiga problem med att finna vettiga nyheter att rapportera om. När de inte hittar några vettiga nyheter att förmedla skapar medier ofta historier som ofta helt saknar nyhetsvärde eller är av ringa allmänintresse.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Media
  • Jag drar mig till minnes en historia som min, far berättade för mig. Detta hände på 50-talet, då han, var anställd i tryckeriet på en kvällstidning i Göteborg. Händelsevis följde han med en reporter, en sommarmorgon på en biltur i Göteborg för att leta efter “nyheter” då det var nyhetstorka, som reportern uttryckte det. Plötsligt tvärnitade han framför en godisaffär, och skrek titta, titta där! Vadå sa min far? Ser du inte? Det står ju ett fruktstånd med äpplen utanför affären. Det är väl inget konstigt med det, sa min far. Jo det kan man göra en bra nyhet av, äpplena kan ju vara smutsiga. Det hela utmynnade i en stort uppslagen artikel i tidningen om vådan med fruktstånd. Intervju med läkare,hälsovårdsämnd mfl. Blaha blaha

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *