Nu finns en datingsajt för singlar intresserade av det övernaturliga

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2015
- NewsVoice redaktion
Paranormala fenomen. Foto: Shrikesh Kumar. Licens: CC0, Pixabay.com

Kreskin - Foto: Amazingkreskinsupernaturaldatingsociety.comNu finns en datingsajt för de som är intresserade av parapsykologi, livet efter döden och aliens. Åtminstone om du är amerikansk dejtare. Mötesplatsen heter Supernatural Dating Society (SDS). Grundaren är känd som mentalisten The Amazing Kreskin från New Jersey, USA.

Enligt hemsidan är den till för singlar som vill träffa partners med vilka de helt kompromisslöst ska kunna diskutera det övernaturliga. Vad som inryms i begreppet “the supernatural” är tolerant. Singlar som vill snacka av sig om vampyrer, astrologi och tangerande ämnen är även de välkomna.

“You just fill out a form detailing your areas of supernatural interest or describing something otherworldly that you experienced, and anyone with a similar enthusiasm can contact you to discuss. If rehashing stories of alien encounters over a few martinis leads to love, then so be it.”

Grundaren Kreskin hävdar att han startade mötesplatsen för singlar efter att han tagit emot stora mängder förfrågningar. Behovet var stort.

De naturvetenskapliga och sekulära försöken i samhället att stävja andetro och uppfattningar om oförklarliga fenomen tycks vara meningslösa, kanske på både gott och ont.

Text: NewsVoice | Foto: Amazingkreskinsupernaturaldatingsociety.com

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Kanske han blivit en under-cover agent för CIA? Det vore ett utmärkt sätt för dem att få koll på alla som är ett hot makteliten.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *