Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Epoch Times fick 21 utmärkelser i New York Press Associations årliga tävling

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 april 2015
- NewsVoice redaktion

Epoch Times awarded 2015 - Foto: Jan Jekielek

Epoch Times medarbetare hedrades med 21 utmärkelser på den 85:e årliga Better Newspaper Contest vid New York Press Association (NYPA). Dessutom fick de fyra hedersomnämnanden för sitt arbete.

Text: Epoch Times 2015 – Foto: Jan Jekielek

Tävlingen uppmärksammar det bästa tidningsarbetet i hela staten New York avseende redaktionellt arbete i nyhets- och featurerapportering, fotografi, reklam och design. Kreativ chef, Robert Counts, fick förstapriset för bästa ”infografik” på internet och bästa annonser i storformat. Den kreativa avdelningen vann totalt sex förstapriser, fyra andrapriser, ett tredjepris och tre hedersomnämnanden.

Jag tror att vi har stora framgångar här eftersom människor ser att vårt engagemang för vår tidning och den inspiration som driver oss verkligen avspeglar sig i vår design. Vårt team jobbar så hårt, dag och natt. Det är underbart att bli uppmärksammad för det, säger Counts på lördagen efter att utmärkelserna tillkännagetts.

Redaktionell bevakning

I kategorin “Redaktionell bevakning” hedrades Epoch Times med totalt fem priser för flera olika artiklar om nyheter, händelser och människor i och utanför New York.

Första plats för redaktionell rapportering gavs bland annat för en nyhet av reportern Annie Wu om hur New York-borna hedrade två poliser som dödades när de satt i sin polisbil.

Reportern Arleen Richards fick också ett förstapris för sin berättelse om kämpande bönder som stöder fracking (för gasutvinning, övers. anm.) för att hjälpa dem överleva i en tuff bransch. Richards sade att hon attraherades av historien eftersom den tog fram en synvinkel som inte många hört om.

Jag insåg att trots de negativa effekterna av fracking som vi ofta läser om, förlorar lantbrukare, som ägnat hela sina liv åt att förse människor med mat, sina familjejordbruk som de haft i flera generationer och deras värdefulla mark är allt de har kvar som inkomstkälla, sa Richards.

Text (översatt av svenska Epoch Times): Genevieve Belmaker

Läs den kompletta arrikeln


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq