Germanwings-piloten sände ut nödsignal – självmordsteorin ifrågasätts

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 april 2015
- NewsVoice redaktion
Germanwings distress signal - Photo France24.com

Tyska Anonymous har sammanställt en video med inslag från TV-nyheterna som visar att den tyska piloten, sannolikt Andreas Lubitz, vid Germanwings (flight 4U9525) sände ut en nödsignal under den sista minutrarna innan kraschen den 24 mars 2015 i de franska alperna.

Text: NewsVoice

Dessa uppgifter antyder att självmordsteorin är felaktig. Nödsignalen ska ha plockats upp av Barcelonnette airport.

Germanwings distress signal - Photo France24.com
Bildruta från France24.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq