Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Tvångsvaccinering av “statligt ägda” människokroppar är en form av medicinsk fascism – Adjö hälsofrihet

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 mars 2015
- Torbjörn Sassersson
Vaccinspruta - Foto: Andres Rueda, Public domain, Flickr.com

DEBATT. Evidensbaserad medicin är ett heligt ledord inom dagens sjukvård när metoder diskuteras, men det gäller inte vaccin. Enligt Läkemedelsboken 2014 är inte vaccin evidensbaserad medicin, men ändå ska vi tro på vaccin. Parallellt är tvångsvaccinering en återkommande intention som ibland torgförs av etablissemanget. Nu senast i Frankrike som NewsVoice nämnde i notisen: “Tvångsmedicinera dina barn med vaccin eller gå i fängelse”

Text: Torbjörn Sassersson | Videokälla: tv.naturalnews.com | Se filmen på NaturalNews

Tvångsvaccinering är en form av tvångsmedicinering. Det betyder att staten – om intentionerna realiseras – har rätt att tvångsvaccinera hela befolkningar med mediciner som saknar vetenskaplig grund. Det brukar annars kallas kvacksalveri.

“Enligt principerna för evidensbaserad medicin räknas i allmänhet endast väl genomförda, randomiserade, kontrollerade prövningar ha högt evidensvärde, och sådana saknas för dessa vacciner.

Att det finns övertygande dokumentation av sjukdomsförekomst före och efter införandet av allmän vaccination hjälper inte eftersom sådana analyser räknas som kohortstudier med historiska kontroller, vilket är en studietyp som har lågt evidensvärde.” – Sid 199 i Läkemedelsboken 2014 (läs mer)

Hälsodebattören Mike Adams i USA varnar i videon ovan vart samhället i sin helhet är på väg. Han menar att när den typen av beslut en gång klubbats kommer nya steg att tas i samma riktning. Det visar historien. Efter tvångsvaccinering kommer tvångsomhänderatagande av barn vars föräldrar vägrar låta vaccinera dem och utvecklingen innebär även att dessa föräldrar kan fängslas för vaccintrots.

Vi får en halkig nedförsluttning mot att staten i samarbete med stora bolag äger din kropp och dina barn.

Tvångsvaccinering kan enligt Adams även leda till tvångssterilisering av de som är mentalt underlägsna och beslutsoförmögna. Tvångseutanasi av den äldre delen av populationen kan bli aktuell eftersom de kan anses lida i onödan och i synnerhet om de är beslutsoförmögna på grund av demens.

Tvångsmedicinera vaccinvägrande föräldrar?

En obehaglig fråga är om de föräldrar som tex vägrar att låta vaccinera sina barn i sin tur kan anses lida av någon form av beslutsoförmögenhet eller mental störning? De kanske inte ska fängslas utan utan istället tvångsmedicineras på slutna kliniker (red anm). Mike Adams drar sitt resonemang till sin spets och det går över rimlighetens gräns, kan tyckas. Han menar till och med att medicinsk fascism kan leda till avrättningar av oliktänkande utförda av statliga “death panels” och att dödliga medicinska experiment på fängelseinterner kan sanktioneras av staten. Att beslutsoförmögna ska kunna få “chansen” att delta i medicinska experiment är redan ett faktum i Sverige.

Ändå vet vi från historien att allt detta redan hänt många gånger i olika delar av världen under olika regimer.

Många samhällsdebattörer varnar allt mer för denna utveckling och iakttagelsen handlar om att fascism i dess olika skepnader har en tendens att aldrig riktigt dö ut. Den kryper långsamt tillbaka in i samhällskroppen gång på gång och eftersom den kryper tillbaka långsamt accepterar vi, utan större motstånd, långsamt dess moral, logik och berättigande.

Denna kritiska debatt måste genomtränga hela samhället i skolan, hemmen, inom mainstream media, public service och upp på högsta politiska nivå och regeringen, men tyvärr finns den inte representerad i flera samhällssegment. I själva verket arbetar mainstream media, public service, politiker och regeringen för att ta steg mot medicinsk fascism.

Text: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq