Erik Enby intervjuas om okända organismer i blodet – Göteborgsposten 15 aug 1983

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 april 2015
- NewsVoice redaktion
Dr Erik Enby - Foto: Frank Palm, GP, 1983-08-15

Dr Erik Enby intervjuades redan den 15 augusti 1983 om hans fynd av okända mikroorganismer i blodet. Det visar på Erik Enbys långa studie av blod genom mikroskopering. Enbys teori är att flera svåra och kroniska sjukdomar som tex cancer, psoriasis, reumatism och MS kan förklaras av att blodet infekterats av mikrosvampar, bakterier och virus.

Artikeln publicerades i Göteborgsposten. Reporter var Allan Fredriksson och fotograf Frank Palm.

Erik Enby intervjuas om okända maskar/organismer i blodet - Göteborgsposten 15 aug 1983


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq